Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta188 hele já jsem ryba, spíš Teda takovej delfín bych řekla 🤣 plnej elánu, optimismu, ale zároveň mám ráda svoje vzdušný zámky a svůj svět. A říkala jsem si, že bych rybku k sobě brala… Tak mám doma lvici 🤣 a dává mi to dost jasně najevo… Tak se snažíme ty naše dva světy nějak skloubit, ale občas je to boj…🤣 a upřímně, jedli teď netrefime rybu, tak si dávám pauzu… Pač berana k lvovi a já v roli matky jako ryba…To si to můžu jít rovnou hodit 🤣 🤣 🤣
Ahoj, tak čárka stále slábne. Tak buď ovulace byla a jen jsem špatně použila test, nebo ovulace vůbec nebyla. Mám ještě testovat, když jsem dnes 19DC?
@Snazilka 2021 a cítíš nějaký příznak ovulace?? Hlen, bolest v podbřišku, atd..? Pokud ne, tak bych testovala holt dál 🤔
Tak vkládám veškerý naděje do tohohle arsenalu
samozřejmě to nepřehánim - čaj puju víceméně už jen tu směs, která obsahuje, kromě jiného i kontryhel. Kyselina listová a ode dneska gynex - doufám, ze mi to nerozhází cyklus 🙈
Já jsem Kontryhel pila jednu dobu vždy tak týden před MS a během MS. Přišla vždycky včas a nebolela. A navíc mi i chutnal. Na Gynex se chystám od dalšího cyklu
vkládám do něj velké naděje
Ahoj holky, já už opravdu nevím, cosi o tom mám myslet a tak vám píšu sem, co na to říkáte. Několik let jsem mívala MS pravidelnou jako hodinky za 28 dní (bez antikoncepce), trvala cca 5 - 6 dní. Dne 8. dubna přišla MS v 35. DC. Další MS jsem měla od 3. května, což byl 26. DC. No a ve čtvrtek večer (tj. 25. DC) jsem našla na kalhotkách 2 kapky krve (barva červená). Tak jsem si říkala, že to nevyšlo, rozjede se MS a budeme se snažit další měsíce zase. Jenže MS se zatím nerozjela, Na intimce jsem trošku tmavěhnědě zašpinila během pátečního dopoledne a od té doby na intimce nic, pouze při utření na WC hnědé zašpinění toaletního papíru. Jinak žádné příznaky ničeho. Myslíte, že by to mohla být nidace? Já už byla smířená s tím, že je to MS, jenže MS se mi vždy rozjede do 1 dne od prvního zašpinění a toto mě mate… Díky
.
@Snazilka 2021 je možné že ovu byla někdy v průběhu od toho 14dc do 16dc 🤔 jen si třeba moc pila, nebo prostě ta moč byla třeba více zředěná, proto ta čárka tak nevylezla 🤔 tak už netestuj a počkej zda ms dorazí, nebo ne ![]()
@Hanulik17 možné je všechno 🤪 počkej pár dní a zkus test, nejhorší je to čekání no, ale bohužel s tím nic člověk neudělá 🙏 😁
Ahoj, je tu ještě někdo nebo jste utekly do jiných skupin? Už třetím dnem mám citlivé bradavky a včera jsem snědla brambůrky, které normálně nemůžu ani cítit. Může jít o PMS, když má MS přijít o víkendu?
Jak jste na tom vy? Něco nového?
@Snazilka 2021 Ahoj Snažilko
, jsem i tady, ale i v červnové skupince ![]()
Myslím, že může jít i o PMS (u mě se bohužel projevuje právě tím, že bych snědla vše co vidím
). Doufám ale, že je to spíš příznak něčeho jiného než přicházející menstruace
. Já jsem 1DPO, tak doufám, že za dva týdny budu úspěšně testovat… to bude zase nekonečná doba než se toho dočkám
Ty se chystáš testovat kdy, o víkendu? Nebo nevydržíš? ![]()
@mdragon pročítala jsem červnovou skupinu a viděla tě tam 😊 testovat nebudu, jedině až s několika denním zpožděním. Minulý měsíc jsem měla zpoždění týden, tak nebudu stresovat.
@Snazilka 2021 To je dobře, já jsem taky od března netestovala… protože pak to zklamání ![]()
Holky já jsem taky tu, ale už k vám v tomhle ohledu nepatřím 😬 nám už se díky bohu zadařilo a čekám na první prohlídku 15.6. to budu 7+0tt 🙏 ❤️️ ale ráda sleduji, jak se daří vám
moc vám všem držím palečky a doufám, že se každý brzy dočkáte 🙏 ❤️️ a budu ráda když dáte vědět, až se zadaří 💪