Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě začínají plodné dny cca od čtvrtku, ovu minuly měsíc výška na cca 15 DC tak to by mělo byt 11.5 😊. Vidím, že je nás tady s plodnými dny ve stejný čas víc. Asi se holky nudit nebudeme 😂 aspoň, že je to snažení tak příjemné 😅 ❤️️
@Love93 vypadá to tak…ale aspoň jsem si bez výčitek dala včera večer víno ![]()
Holky všem kdo našel // tak moc gratuluji a držím palečky ať je vše v pořádku.
Já jsem dnes 4 den MS tak už se taky těším. Jen teda vůbec nevím, kdy mám ovu. Podle bolestí a hlenu bych řekla, že tak 10-11DC.
Testy na ovu mi nikdy neukazaly, takže těžko říct, zda vůbec nějakou mám ![]()
Je možné mít ovu 10-11DC když mám cyklus 26-27dni?
No, stejně se tulíme každý den, tak to by bylo, abychom se netrefili
![]()
Bylo by hezké, kdyby se zadařilo v květnu, měsíc plný lásky, moc všem držím palečky.
![]()
@Lizatko15 já mám cyklus 26 dní a pozitivní ovu test mám pokaždé 13 nebo 14dc 🙂
Tak holky ja Teda uz nevim kdy jsem si dělala tehu test, ale byl negativní. A dnes jsem se nechala hecnout
@Biton at si udělám ovu test, a je tam duch
máte s tim některá zkušenost? ![]()
@hanca9 na ovulacnich testech je prakticky vždy duch, na to neber zřetel
@Snazilka 2021 ahojky, krásné ráno, taky čekám. Ale klesla mi teplota. Teď jsem to zapla, že ti napíšu ![]()
Ahoj holky
, tak jdu opět s dotazem. Poslední MS byla 8. dubna, cykly mívám pravidelné 28 dní (jen minulý trval 34 dní), ovulaci si nijak nehlídám, ale s manželem
se milujeme fakt každé 2 až 3 dny
. MS ne/čekám teď ve čtvrtek 6. května. Dnes slabě špiním (barva tmavohnědá), nic na sobě nepociťuju
(žádné těhotenské příznaky ani premenstruační), myslíte, že to může být nidační špinění, 3 dny před termínem MS
? Díky ![]()
@Hanulik17 to znamená že si dnes 11DPO?
Ako možné je všetko… Ja necakam MS zajtra, test mam pozitívny, ktorý zatial sili (tuk tuk).. A príznaky? Včera som prvý krát cítila pichanie v podbrusku a bolel ma žalúdok.. A neskúšala si testovať?