Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
14.4.21 16:06

@Bonnie6 Děkuji moc, ja ztoho počitani to je pro mna hruza nikdy se nemužu dopočitat nekdy mam přesnu menstruaci a nekdy se mi posune takze strasne nepravidelna tak pouzivam ovulacni testy 😤 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
14.4.21 17:54

@Merris pokud děláš ovu testy, tak až bude test pozitivní (testovací čárka stejně stejná nebo tmavší jak kontrolní), tak ovu nastává do 48h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.21 17:55

Ahoj holky, přidám svou troškou do mlýna, jsem 26dc a uz tri dny mam pozitivni t. testy (od 9 dpo) teď čekám, co se stane, jestli prijde menstruace nebo ne a mam z toho smíšené pocity :) Hlavně jsem si uz od podzimu prala otěhotnět, dělala ovulacni testy a nic, začala jsem si delat starosti, jakto ze to nejde, potom při kontrole u gynekologa mi byl doporučený inofolic a ten jsem brala asi měsíc dost nepravidelně, moc jsem tomu neverila a kdyz jsme s partnerem nedávno snažení odložili na příhodnější dobu, tak najednou jsem asi v tom :) Prijde mi to jako zákon schvalnosti, ale to je asi život :) A nebo to jaro a nebo inofolic :)))) Těžko říct :)
Že je něco jinak jsem začala mít podezření, kdyz jsem dělala k snidani varena vejce a nemohla jsem je cítit ani pozřít a to jinak je jim rada :)

Drzim všem palce ať se to jarní bujení pořádně projeví! :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
14.4.21 17:58

@Lenka.mlade gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.21 18:37

@leni - gratulace tak paráda ze se takto zadarilo 😊

Jinak ohledne toho dotazu na sex u snazilek - no holky u nás upřímně je ta možnost mimca hlavní afrodiziakum jak pro me tak pro partnera, nejsme už nejmladší, takže kdybychom se nesnažili o mimco tak máme sex tak jednou tydne. Navíc jsme oba značně pracovně vytížení, máme spoustu koníčku, zálib, které nás asi baví víc nez sex, takže u nás to tak proste je. Oba to bereme jako ok, takže zkratka si užíváme vědomě v plodnych dnech a zbytek měsíce je lehčí útlum.

• Citovat
  • Upravit
423
14.4.21 20:09

Ahoj. Tak mam pocit, že to zase nevyšlo. Cítím prsa, boleni v podbrisku vlevo, jsem nafoukla, včera jsem si říkala, že to nevypadá zle, ale dneska mam takovy typický pocit před MS, unava, lenost, bolest hlavy… MS ma dojit zítra. Achjoooo, tak zase znovu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
14.4.21 20:13

Ahoj holky, s přítelem se snažíme 4 měsíce a furt nic. 2. Měsíc beru mamavit. Chtěla bych zkusit i něco jiného. Co berete na podporu vy?23.4 čekám tu mrchu snad nepřijde🤞🏼 🍀 🍀 všem držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.4.21 20:40

@Majiss @T3r3zi3 ahoj holky, taky jsem byla ve skupince s vámi. ZT ve 12nactém týdnu. Jsem ráda, že vás zde vidím. Furt myslím na to, jestli to není moc brzo. Revize koncem ledna. Tak jsem ráda, že vás zde vidím, že se také snažíte tak brzo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
14.4.21 21:42

@Tereza202081 ahoj tak to mě mrzí, že ti to taky nedopadlo :hug: a dej na svůj vnitřní pocit, jestli se na to ještě necítíš tak nemá cenu někam spěchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
14.4.21 22:46

Tak já to mám v pátek dostat, a dnes jsem nevydržela, a zkusila test, ale negativní. :,( vůbec mi to nejde do hlavy, no tak počkám ještě, uvidim jestli to dostanu nebo ne. Kdyžtak testnu znovu. :roll: myslíte že šance je? Když dva dny před ms je negativní? :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.4.21 23:47

@Lenka.mlade gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.4.21 23:49

@hanca9 ano, šance určitě je, někdo má ducha až po několikadenním vynechání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
15.4.21 07:30

@Tereza202081 Ahoj. Já si myslím, že není brzo. Pokud se po psychické stránce cítit v pohodě a po sestinedeli na kontrole bylo vše ok a už jsi to nornlane dostala…tak si myslím, že je to v pohodě. Mě dr.rekl ať pockam tři cykly…po dvou už jsme se nechránily, a teď dubnu jsme to zkusili vlastně od prosince poprvé. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
15.4.21 08:15

@Kenilka dokud není ms tak pořád šance je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
15.4.21 08:17

@Natalilu Já beru fertipronu a drmek a zatím se nezadarilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie