Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
5.5.21 05:01

Dobré ráno, tak MS stále nikde a test negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.5.21 06:55

@Snazilka 2021 to máš jak já. Jsem si musela koupit digitální, abych věděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.5.21 06:57

@Snazilka 2021 dokud nepřijde MS, je pořád naděje! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.5.21 10:44

To čekání holky je nekonečné. Nevím jestli je horší čekat na ovu nebo pak jestli nepřijde ms.. 🙄 už bych taky chtěla konečně tak krásné čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
5.5.21 12:15

@Love93 To mi povídej. Sama nevím, jestli čekám dvě čárky nebo MS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.21 15:26

Ahoj! ????

Ahoj! Mam doma 11ti měsíční dceru a chtěla bych jí pořídit sourozence. Prvni dcera se povedla po osmi letech neplanovaně s novým partnerem. :mrgreen: ale taky spoustou podpůrnych vitaminů, po přesně počítané ovulaci, presnou periodou…takto to bylo x let, 3 muži…jediný rozdíl byl, že jsem měla silná funkční antidepresiva 🙈 🙈 😬

No v červnu bychom to rádi zkusili. Mohly byste mi, prosím, poradit jak s ovulacnimi testy, jestli mam zkusit uz ted při ovu mesic predem, nebo to nechat az na daný měsíc? Nemam ted pravidelnou ms a navic v breznu jsem uz měla silné duchy na testu, ctyri dny…pak vymizeli. :andel: nevadi ze jsem po tom nešla na kontrolu na gyn? Děkuji za všechny odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
5.5.21 19:08

@moje_hvězdička Ahoj, pokud máš nepravidelnou ms, tak je lepší měřit bt…ovu testy by tě mohly stát majlant, kdyby si testovala hodně dlouho…mělo by se testovat cca týden před ovu, aby si viděla, jak čárka sílí a pár dnů po ovu - jak už slábne (někdo testuje celý cyklus). Nedělají se ráno, ale nejdříve od 10h a neměla by si předtím tak 2 hodiny nic pít…budu držet palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.21 22:45

@Biton dekuji, budu nad měřením teploty přemýšlet, ale nikdy mě to nelakalo, doufala jsem ve funkčnost ovu testů :think: videla jsem na netu i nějaký co jde použít nekolikrát. Snad ze slin, mate s tim nějakou zkušenost? :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
6.5.21 07:25

Ahoj, já s ovulačními testy zkušenost nemám, takže neporadím. Nicméně, MS stále nikde a dneska ráno jsem si ani nevyčistila zuby. Dala jsem si kartáček do pusy a začala jsem zvracet. Ale možná už mám jen stres a způsobuju si to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
6.5.21 08:43

@Snazilka 2021 a test si nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
6.5.21 08:46

@Love93 zkoušela, negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
6.5.21 12:48

@Snazilka 2021 psychika je fakt mocná, taky jsme měla snad každý příznak těhotenství a byla z toho MS 🤔 😁 ale být tebou zašla bych si na krev ať máš jasno 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
6.5.21 13:30

@Ginger77 zkusím počkat přes víkend a když tak si tam zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
6.5.21 14:27

Ahoj holky, zkousim si tenhle cyklus merit BT. Ale zda se mi, ze mam ty teploty moc nizke..nekde jsem cetla, ze to znaci poruchu stitne zlazy..nemate s tim nektera zkusenost? Nebo vam to pripada normalni? Dekuji🤗 jen tak pro zajimavost😁 joo a mimochodem, pokud jste nektera resila stitnou zlazu nezkousely jste ten domaci test? Dekuji😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
6.5.21 14:38

@Kalimba22 někdo to tak má…a taky záleží v kolik měříš - např. v 5h ráno budeš mít nízké hodnoty a v 8h budou o něco vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí