Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta188 a myslíš, že když začnu užívat třeba 3DC že to je blbý? Já to dneska dostala a dneska to asi nikde neseženu v kamenném obchodě.
@T3r3zi3 píše:
@Markéta188 a myslíš, že když začnu užívat třeba 3DC že to je blbý? Já to dneska dostala a dneska to asi nikde neseženu v kamenném obchodě.
Myslím, že to ničemu vadit nebude ![]()
@Zuzinka1991 píše:
Ahojky holky je to tyden od posledniho styku. Dnes me vzbudily menstruacni bolesti s zveda se mi zaludek jako blazen. Mam to dostat az 26-27.5.mam bily vytok a bolesti spus na leve strane podbrisku. Co to muze byt, nemate nejaka zkusenost?
Ahojky, to jsem měla minulý měsíc…
zvedal se mi žaludek, že jsem myslela že se fakt
bohužel tři dny na to jsem to stejně dostala, nevím co to bylo…
Ale budu držet palečky ať je to to co si přeješ a dej vědět
![]()
Dobre rano, holky, zas se po nejake dobe ozyvam. Jsem dnes 6 dpo, tento mesic merim BT a dnes rano me prekvapil docela velky pokles teploty. Je tedy pravda, ze jsem se uplne zapomnela a dosla si na zachod, aniz bych se zmerila🙄..pak jsem jeste asi hodinku spala a az pak merila. Ale to bych spise cekala, ze bude vyssi.🤔 Nebo tedy nevim, jak to presne byva. Co myslite vy?
@Kalimba22 kamarádka se o miminko snažila přes 2 roky, teď se konečně zadařilo a je ve 4 měsíci. Zkušenosti s BT tedy nějaký má a říkala, že jestli se bude snažit někdy o druhé mimčo, tak BT už měřit nebude, prý v noci by si neměla několik hodin před měřením vůbec chodit čůrat, jinak už to není 100% plus je dalších XY výjimek proč ta teplota zrovna klesla, navíc několik holek bylo těhotných a i přesto TT klesla. 🤔 😁
@Kalimba22 ta teplota může být ovlivněna - že jsi byla na wc, že ses změřila jen po hodině ležení (ne spaní nejspíš) nebo to taky může být nidace…kdo ví ![]()
Holky už na mě zase doléhá nervozita a taková ta panika, že to určitě nevyšlo 🥴 😔 achjo, každý říká nemysli na to, ale jak se na to nedá myslet??? 😁 Dneska jsem 24dc a sem tam malinko cítím takový divno připomínající ms a hned začnu plašit a říkat si a je to v pr… 🙏 😁 Ještě je čas na MS protože ovulka přišla o cca 2-3 dny později než obvykle, ale stejně už mám takový divný pocit. No každopádně pokud to nedostanu dřív, tak první test zkusím až budu 27dc, tedy teď v neděli což budu cca 10dpo a od tohoto dne budu testovat každé ráno než do dostanu 🙏 😁 já vím jsem blázen 😁 no jestli se budu snažit X měsíců, tak pak už se otrkám a nebudu takhle testovat si myslím, ale teď je to druhý pokus teprve, takže jsem do toho až moc zapálená ještě 🥴 😁
@Ginger77 Tak to sme na tom podobně. Dneska sem zkoušela test a přijde mi teda stejnej jak předevčírem 🙄 Je teda fakt, že jsem nemohla spát, v noci jsem dost pila a ještě někdy kolem třetí ráno jsem byla čůrat. Tak možná že je to tím
A to sem říkala, že budu testit až o víkendu, ale stejně mi to nedalo 🙈 Tlaky a píchání v podbřišku, jak když má přijít MS, tak uvidíme no 😬
@Priserka90 achjo je to hrozný no 🙏 já chci být chlap a nemít tyto problémy 🙏 😁 😁 nebo teď usnout a vzbudit se až v den testování 😂 😂
@Ginger77 @Biton diky holky, ja si myslim, ze to neni uplne stopro, jen jsem si tam chtela priblizne potvrdit tu ovulaci a s testama se to docela shoduje…a ted merim uz jen kvuli tomu, aby me nelakaly zas TT😅 😅 rekla jsem si, ze pokud nebude klesat, tak az pak bych testovala a dnes tohle🙄 🤣 🤣 🤣 jinak v podbrisku me take stale picha a tlaci a taha jak na ms trosku, prsa me svedi a mam je obri🙄 😅 ale minuly mesic to bylo to same a nic z toho, tenhle mesic uz mi prijde, ze z toho nejsem az tak vypleskla, jak ten minuly a i tak trosku beru v potaz, ze by to nemuselo vyjit..to ten minuly jsem si to nepripoustela, tak to bylo velke zklamani. Jen si nevybavuji, ze bych nekdy trpela na takove pms a posledni ms byla take o dost silnejsi od te doby co to resim (ted ten 2. cyklus)…asi to bude i psychikou.🤔
Ahoj děvčata, dneska mi konečně přišel gynex. Jsem 16 dc, ovu ještě nepřišla mám dlouhý cyklus okolo 35 dnů.
Myslite, že můžu kapky nasadit takhle v půlce cyklu? ![]()
@Ginger77 píše:Úplně Tě chápu, jsem 25.dc a je to silene. Ms by měla přijít za 6 dni
Holky už na mě zase doléhá nervozita a taková ta panika, že to určitě nevyšlo 🥴 😔 achjo, každý říká nemysli na to, ale jak se na to nedá myslet??? 😁 Dneska jsem 24dc a sem tam malinko cítím takový divno připomínající ms a hned začnu plašit a říkat si a je to v pr… 🙏 😁 Ještě je čas na MS protože ovulka přišla o cca 2-3 dny později než obvykle, ale stejně už mám takový divný pocit. No každopádně pokud to nedostanu dřív, tak první test zkusím až budu 27dc, tedy teď v neděli což budu cca 10dpo a od tohoto dne budu testovat každé ráno než do dostanu 🙏 😁 já vím jsem blázen 😁 no jestli se budu snažit X měsíců, tak pak už se otrkám a nebudu takhle testovat si myslím, ale teď je to druhý pokus teprve, takže jsem do toho až moc zapálená ještě 🥴 😁
@Zuzinka2930 tak to jsme stejně, také jsem dneska 25dc, normálně mám cyklus 26 dní, ale tento měsíc jsem měla ovu opožděnou nějak o 3-4 dny, takže ms ocekam max do 5 dnů. Příznaky mám taky, ale spíš na MS než na těhotenství 🥴 😔
@Ginger77 píše:
@Zuzinka2930 tak to jsme stejně, také jsem dneska 25dc, normálně mám cyklus 26 dní, ale tento měsíc jsem měla ovu opožděnou nějak o 3-4 dny, takže ms ocekam max do 5 dnů. Příznaky mám taky, ale spíš na MS než na těhotenství 🥴 😔
Ja to vidim uplne stejne. Je pravda ze me bolelo v leve casti podbrisku a ted to citim v prostred v podbrisku. Tak ja nevim 🤷🏻♀️ 😖
Preju Ti II ❤️️