Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
9.4.21 12:33
@Anonymní píše:
Ahojky tak ja dnes asi 12DPO a dnes jsem nevydržela a koupila clearblue a nemohla uvěřit svým očím :srdce: teď se modlím ať je vše v pořádku. ;)

Ať se prcek udrží, vypada to moc dobře :kytka: dávej na sebe pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
9.4.21 12:43

@sofie_13579 @Biton holky jsem rada, ze to tak vidíme všechny. Nelíbí se mi to. Muj lékař je zaroven doktor v mistni nemocnici a na email mi odepsal, že ted v covid situaci me nechce posilat na žádné zákroky, ať se nestrachuju, že to není nebezpečné a klidne s tim otehotnet můžu. Ja bych ale rada vedela, jestli mam endometriozu nebo co se mnou je, chci to vyřešit. Taky se mi rozhazuje cyklus kazdou chvili, mam hrozny PMS, bolesti vajecniku az neúnosné pred každou menstruací plus teda to otehotneni uz zacinam vzdávat. Dneska uz jsem to obrečela, nechci potratit další miminko, ale zaroven po nem tolik toužíme. Byli jsme na něj připravení, pevně rozhodnutí a jak utíká čas, postupně se zbavujem věcí po našich dětech, nemůžu se na ně doma dívat, už na tom jsem bídně, pořád si říkám, co dělám špatně, když to v mládí šlo samo, až začínám pochybovat, jestli do toho vůbec investovat tu energii, trápíme se s manželem oba. :,( muj muž byl na spermio minuly mesic a vysledky ma výborné, takže je problém stoprocentně se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 12:44

@Kenilka děkuji moc ;)

• Citovat
  • Upravit
1960
9.4.21 13:42

@Anonymni - gratulace i ode mne paráda to je tak krasne takhle vidět pozitivní test - na tom clear blue je super ze ukáže ty týdny a nemusíš lovit duchy na papirovem 😊 😊 😊
@Kenilka - moc a moc ti rozumím možná bych vážně zkusila nějakého jiného dr, jsi z nějakého většího města ze bys mohla zajit nějak jinam? Vím ze na těch menších městech to bývá fakt problem, ale vážně bych zvažovala přesun jinam, pokud se s přístupem dr neztotoznujes - což se ti vůbec nedivím. S těmi potraty je to strašně, znám to sama první potrat jsem prodělala před třemi lety, od Te doby nic a poté znovu teď na podzim, u me se bohužel pro obou případech zastavilo hcg kolem 1000 takže cca 5 týden - 1× jsem musela na kyretaz a podruhé to bylo ukončení skrze prášek, neb čekání na samovolny potrat nemělo smysl, protože tělo nějak asi vůbec nepochopilo ze se plod nevyvíjí a tím se potrat nemohl spustit. Teď proste jen doufám ze do třetice se zadari, ale strach mám. Dětské veci už doma žádné nemáme, dcera je pubertacka, takže budu potom moc rada vše kupovat nové, jen at se příště zadari 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
9.4.21 14:14

@Kenilka nepřemýšlej takto…protože pokud budeš tvrdit, že je to tvoje vina, tak to díky psychice nepůjde…snaž se trochu odreagovat, relaxovat, odpočiň si a určitě se brzy podaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.4.21 14:16

Ahoj holky, my se snažíme od června 2020, za chvíli to bude rok.
Od listopadu bereme oba Nosifol Forte, pijeme čaje, já kontryhel a partner kotvičník, já beru ještě kyselinu listovou a partner vitamíny, ten komplex od Centrum.
Já mám za sebou hormonální profil včetně štítné žlázy, oboje v pořádku. Partner byl v listopadu na spermio a jeden ukazatel byl horší a od té doby bereme ty vitamíny.
Mám ovulační mikroskop z lékárny, ale přijde mi nanic, nějak v tom nic nevidím :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
9.4.21 14:16
@Anonymní píše:
Ahojky tak ja dnes asi 12DPO a dnes jsem nevydržela a koupila clearblue a nemohla uvěřit svým očím :srdce: teď se modlím ať je vše v pořádku. ;)

Super…gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.4.21 15:09
@Anonymní píše:

Krásné, moc gratuluji 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
9.4.21 21:42

@sofie_13579 prave ze jsme se přestěhovali do mensiho mestecka a musela bych dojizdet, jen ted nemam vlastni auto a spoje jsou tady naprosto hrozne, v případě tehotenstvi bych to dojíždění asi nezvladala, jeste kdyby byla doba jako ted a deti by neměly školku a školu, tak uz vůbec. Ale mozna ze se pidivam po jinem doktorovi, tenhle se mi nejak zprotivil.
To me mrzi co te potkalo. :( ja byla dvakrat na revizi a dvakrat odeslo vse samo. Pak nějaké biochemka kdy uz byly stejne čárky, ale nakonec se neudržely, ty ani nepočítám. Jsem z toho hrozně smutna, nikdy jsem si nemyslela, ze tohle bude i muj problém.
Přeju ti moc štěstí aby to tentokrát už vyslo a dopadlo to dobře :srdce:
@Biton asi bych mohla byt pozitivnejsi. Ale jde to těžko, pár lidi kteří o našem snažení vědí, mě přesvědčují o tom, že pořád neco dělám špatně, porad mi radí co mam delat jinak a každý je chytrý jak radio. :( přitom ja se tak snažím, jim zdravěji, věnuju se sobě, mam dost klidu i času na sebe, podle me by ted byl skvělý čas na miminko. To je k zblazneni už :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.21 00:28

Zdravím holky,
Seznamuji se první měsíc s ovulačními testy. Podle bazální teploty, kterou měřím už asi 7 měsíců mám ovulaci 13-15 den. Ovulacni testy jsem si začala měřit poprvé tento měsíc od 10.dne cyklu až po 15 a negativní. Je možné mít ovulaci posunutou třeba na 17 den cyklu nebo ještě později a graf, který vyhodnocuje bazalni teplotu se plete? Většinou mám krátké cykly po 26 dnech. Týden před menstruaci lehce spinim. Napadlo mně taky, že to spineni 21dc může být ovu, ale abych uz 26 měla klasickou menstruaci tak rychle? Vím, že některé mají i 22 DC, ale kvůli tomu, že mají zase ty cykly delší pochopitelně. Je to záhada, zajímalo by mě jestli někdo nemá taky nějaké podobné zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
10.4.21 06:06

@mkaculinka ano, může se stát, že ovulace se z nějakého důvodu může zpozdit, ale rozestup mezi ovulaci a menstruaci (LT fáze by měla být stejně dlouhá)..
Také se mi stalo, že mi graf vykreslil ovulaci např.16 DC, ale ještě mi za týden spadla teplota níže a najednou se aplikace rozhodla, že ovulace byla např. až 21 DC.. Viz. fotky.
V tvém případě bych měřila dál a testovala dál 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.21 08:27
@Verule.Berule píše:
@mkaculinka ano, může se stát, že ovulace se z nějakého důvodu může zpozdit, ale rozestup mezi ovulaci a menstruaci (LT fáze by měla být stejně dlouhá)..
Také se mi stalo, že mi graf vykreslil ovulaci např.16 DC, ale ještě mi za týden spadla teplota níže a najednou se aplikace rozhodla, že ovulace byla např. až 21 DC.. Viz. fotky.
V tvém případě bych měřila dál a testovala dál 8)

@Verule.Berule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.21 08:28
@mkaculinka píše:
@Verule.Berule

No ono, když teplota po výpočtené ovulaci roste, tak pak už neklesá a drží se u vyšších teplot, až do menstruace. Pravděpodobně ovu probíhá podle bazalni teploty, akorát proužky vyhodnocuji špatně, zkusím měřit dal. Akorát Teda nebyt bazalni teploty, tak na sobě nic ne pociťuji. Možná 7-10 den mám větší chuť na sex a víc hlenu, ale když se ovulace blíží podle bazalni teploty, tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
10.4.21 08:43

@Kenilka chápu tě…tyto řeči ale nepomůžou…vykašli se na všechny řeči, dej se psychicky do kupy a určitě se zadari…věřím tomu..jen musíme věřit, že jednoho dne se to povede a se šťastným koncem :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
10.4.21 08:49

@mkaculinka je také možné, že nezachytíš na ovu testu tu nejvyšší hladinu hormonu :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí