Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
30.3.21 23:15

@Biton o tom to je 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.3.21 07:54

Holky, a bral někdo při zjištění tehu Ustrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.4.21 22:14

Hezky vecer, holky :) Dlouho se tady nepsalo, tak ozivim tema. Jak jste na tom? Ja 7DC, vcera jsem udelala kontrolne ovulacni test do aplikace premom a budu tak pokracovat zatim obden at neplytvam testy a vidim prehledne jak carka stoupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.4.21 22:33

@Llemark ahoj! :mavam: ja jsem dnes 7-8 DPO, takze zatim jen čekání :)
Zak at čárka hezky stoupá! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
2.4.21 23:33

@Llemark tak vzhůru do testování, ať se dočkáš brzy // zatím na OVU testu a pak i na těh. testu :mrgreen:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.4.21 08:38

@Kalikaje @Verule.Berule Dekuji holky, take Vam preji ty vytouzene // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.4.21 08:57

@Llemark ahoj, já jsem dneska 7dc :-) já si objednala vitamíny a ono se to zdrželo a přijdou až po svátcích :zed: tak ať se na ovu testů brzy objeví // a pak i na tehu testu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
3.4.21 10:03

Ahoj holky já dneska jsem 3DC
Také beru Nosifol forte
Jednou denně

Tak holky ty dvě čárky brzy :srdce:

• Citovat
  • Upravit
148
3.4.21 10:45

@Biton ahoj :) to je proste zakon schvalnosti.. Ja take pokazde to co objednam a fakt nutne potrebuji dostanu se spozdenim :zed: :D A dekuji, tobe preji to same :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.4.21 10:49

@Llemark přesně…měla jsem to vypočítané, že mě vitamíny dojdou a přijdou nové…a ono nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
3.4.21 10:58

@Biton - jaké vitamíny jsi objednávala?
Jinak ano žně to také dobre, když člověk ty veci potřebuje tak se zaručeně zpozdily.
Holky stáhla jsem si aplikaci Premom ohledne ovulace a ona mi hlásí ze mám mít ovulaci dnes což se mi ale nějak nezdá jsem 20dc, příznaky žádné. Přijde mi, ze to možná pocita dle předešlých cyklu - já tam ani neskenovala žádné testy, tak jsem ji asi nějak pomotala ty výpočty. Mám ještě další dvě aplikace na výpočet plodnych dnů a ty se shodla na ovulaci minule pondělí, tak nevím.
Přemýšlím ze objednsm i digi ovu testy ale zase pokud by mi hlásily ovulaci ve všední den tak budu jen vystresovana ze není partner po ruce a ze jsme ji takhle minuli… teď bez digi ovu testu si říkám ze ovulace určitě je třeba o víkendu a ze jsme de do ni trefili😊 😊 😊ta psychika je silena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.4.21 11:20

@sofie_13579 objednávala jsem si fertipronu, drmek a nějaké grepove kapky :-) ono to bude brát nějaký průměr, dle zapsaných posledních cyklů a pak dle daných ovu testů vyhodnotí jak to bude v ten daný cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
3.4.21 12:28

@Biton hele já si minule nechala poslat vitamíny do lékárny, pár dnů se nic nedělo a pak e-mail, že je kvůli Covidu mnou vybraná lékárna zavřena, tak než byla objednávka u mne, tak uplynul další týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.4.21 13:55

@sarah1618 Ahojky, taky beru Nosifol. Respektive beru i Fertipronu, ráno to a večer to, takze celkem 2 sáčky. Moje posledni naděje. Jsem 16 DC a čekám na ovulaci. Normalne byva tak 18 DC, zatim to moc nevypadá. 😕 Ted je to 8. měsíc snažení a u tebe, driv jsme si psaly, tak si matně pamatuju, ze jsi po ZT a Apolinar? Já jsem se ještě do CAR neobjednala, ale už mám predvybrany Gennet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.4.21 14:14

@sofie_13579 ta premom aplikace je super. Poradily mi ji holky tady. Ukazuje ti to moznou ovulaci atd, ale hlavni je tam davat ty ovulacni testy a pak ti to samo vyhodnoti kdy ji mas. Jsou tam i stopky at mas presne odmerene vyhodnocovani testu. Po menstruaci druhy den mi hlasilo, ze mam udelat kontrolni ovu test at jde videt ta zacatecni hladina a pak uz testujes jak chces..ja ted obden a az se bude vic vybarvovat tak kazdy den. Jen podle vypoctu aplikace bych se moc neridila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí