Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Biton to jsme mely stejne
klidne tu zustanu..teda pokud tu nebudu nakonec uplne sama
![]()
Já budu poprvé testovat až budu cca 10dpo, tudíž teď v neděli
to budu 24dc, v prvním těhotenství jsem měla ducha 26dc, ale to jsem měla o trošku delší cykly, takže teď to zkusím o něco dříve a uvidí se
tak dám pak vědět ![]()
@Biton píše:
@Llemark mě také nic není…jen ten víkend byl u mě divný…od té doby pohodaa nezůstaneme pořád tady?
@Biton neeee podľa testu ne, ale mala som dnes kontrolný ultrazvuk a už tam bola len tekutina, a ten prvý test je robený až po ultrazvuku, zaujímalo má ako bude vyzerať test ![]()
@Stuha11 aha…já jsem si říkala, jak jsi poznala, že jsi už po ovu
![]()
@T3r3zi3 jeee.. Ja mam kluka a holku, mají 5 a 3 roky.
ono je to lepší, ty deti alespoň zvednou náladu když je nejhůř. Chtěli jsme s manželem 4 a nakonec budem rádi za 2 ![]()
@Biton píše:
@Stuha11 aha…já jsem si říkala, jak jsi poznala, že jsi už po ovu![]()
![]()
Ale včera večer som mala take bolesti, že som ledva chodila a bola som rada, že sme to poistili 🤣
@Biton holky já tu taky klidně zůstanu. Upřímně si nepotřebuju psát s dalšíma deseti lidma v nový skupině. S vama jsem od začátku, tak chci i vědět, kdy se komu co povede
takže já zůstanu tady ráda.
@Kenilka pokazdy je to zázrak. Já ti říkám pořád. Já bych chtěla ještě jedno, aby nebyla dcera sama. To dětství se sourozencem je fajn… I když jsem říkala, že bych ráda rozestup max 4 roky (což nestíhám
) v prosinci jsem o druhý přišla, paradoxně mi vycházel tp přesně na den narozenin dcery… To nenaolanujes ani kdyby jsi chtěla. Nicméně nechci, aby byla dcera v životě sama.
@T3r3zi3 máme to podobně… chtěla jsem věkový rozdíl max. 4 roky. Vychazelo to o čtvrt roku později, ale bohužel se nepovedlo. Taky nechci, aby byla dcera sama.
Ahoj holky, pár dní jsem tady nebyla a tady to žije 😊
mam 6 dní zpoždění, a testy zatím negativní, denně jako bych se cítila že to mam dostat a nic
prsa mam megalni, začali hrozne bolet
takže nevím, coby, tak to nechám týden být a pak testnu ![]()
Tak holky nevydržela jsem ráno a zase testovala. Ale dnes jsem měla jinou značku už. Ale asi vidím 🙈 ❤️️