Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky moje 🥺 12dpo špineni svetle hnedunka dnes su 13dpo nešpinim a test negativni… Ms meška 3 dny… jenom jsem to chtěla zkusit 😊 😊 co si myslite? Bude tam nadej?!
@Stuha11 držím palce, aby se zadařilo a ty nemusela na zákrok
Ahoj holky, tak dneska jsem 19dc. Od včera cítím pnutí břicha, ale nevím, to bude zřejmě jen psychické že?
nechráněný sex byl 11,12 a 13 DC, pozitivní ovu test byl 13dc ráno a večer jsme měli sex, tak budu doufat, že to stačilo
co myslíte, kdy si udělat TT? Jasně, že nejlepší je počkat na MS, ale kdo to vydrží že jo
v neděli budu 10dpo, tak to nejspíš zkusím ![]()
@Ginger77 ahoj, držím palce…nejlépe je testovat, když ms nedorazí…ale to asi málokdo vydrží…tak bych testovala tak 10dpo…ale když nebude nic vidět, tak neplaš…někomu se může druhá čárka objevit později ![]()
@Stuha11 já to přesně vím, a strašně ráda bych ti chtěla říct, že to přijde až to fakt nebudeš čekat. Ta mysl dělá fakt hodně… A vím přesně jak je každej chytrej a rady typu nesmíš na to myslet apd. To je fakt k ničemu. Člověka to akorát vytáčí. Ale z vlastní zkušenosti fakt můžu potvrdit, že až ve Ch ili kdy jsem já sama pochopila, že být zdravá fyzicky nestačí, ale že i ta psychická stránka musí byt ok, že to je vše propojené a reaguje to jedno na druhé, tak pak se zadarilo ve chvíli, kdy jsem to prostě fakt nechala osudu.
Tím, že už mám holčičku, tak nejsem pod tlakem…ale chápu tebe. Ale těch bkbych dotazů se nezbavís nikdy. Teď je to…kdy bude miminko, pak to budou dohady o tom jestli čekáš holku nebo kluka, až porodís, tak se všichni budou vrtat do výchovy a po sleze, že by to chtělo bráchu nebo ségru.
Lidi tohle maj v oblibě… A pak byli i tací co se prostě na fera zeptá jestli nejsem těhotná, bez toho aniž by věděli co se odehrává nebo odehrávalo…přijde mi go tak strašně sobecky, jsou to věci, který sdílím jen s těmi s kterými chci… Pár dní po tím co jsem o to druhé přišla za mnou přišla známa, a zeptala se mě kdy bude brácha… Byla jsem tak psychicky rohozena, že jsem ji vpalila, že až bude tak bude a ze by se měla zamyslet nad tím koho se na co ptá, že jsou i lidi co o dítě příjdou. Od ty doby když se někdo zeptá, říkám, že druhý bude až si nás najde ![]()
Ahoj holky, prosim, muzu se zeptat, myslite, ze se muzu uz potichu radovat? Ranni test byl o trochu slabsi (ale ne duch) a tento je prave udelany. Jsem 13 dpo ❤️️ Dekuju za nazory a vsem preju hodne stesti ve snazeni!
@T3r3zi3 mne teraz hodne pomohlo, že vieme, že sme obaja v pohode ☺️ človek stále nad tým rozmýšľa, či náhodou nemáme nejaké zdravotné problémy… A prave si myslim, že otehotniem, keď to ani „nebudem“ chcieť
aj prave preto sme si už naplánovali dovolenku na unor a pri najhoršom to zrusime 🤣 🤣
@T3r3zi3 u nás to samé…a nejhorší, že od příbuzné osoby
nejdříve řeči do výchovy a hned vzápětí do toho, kdy bude mít bráchu (s holkou se asi nepočítá, když jednu máme
)
@Biton přesně
každej kdy bude brácha. Tvl jako kdyby to byla nějaká povinnost mít pár. Přitom ja bych byla strašně ráda i za dvě holky. Já jsem toužila po jedny holčičce, tu mám… A kdyby k ní byla ještě jedna vůbec by mi to nevadilo… Na to konto jsem řekla, že až se jednou zadari, že si to nenechám říct… Za prvé chci překvapení a za druhé nechci poslouchat ty kecy. 🤣
@Anonymní píše:
Prominte, zapomnela jsem vlozit foto.
Vypadá to dobře
potichu gratuluji ![]()
@T3r3zi3 přesně…ségra má dvě holky, my jednu, tak proč bychom také neměli druhou…já jsem si říkala, kvůli chlapovi mít kluka (jako za tu naši cacorku je šťastný a vděčný že ji máme, ale vím, že dříve chtěl kluka), ale po tom co se nám stalo (byla jsem na revizi), tak nám je to jedno, hlavně aby to bylo zdravé
@Biton Presneeee.
Jak jsi na tom vůbec. Já se v tom ztrácím a už nevím kdo v jaký fázi je? Čekáš na OVU nebo na pozitivní test ![]()
Jinak sranda…jela jsem do města s tím že si koupím OVU testy… Buď ty z Benu nebo Dr.max
Tak v obou lékárnách měli po jednom balení 🤣 tak jsem vzala ty z Benu…
Nemáš / nemáte někdo porovnani který jsou lepší… Jestli Benu nebo Dr.Max?