Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Angee 31 Pokud byla ovu, jak si myslím, tak zítra…ale nejsem si jistá
a dneska jsem netestovala…krásná čárka… gratuluji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 7dc před menstruaci byl test úplně bílý. Myslíte že mohla být ovulace později? mám nepravidelné cykly. Je to duch nebo ryska? Děkuji.
Přijde mi to jako ryska, ale fotka může zkreslovat…udělej za pár dnů nový
Nebyla jsem ted moc aktivni, protoze me dalsi neuspech nejak semlel, ale vsem co maji na testech // dodatecne moc gratuluji! ![]()
Ahoj holky, tak já také hlásím úplně sněhobílý test 😔 dnes cca 12dpo, takže už by tam teoreticky ten dušík být mohl, ale není 😔 navíc od včera cítím, že to dostanu, dnes v noci jsem se také několikrát budila s divným pocitem, zatím jsem to tedy nedostala, ale pořád mám ten pocit přicházejí MS, takže už tomu nedávám žádnou šanci. Takže tady zůstávám a jedeme dál 🙏 😁
Holky, taky mě začal bolet podbřišek, takže je možné, že to dostanu ![]()
Mě se rozjela s veškerou parádou, takže další měsíc je náš holky!
To dáme!
@Love93 to mě mrzí
vypadalo to tak nadějně
teď se určitě zadaří ![]()
@Love93 tak super ![]()
@Biton Doufam, ze ne! Tobe jsem to prala nejvic
Příspěvek upraven 27.04.21 v 09:40
@Llemark děkuji…uvidíme…už jsem si myslela včera, že to dostanu, když jsem ráno špinila, ale přes den se to nerozjelo…takže čekám, zda se rozjede dneska ![]()
@Ginger77 Naprosto stejná situace, naprosto totožné pocity
. Test chodím pořád dokola kontrolovat, co kdyby se za tu hodinu něco objevilo
Tak nějak stále doufám, dokud nepřijde MS, ale taky tak nějak chápu, že 12 DPO se už něco většině holkám objeví, pokud se zadaří. Přesto…držím nám palce ![]()
@Eveyy naděje umírá poslední ![]()
Já třeba šla na gyn. 14.4., že je to 16 den od vynechané MS,(chtěla jsem kdyžtak předem odhalit mimoděložní..), řekla jsem Dr. první den poslední MS a ta hned:,, Špatně jste si to spočítala, MS jste měla dostat 5.4." (mám krátké cykly i LF, takže MS měla být 29.3.), ale prý zpoždění je, tak aby se neřeklo, že na mě mrkne, že na to mám právo a já už skoro 6 TT ![]()
Takže ovulace 18.3. a test ukázal ducha 2.4.