Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já zkoušela TT když jsem byla 9DPO a nic a pak jsem testovala až 15DPO a už byl duch, takže holky- hlavu vzhůru, třeba je ještě brzy nebo to prostě vyjde příště ![]()
@Biton No ve skutečnosti je to širší, ale jak říkám. Je to brzy a neupinam se. ![]()
Holky, včera mě bolela hlava a odpoledne mi byla velká zima a měla jsem úplně zimnici a chtělo se mi spát…dneska je mi dobře
jak se vede vám holky?
@Biton píše:
Holky, včera mě bolela hlava a odpoledne mi byla velká zima a měla jsem úplně zimnici a chtělo se mi spát…dneska je mi dobřejak se vede vám holky?
Mě stále poboliva podbrisek, dnes se mi u cvičení stále brkalo a jinak stále taková unavená.
@Biton píše:
Holky, včera mě bolela hlava a odpoledne mi byla velká zima a měla jsem úplně zimnici a chtělo se mi spát…dneska je mi dobřejak se vede vám holky?
Já mám po termínu MS, ale břicho me průběžně pobolívá jako bych to měla dostat
Musim rict, že každá cesta na WC je dost napínavá
Připadám si jako v nějakým thrilleru, bude tam krev nebo nebude? ![]()
@Biton ano, taky doufám 😊 ![]()
Večer mě bolela hlava, zima mi byla včera celý den
bolel mě spodek, a v kříži
tak jsem si říkala, že to rano 100% dostanu, jo a ještě jsem mela takovy trochu hnědý výtok na kalhotkách, ale nic hrozného
no a vstala jsem a menstruace nikde
dnes mám 3 den zpoždění, jsem unavená, prsa mě bolí
tak nevím
![]()
@hanca9 podobně jako já včera - už co jsem vstala mě bolela hlava a i přes to, že jsme doma topili mi byla zima (úplně zimnice). Ale mě teda ms ještě nemešká…ale ten hnědý výtok mohla být nidace nebo někdo má na začátku těhotenství špinění ![]()
@Lenka.mlade tak to si mě teď pobavila
@Verule.Berule to ano
![]()
@Biton nidace?
to neznám, kdyby to bylo začínající tehu
nezlobila bych se
![]()
@Biton píše:
@Lenka.mlade chápua test říká co?
Dnes jsem udelala digitální a ukazuje pozitivni 2-3 týden, což asi odpovídá, tak me to potěšilo, ale včera jsem mela jednorázové spineni a bolesti a před MS to takto mívám, takže nevim, co mam cekat ![]()