Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
18.4.21 13:43

Já zkoušela TT když jsem byla 9DPO a nic a pak jsem testovala až 15DPO a už byl duch, takže holky- hlavu vzhůru, třeba je ještě brzy nebo to prostě vyjde příště :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.4.21 13:49

@Biton No ve skutečnosti je to širší, ale jak říkám. Je to brzy a neupinam se. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
18.4.21 14:00

Holky, včera mě bolela hlava a odpoledne mi byla velká zima a měla jsem úplně zimnici a chtělo se mi spát…dneska je mi dobře :-) jak se vede vám holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.4.21 14:02
@Biton píše:
Holky, včera mě bolela hlava a odpoledne mi byla velká zima a měla jsem úplně zimnici a chtělo se mi spát…dneska je mi dobře :-) jak se vede vám holky?

Mě stále poboliva podbrisek, dnes se mi u cvičení stále brkalo a jinak stále taková unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.21 15:07
@Biton píše:
Holky, včera mě bolela hlava a odpoledne mi byla velká zima a měla jsem úplně zimnici a chtělo se mi spát…dneska je mi dobře :-) jak se vede vám holky?

Já mám po termínu MS, ale břicho me průběžně pobolívá jako bych to měla dostat :) Musim rict, že každá cesta na WC je dost napínavá :D Připadám si jako v nějakým thrilleru, bude tam krev nebo nebude? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.4.21 15:08

@Biton ano, taky doufám 😊 :dance:
Večer mě bolela hlava, zima mi byla včera celý den :think: bolel mě spodek, a v kříži :think: tak jsem si říkala, že to rano 100% dostanu, jo a ještě jsem mela takovy trochu hnědý výtok na kalhotkách, ale nic hrozného :lol: no a vstala jsem a menstruace nikde :nevim: dnes mám 3 den zpoždění, jsem unavená, prsa mě bolí :dance: tak nevím :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
18.4.21 15:26

@Lenka.mlade chápu :-) a test říká co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
18.4.21 15:27

@hanca9 to zní napínavě 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
18.4.21 15:28

@hanca9 podobně jako já včera - už co jsem vstala mě bolela hlava a i přes to, že jsme doma topili mi byla zima (úplně zimnice). Ale mě teda ms ještě nemešká…ale ten hnědý výtok mohla být nidace nebo někdo má na začátku těhotenství špinění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.4.21 15:46

@Lenka.mlade tak to si mě teď pobavila :D @Verule.Berule to ano :dance: :D
@Biton nidace? :nevim: :lol: to neznám, kdyby to bylo začínající tehu :lol: :dance: nezlobila bych se :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.21 15:54
@Biton píše:
@Lenka.mlade chápu :-) a test říká co?

Dnes jsem udelala digitální a ukazuje pozitivni 2-3 týden, což asi odpovídá, tak me to potěšilo, ale včera jsem mela jednorázové spineni a bolesti a před MS to takto mívám, takže nevim, co mam cekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.4.21 15:56

@Love93 drzim palce, at zesili🤞 🤞 🤞 🤞 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.21 15:56

@Biton a ty jsi ted v jake fázi? :)

• načítám...