Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5763
15.4.21 08:19

@hanca9 Dokud nedorazí ms, tak je pořád šance :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
15.4.21 10:36

@Verule.Berule @Biton děkuji za uklidnění :D tak uvidíme. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.21 12:20

Ahoj holky, tak se radim mezi snazilky. Chtela bych se tu trochu vypovidat, v okoli me nikdo nechape. Ja se tomu vzdy smala, ze si zensky kupuji ovulacni testy, planuji sex a tehotenske testy zkousi uz den po sexu… no, tady je muj trest. Stalo se mi to taky, nejak me to cele semlelo a ja si s tim neumim poradit. Klasika, miminka na kazdem rohu, kamaradky tehotne i dalsi miminko v rodine…jak se da na to nemyslet? Dnes jsem delala test (i kdyz vim, ze to je blbost a ma se delat az po vynechani MS, ja to vim, jenze si nemuzu pomoct)…a ted toho testovani lituju. Protoze ac mi rozum rika, ze tam carka neni, srdcem ji tam vidim 😪

• Citovat
  • Upravit
5763
15.4.21 12:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak se radim mezi snazilky. Chtela bych se tu trochu vypovidat, v okoli me nikdo nechape. Ja se tomu vzdy smala, ze si zensky kupuji ovulacni testy, planuji sex a tehotenske testy zkousi uz den po sexu… no, tady je muj trest. Stalo se mi to taky, nejak me to cele semlelo a ja si s tim neumim poradit. Klasika, miminka na kazdem rohu, kamaradky tehotne i dalsi miminko v rodine…jak se da na to nemyslet? Dnes jsem delala test (i kdyz vim, ze to je blbost a ma se delat az po vynechani MS, ja to vim, jenze si nemuzu pomoct)…a ted toho testovani lituju. Protoze ac mi rozum rika, ze tam carka neni, srdcem ji tam vidim 😪

Ahoj, já si teda myslím, že tu čárku tam taky vidím :mrgreen: kolik DPO jsi? Kdy má (ne)dorazit ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.4.21 12:32
@Anonymní píše:

Ahoj, ja ji taky vidim a nemusela jsem ji vůbec hledat ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.21 12:34

@Biton Fakt?…No u me je to tezky…mam PCO a nepravidelny cyklus, takze ja to nevim…proto testuju jak blazen a myslim, ze z odpadu tvoriciho me testy, se bude planeta vzpamatovata jeste hodne dlouho 😅 na ovu testech jsem ovulaci nezachytila…nikdy nemam tmavsi carku, nez testovaci. Ale slabsi carku jsem zaznamenala pred tydnem. Vazbe se citim jak blazen, ale nemuzu myslet na nic jineho.

• Citovat
  • Upravit
332
15.4.21 12:46
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

Ahoj, já tam vidím ducha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
15.4.21 13:00
@Anonymní píše:
@Biton Fakt?…No u me je to tezky…mam PCO a nepravidelny cyklus, takze ja to nevim…proto testuju jak blazen a myslim, ze z odpadu tvoriciho me testy, se bude planeta vzpamatovata jeste hodne dlouho 😅 na ovu testech jsem ovulaci nezachytila…nikdy nemam tmavsi carku, nez testovaci. Ale slabsi carku jsem zaznamenala pred tydnem. Vazbe se citim jak blazen, ale nemuzu myslet na nic jineho.

Aha…tak zkus udělat nový test za dva dny a uvidíš, zda čárka sílí :-) držím palce, aby to tak bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.21 13:32

@Biton jeeej keeez by to sililo…moc dekuju vsem za hezka slova. Je to tezke obdobi, mam byt v klidu a nemyslet na to, copak se to da? A jeste v tehpe dobe, kdy nikam nemuzeme, nemam moc odreagovani, neda se jet na dovolenou…tak d rana do vecera mam v hlave, jaky to asi bude pocit, az se to jednou povede…jestli se to vubec povede, jak budeme kupovat vybavicku a vybirat jmena…no, mate nejake rady, jak na to myslet min?

• Citovat
  • Upravit
1960
15.4.21 14:54

Ahoj také tam druhou čárku vidím sice slabé ale je tam vidět, hlavně at pěkne sili 😊 😊 😊 😊jinak ano teď ta doba tomu rozptýlení jinde moc nenahrava a člověk mysli na miminko o to víc. Me nijak moc nic nepomáhá v odvedeni pozornosti, takže holt mi projde země to teď myšlenka číslo jedna a ještě dlouho asi bude, kupodivu mi projde lepší se s tím jakoze smířit než proti tomu bojovat, to jsem pak víc ve stresu. Takže to beru tak, ze mysli neporucim a snažím se to jakoby neřešit. No jestli to je účinné to nevím, ale nic moc jiného jsem nevymyslela😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
15.4.21 15:31

Holky jestli já nejsem těhotná, tak už nevěřím ničemu. Dneska je mi ze všech těch dní úplně nejvíc na hovno. Je.mi blbě od žaludku, navaluje se mi, jsem jak po pořádný kalbě a ty koy…??? Jako fakt takhle dokážou bolet prsa!!!??? :mrgreen: :mrgreen: :zed: já na PMS nikdy netrpěla, takže jestli je tohle PMS tak budu snad i trochu nasrna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nicméně test z ranní moci neg. a MS snad nepřijde v pondělí. Přijdu si jako ultra blázen. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
15.4.21 15:34
@Anonymní píše:

Co já bych za takovyho ducha dala 🤣 z těch tehotenskych příznaků už mi slušně hrabe a ráda bych věděla, jestli za to může to že jsem těhotná a nebo mám splaseny tělo, hlavu, horm :mrgreen: :mrgreen: ony
Vidim tam slabého ducha a to jsem ani nezvetsovala obrazek. Přeju ať sílí. Zasloužíš si to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.21 17:14

@T3r3zi3 moc dekuju, taky preju druhou carku…jen teda ja mam syndrom PCO, zel tam hrozi slaba carka jako falesne pozitivni vysledek…ale priznaky mam taky. Jenze ja uz je mam rok vzdy pred MS..nevolnost, bolest prsou, chute, nalady…obavam se, ze u me je to psychicke. Zezacatku jsem se drzela v pohode, brala jsem to, ze se svou diagnozou se proste budu jen snazit dyl…zkusila jsem resit zivotospravu a i zdrave trochu pribrat (jo, mam nizkou vahu ke sve vysce a presto mam PCO)…no ale poslednich 11 mesicu snazeni nesu fakt blbe :,( takze opravdu kazdy mesic si jsem jista, ze jsem tehu, a pak jen zklamani…ale teda je pravda, ze mi duch jeste nevysel, to ne… jen ja si uz rikala, jestli jsem nezacala videt duchy taky z psychiky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
260
15.4.21 19:21

Ahojky holky rada bych se k vám přidala. Dnes jsem 17DC MS by “měla” přijít 27.4 a snažíme se první měsíc 🙂 ❤️️ Ovu si myslím proběhla krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
15.4.21 20:26

@Biton teeda to jsi optimista, ja už jsem si nakoupila tampony ze je ms jasná. Sice dnes nedorazila, ale tehotensky test negativni.. mivam LF jen 10 dni, ale nevim kdy jsem mela ovulaci že, tak některý den mě zas určitě čeká ta mrcha červená, cítím že je to na spadnutí, bolesti, nalada na bodu mrazu, posedlost uklidem, unava, nechutenství, no prostě takový hormonální guláš před každou menstruací, tady je jasno :lol: :lol: a zacla jsem užívat gynex, tak snad bude cyklus jak ma byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí