Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
19.5.21 10:33

@Markéta188 a myslíš, že když začnu užívat třeba 3DC že to je blbý? Já to dneska dostala a dneska to asi nikde neseženu v kamenném obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5960
19.5.21 10:43
@T3r3zi3 píše:
@Markéta188 a myslíš, že když začnu užívat třeba 3DC že to je blbý? Já to dneska dostala a dneska to asi nikde neseženu v kamenném obchodě.

Myslím, že to ničemu vadit nebude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
19.5.21 14:37
@Zuzinka1991 píše:
Ahojky holky je to tyden od posledniho styku. Dnes me vzbudily menstruacni bolesti s zveda se mi zaludek jako blazen. Mam to dostat az 26-27.5.mam bily vytok a bolesti spus na leve strane podbrisku. Co to muze byt, nemate nejaka zkusenost? :think:

Ahojky, to jsem měla minulý měsíc… :,( zvedal se mi žaludek, že jsem myslela že se fakt :poblion: :poblion: :poblion: bohužel tři dny na to jsem to stejně dostala, nevím co to bylo…
Ale budu držet palečky ať je to to co si přeješ a dej vědět :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.5.21 05:51

Dobre rano, holky, zas se po nejake dobe ozyvam. Jsem dnes 6 dpo, tento mesic merim BT a dnes rano me prekvapil docela velky pokles teploty. Je tedy pravda, ze jsem se uplne zapomnela a dosla si na zachod, aniz bych se zmerila🙄..pak jsem jeste asi hodinku spala a az pak merila. Ale to bych spise cekala, ze bude vyssi.🤔 Nebo tedy nevim, jak to presne byva. Co myslite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.5.21 07:47

@Kalimba22 kamarádka se o miminko snažila přes 2 roky, teď se konečně zadařilo a je ve 4 měsíci. Zkušenosti s BT tedy nějaký má a říkala, že jestli se bude snažit někdy o druhé mimčo, tak BT už měřit nebude, prý v noci by si neměla několik hodin před měřením vůbec chodit čůrat, jinak už to není 100% plus je dalších XY výjimek proč ta teplota zrovna klesla, navíc několik holek bylo těhotných a i přesto TT klesla. 🤔 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
20.5.21 08:27

@Kalimba22 ta teplota může být ovlivněna - že jsi byla na wc, že ses změřila jen po hodině ležení (ne spaní nejspíš) nebo to taky může být nidace…kdo ví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.5.21 09:23

Holky už na mě zase doléhá nervozita a taková ta panika, že to určitě nevyšlo 🥴 😔 achjo, každý říká nemysli na to, ale jak se na to nedá myslet??? 😁 Dneska jsem 24dc a sem tam malinko cítím takový divno připomínající ms a hned začnu plašit a říkat si a je to v pr… 🙏 😁 Ještě je čas na MS protože ovulka přišla o cca 2-3 dny později než obvykle, ale stejně už mám takový divný pocit. No každopádně pokud to nedostanu dřív, tak první test zkusím až budu 27dc, tedy teď v neděli což budu cca 10dpo a od tohoto dne budu testovat každé ráno než do dostanu 🙏 😁 já vím jsem blázen 😁 no jestli se budu snažit X měsíců, tak pak už se otrkám a nebudu takhle testovat si myslím, ale teď je to druhý pokus teprve, takže jsem do toho až moc zapálená ještě 🥴 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.5.21 09:59

@Ginger77 Tak to sme na tom podobně. Dneska sem zkoušela test a přijde mi teda stejnej jak předevčírem 🙄 Je teda fakt, že jsem nemohla spát, v noci jsem dost pila a ještě někdy kolem třetí ráno jsem byla čůrat. Tak možná že je to tím :nevim: A to sem říkala, že budu testit až o víkendu, ale stejně mi to nedalo 🙈 Tlaky a píchání v podbřišku, jak když má přijít MS, tak uvidíme no 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.5.21 10:35

@Priserka90 achjo je to hrozný no 🙏 já chci být chlap a nemít tyto problémy 🙏 😁 😁 nebo teď usnout a vzbudit se až v den testování 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.5.21 13:58

@Ginger77 @Biton diky holky, ja si myslim, ze to neni uplne stopro, jen jsem si tam chtela priblizne potvrdit tu ovulaci a s testama se to docela shoduje…a ted merim uz jen kvuli tomu, aby me nelakaly zas TT😅 😅 rekla jsem si, ze pokud nebude klesat, tak az pak bych testovala a dnes tohle🙄 🤣 🤣 🤣 jinak v podbrisku me take stale picha a tlaci a taha jak na ms trosku, prsa me svedi a mam je obri🙄 😅 ale minuly mesic to bylo to same a nic z toho, tenhle mesic uz mi prijde, ze z toho nejsem az tak vypleskla, jak ten minuly a i tak trosku beru v potaz, ze by to nemuselo vyjit..to ten minuly jsem si to nepripoustela, tak to bylo velke zklamani. Jen si nevybavuji, ze bych nekdy trpela na takove pms a posledni ms byla take o dost silnejsi od te doby co to resim (ted ten 2. cyklus)…asi to bude i psychikou.🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.5.21 18:01

Ahoj děvčata, dneska mi konečně přišel gynex. Jsem 16 dc, ovu ještě nepřišla mám dlouhý cyklus okolo 35 dnů.
Myslite, že můžu kapky nasadit takhle v půlce cyklu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.21 18:26
@Ginger77 píše:
Holky už na mě zase doléhá nervozita a taková ta panika, že to určitě nevyšlo 🥴 😔 achjo, každý říká nemysli na to, ale jak se na to nedá myslet??? 😁 Dneska jsem 24dc a sem tam malinko cítím takový divno připomínající ms a hned začnu plašit a říkat si a je to v pr… 🙏 😁 Ještě je čas na MS protože ovulka přišla o cca 2-3 dny později než obvykle, ale stejně už mám takový divný pocit. No každopádně pokud to nedostanu dřív, tak první test zkusím až budu 27dc, tedy teď v neděli což budu cca 10dpo a od tohoto dne budu testovat každé ráno než do dostanu 🙏 😁 já vím jsem blázen 😁 no jestli se budu snažit X měsíců, tak pak už se otrkám a nebudu takhle testovat si myslím, ale teď je to druhý pokus teprve, takže jsem do toho až moc zapálená ještě 🥴 😁
Úplně Tě chápu, jsem 25.dc a je to silene. Ms by měla přijít za 6 dni :( já příznaky cítím tak že si myslím, že už si vsechno vsugerovávám :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.5.21 18:47

@Zuzinka2930 tak to jsme stejně, také jsem dneska 25dc, normálně mám cyklus 26 dní, ale tento měsíc jsem měla ovu opožděnou nějak o 3-4 dny, takže ms ocekam max do 5 dnů. Příznaky mám taky, ale spíš na MS než na těhotenství 🥴 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.21 19:32
@Ginger77 píše:
@Zuzinka2930 tak to jsme stejně, také jsem dneska 25dc, normálně mám cyklus 26 dní, ale tento měsíc jsem měla ovu opožděnou nějak o 3-4 dny, takže ms ocekam max do 5 dnů. Příznaky mám taky, ale spíš na MS než na těhotenství 🥴 😔

Ja to vidim uplne stejne. Je pravda ze me bolelo v leve casti podbrisku a ted to citim v prostred v podbrisku. Tak ja nevim 🤷🏻‍♀️ 😖
Preju Ti II ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.5.21 20:56

@Zuzinka2930 i já tobě 🙏 ❤️️ v neděli zkusím test 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...