Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mam takovy trapnejsi dotaz.. 🤣 byl nekdo v dobe ovulace a snazeni u gyn. na prohlidce? Ja jsem si rikala, ze vyzkousim tuto ovu cipky myoovunelle a zavadeji se obden a do toho se jeste budem i snazit.. je mi to takove blbe v tom obdobi chodit na prohlidku..nevim, jestli termin prohlidky neposunout, ale zas bych rada vedela co mi rekne na ovu-jak to vypada a jestli bude.. driv bohuzel nemela cas
zakon schvalnosti
@Llemark Byla jsem u dr.na prohlídce a ona mi řekla, že vidí folikul a že by ovu mohla být za 5-6 dní
a nic špatného na tom nevidím - vždyť některé ženy tam chodí přímo pro to, aby dr. zjistil zda ovu proběhne a proběhla…
Tak nevím holky. Ms měla přijít v neděli, stále nic a na tt sněhobílo ![]()
@MonciciR asi se ti posunula ovulace a tím pádem bude i delší cyklus…
@MonciciR nemohl se ti prodloužit cyklus?? TT jsi zkoušela? Kdyžtak zkus za pár dnů znovu TT..
// V jiné diskuzi jsem tedy teď četla, že jsi TT zkoušela, takže zkus další třeba zítra/pozítří, myslím, že už by tam mohl být aspoň duch
@Biton
Jak na tom jsi ty?
Teď tu moc nechodím a nechce se mi číst x stránek zpět ![]()
Příspěvek upraven 04.05.21 v 06:23
@Biton @Verule.Berule ovulaci jsem měla 18.4., dělala jsem ovulacni testy
Ahoj holky. Po X dnech se zase hlásím a všechny vás zdravím
vůbec jsme se nenudili, takže mi to uteklo strašně rychle. dneska jsem 17DC… podstive jedu ovulacni testy a troufám si říct, že dneska ráno mi vyšel zřejmě pozitivní OVU test.. Tím pádem moje mise splněna… A teď už jen dej se vůle boží. Včera bylo „veselo“ bez ohledu na OVU testy, prostě bylo správné postavení hvězd..tak uvidíme. Jak jste na tom holky, aspoň vy co jsme si psaly? Jak jsem tu dlouho nebyla tak mi uniklo asi 15 stran. ![]()
@T3r3zi3 tak gratuluji k ovu testu, možná ještě zítra bude pozitivní, některé holky mají OVU třeba i za 48h, některé v ten pozitivního testu..
Já nikdy ovulaci na sobě nepoznala
a test pozitivní jen jeden den, takže jsem možná hříčka přírody, ale jinak jsem se necítila a nic mě nebolelo ![]()
Budu drzet palce, ať to klapne
![]()
Hlavní je prý pozitivní myšlení ![]()
@Verule.Berule já jsem po potratu a po revizi se mi prodloužily cykly…takže jsem už vůbec nevěděla kdy ovulaci mám. Tak jsem to chtěla zjistit a povedlo se, mít alespoň tucha kdy ji mám. Mimčo si přejeme, ale já už nic neplánuju, ta příroda si to stejně udělá po svém. Takže až to přijde, tak to bude. Mám čím zabavit hlavu a po minulém měsíci, kdy bych dala snad obě ruce do ohně za to, že jsem v tom…protože mi bylo úplně všechno co naznačuje těhotenství a pak jsem to nakonec stejně dostala to prestavam řešit úplně a ono to přijde ve správný čas. ![]()
@T3r3zi3 ano, vše se děje z nějakého důvodu a co se má stát, to se stane..
Takže i miminko k vám prijde ve správný čas ![]()