Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno holky…jak se máte? Já jsem si včera po dlouhé době dala trošku vína (neměla jsem ani lok od ovulace). Co máte dneska v plánu?
@Biton Dobré ráno
já si dala také včera trošku vína, přesně, říkala jsem si tyjo člověk je tu na suchu pomalu měsíc, tak si trochu zasloužím po těch nervech před MS
no jinak pokud bude hezké počasí, tak půjdu s malým ven na motorku
ať přijdu na jiné myšlenky ![]()
@Biton píše:
@Ginger77 ještě je brzy… vydrž! @Love93 koukám, že jsme na tom podobně…ale dokud nedorazila ms, tak je pořád šance
To máš pravdu. Mohly se zavrtat později a proto třeba ještě není vidět čárka. Ale nevím no. Ale jak se říká naděje umírá poslední.
Jinak dneska asi poklidný den doma s dětmi. Přijede i od přítele dítě tak budeme mít doma veselo s mou 6 ti letou a s jeho stejne starým 🙂 tak aspoň přijdu na jiné myšlenky.
@Ginger77 jj…přesně tak…když vyšel TT negativní, tak proč si trochu vína nedat
my budeme pracovat na zahradě ![]()
@Biton u nás pije za mě manžel
a podle počasí- buď odpočinek doma nebo na zahradě ![]()
Ahoj holky, ja jsem dnes take cca 11 dpo a prijde mi, ze se na testu nic nerysuje…ale projizdela jsem si hromady fotek takovych tech,,line progression,, a spoustu zen tam ma viditelnyho ducha az kolem 13,14,15 dpo, tak zatim nevesme hlavy..moje kamaradka mela pozitivni tt dokonce az 10 den vynechane ms. Tak dokud neprijde, tak neztracejme nadeji.😊 A kdyz jo, tak je to zas chvilka do dalsi ovulace.😉 Jinak ja se dnes chystam jet navstivit tatku.😊
@Kalimba22 to máš pravdu…ale je divný, že 9 DPO se tam něco rýsovalo a 11dpo tam nic nebylo
že by jeden test vadný? Ale který? ![]()
@Biton ja to tak take mela 9 dpo mi prislo, ze tam trosku neco je a pak nic…ale treba to byla jen ta ryska nebo nejaka vada🤷 ale jeste bych neplasila😉
@Kalimba22 neplasim…nechám tomu ještě čas…ale přijde mi to divné
@Biton ja spis myslela sebe s tim plasenim, znam se jakej jsem plasan, tak se uklidnuji.😅 urcite nech, take si myslim, ze je ho jeste treba😊