Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lizatko15 ahoj, taky to tak tento mesic mam.. ovu testy bile a na kontrole mi rekla, ze ovu uz bud byla nebo neprobehla.. ze sice vidi tekutinu a muzem to zkusit, ale ze tezko rict.. Plodny hlen nebyl, takze to vypada na anovulak
snad se to u tebe jen zpozdilo! ![]()
@Lizatko15
Nezoufej ovu ještě určitě může dorazit 👍 🙂 take mám cyklus cca 26dni, na testech vždy silná čárka 13 nebo 14dc, někdy dokonce už i 12dc. Tento měsíc si dala ovu poprvé na čas
říkala jsem si tyjo mám zřejmě anovulační cyklus, žádný hlen, žádný příznak ovu, prostě nic. Ale od 15 a DC mě také začalo píchat v podbřišku, objevil se i hlen a najednou vše nasvědčovalo příznakům ovulace, nakonec se dle testu objevila až 16dc večer a dnes tedy 17dc ráno 👍 🙂
@Kalimba22 jeeee super tak to máme podobné 🙂 tak snad to vyjde ❤️️
Holky teď jsem byla na wc a hlen sice nějaký dnes je. Je průhledný, když ho dam mezi dva prsty tak se i táhne, ale zdá se mi moc hustý.
Konzistenci válečného bílku to rozhodně nemá, ten je řídký.
Tohle je spíš jak nudle z nosu.
Omlouvám se za popis a za výraz, ale nikdy jsem ovulaci nesledovala.
Tenhle hlen mám každý měsíc, většinou tak 2-3dny a pak je bílý.
![]()
@Lizatko15
Koukám, že jsi používala ovu testy od dvou různých značek? Tenkrát jsem také použila ovu testy od dvou různých značek a jedni byly na principu, že vždycky ukázaly automaticky ducha a pozitivní byly pouze v případě, že čárky byly obě stejně silné a druhé ovu testy od jiné značky neukazovaly vůbec žádného ducha, dokud prostě opravdu nepřicházela ovu, pak začínaly ukazovat také ducha až nakonec byly čárky obě silné.
@Ginger77 ano, ale i tak to prostě nesedí. Čárky se ukazuji na obou jak chtějí. Kolem 8DC to šlo nahoru, pak zase nic, teď zase nahoru. Jsem z toho už jelen. Měla jsem doma par testů Dr.Max a ty s napisem LH jsou mamatest.
Takže co si mám vybrat, je po ovulaci, anovulační, nebo ovu přijde?
![]()
@Lizatko15
Noo máš to tedy divoké
asi bych na tvém místě ještě testovala tak tři dny a pokud čárka nebude sílit, tak bych toho už nechala a čekala buď na MS nebo pozitivní TT 🙂
Holky je tu vůbec někdo kdo v následujících cca 3 dnech nečeká na MS? Já jsem dneska 28DC / 10DPO… Za 3/4dny snad nepřijde. ![]()
@T3r3zi3 píše:
Holky je tu vůbec někdo kdo v následujících cca 3 dnech nečeká na MS? Já jsem dneska 28DC / 10DPO… Za 3/4dny snad nepřijde.
Já necekam za 9 dni, test si zkoušela?
@Love93 nene nedělala… Já už jsem se zarekla, že dřív jak po zpoždění testovat nebudu. 😅
@Ginger77 píše:
@moje_hvězdička
Ano já mám digitální ovulační test 😁 je tam 10ks testovacích,,tyčinek,,. Tyčinku vložíš do testovací,,krabičky,, (nádobky) nevím jak to nazvat, teď mi vypadlo to slovo 😂 a po chvilce se objeví buď smajlík, nebo jen prázdné kolečkono a po výsledku se tyčinka pak zase tlačítkem vycvakne a vyhodí, já mám zatím prázdné kolečko pořád
Koukam na net jestli jdou pak dokoupit jen ty testovaci tyčinky, ale asi prd, co?