Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tereza202081 my to taky po první revizi delali furt. O ovulaci i 3 denně a zdařilo se
dokonce na první dobrou. Druhá ms už nepřišla. Sice to opět nevyšlo ale myslím, že se hodně sexu opravdu bát nemusíš
@Mona188 je to hrozný kolika ženským se to stane
nemělo by se to dít
no jelikož teprve čekám na ovu, tak ms přijde nebo spíš nepřijde
za dlouho
![]()
Holky, tak mi právě přišly vitamíny
tak snad to k něčemu bude ![]()
Ahojky. Já se teda přehoupla z března. TT negativní. Pozitivní na tom je, že máme zamražená embryjka a vypadá to, že klíďo píďo bude KET ještě v dubnu…
Všem přeji hodně čárek minimálně dvě ![]()
Ahoj snažilky dneska tohle v limitu. Nic ještě není 100% ale já tam náznak vidím takže budu věřit že zesílí. Vidíte to taky? ![]()
Jo já vidím. Potichu gratuluji a přeji hodně štěstí ![]()
@MamculeVerca moc děkuji já se teď budu modlit aby sílila a nebyl to další planý poplach. ![]()
No nevím. Na sílení bych se vyprdla. Teď bych počkala na krev. Určitě dej vědět, jak si vedeš ![]()
Tak já hlásím, dneska 11 dpo, MS se pomalu ale jiste rozjíždí. TT negat. Takže vypada to, ze od zitra budu 1DC
@Megosek
Já také zítra nebo nejpozději čtvrtek. Všechno zlé je prý pro něco dobré… Jak jsi na tom ty? Já od 1dc Estrofem a cca 16.tý den KET
@MamculeVerca určitě dám vědět…ale právě si říkám že na krev ještě počkám, že je to fakt slabé zatím tak to ještě není jisté a po tolika zklamánich si radši počkám jestli začne sílit.
![]()
Hlasim ze na testu také // vidím 😊 😊 😊 tak možná zkus testik obden a poté hura na krev. Budu držet palce 😊 😊 😊
@Anonymní píše:
Ahoj snažilky dneska tohle v limitu. Nic ještě není 100% ale já tam náznak vidím takže budu věřit že zesílí. Vidíte to taky?
Také tam vidím🤭. Dej pak vědět. ![]()
Ahoj holky, přidám se k vám. Dnes jsem 21dc a snažíme se první měsíc. Přiznám se, že když něco chci, tak to potřebuji mít hned a jsem na to hrozně moc upnutá, doufám, že nejsem jediná :smiling_face_with3_hearts: všem přeji // na testech.