Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verule.Berule jj…jasný…ono těch aplikací bude asi více…tato je tedy v češtině…je na každém co si zvolí ![]()
@Llemark vůbec není zač
není to z mé hlavy, ale četla jsem na to dobře recenze v nějaké diskuzi
ty Ovular testy mají hodně barviva, proto jsou tak výrazné…mě tyto testy nikdy neukázali slabého ducha v cyklu
Dobré ráno holky, mohu se zeptat co užíváte za vitamíny nebo doplňky stravy, aby se zadařilo? Já když se loni zadařilo jedla pupalkovy olej a kyselinu listovou, teď po revizi na doporučení Dr. beru fertipronu a teď ještě drmek. Už mi obojí dochází, tak budu muset objednat, tak jestli si tam mám něco ještě přihodit? ![]()
@Biton Achjo.. to mohla byt ovulace klidne pozdeji a ja uz ji temi jinymi testy nezachytila
alespon vim jake kupovat
takze je urcite lepsi pouzivat pouze jeden druh..
Ja zatim jen zinek, D, matchu, kyselinu listovou od ledna. Zkousela jsem v unoru a breznu kontryhel, ale prislo mi, ze mi rozhazel ms, protoze jsem ji do unora mela presne a brezen 4 dny zpozdeni. (Ale to mohlo byt i necim jinym) Jinak jsem cetla dobre recenze na nosifol forte a gynex, takze kdyby to i nadale neslo sahnu po tomhle ![]()
@Llemark určitě jen jeden druh - právě kvůli tomu množství barviva (a to samé platí i u TT
)
Ahojky, užívám drmek a macu a ještě stavu z jetele.😊 snažíme se od ledna, začínáme 4.mesic snažení, toto beru 3.mesic a ještě piju 1× denne Nosifol ![]()
@Tanja123 ahoj, takže užíváš drmek i macu dohromady? Nedělá to nějakou neplechu?
Ráno inositol, před snídaní Macu a Drmek a v průběhu dne Femibion a 2× denně piju čaj L. Mojžíšové…
Přijde mi, že toho beru hodně, ale stejně zatím žádný výsledek…
Kontryhel mi kdysi prodlužoval cyklus a Femibion mi ho zase zkrátil (z 28 dnů na 23-25dnů)
@Biton vůbec ne, vezmu si macu s drmkem a zapiju ji stavou z jetele, za hodinu si vypiju Nosifol a Ok odpoledne si dam zase macu a drmek a zapiju šťávou z jetele. Bez problemu
Ahoj holky, taky se k vam s dovolenim přidám. S přítelem se snazime jiz 4 roky a dnes jsem 10DPO, po prvnim IUI 22DC. V patek budu testovat a jinak budu pokračovat snazenim se s vámi v dubnu
Vsem drzim palecky aby byly co nejdřív dve carky ![]()
Já beru cistou kyselinu listovou ve formě folatu a obden zelezo.. Zkoušela jsem i gynex, ale nemel na me zadny efekt ![]()
@Biton nevykejte mi prosim, muzeme si tykat? Uz jsme se potkaly ve vicero diskusích ![]()