Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verule.Berule
Ty jo, to je seznam… Já jsem v tom spíš laik, ale asi bych zvolila CAR a až s nimi bych řešila, zda je návštěva urologa nutná. Nás třeba nikdo k urologovi neposílal..
@Ladu92 manžel právě dostal žádanku do CAR na spermiogram a jejich vyjádření- doporučení je urologie
@Verule.Berule
Tak u nás to zas bylo tak, že manžel dostal žádanku na spg a doporučení bylo CAR… ![]()
Tak dnes 4DC a Jonas mi vychazi na zitra.. Trochu me hloda myslenka, ze bych i tak dnes vecer zkusila.. ![]()
@Llemark jako za zkoušku nic nedáš
schválně jsem se koukala, kdy se i vychází mě a mě to vychází na pátek a to budu 6dc
ale vychází mi tam vysoké napěťové aspekty ![]()
@Ladu92 tak založili mu tam rovnou i kartu, když bude potřeba za čas kontrolní spermiogram, ale kdyby jsme řešili už další postupy, tak zvolíme CAR, které máme blíž…
Gyn. spolupracuje s Gyncentrem (kam poslala manžela), které máme trošku z ruky
@Llemark @Biton já mám letos každý měsíc napěťový aspekt a kupodivu příští rok 3× ok
a duben mi vychází opravdu kolem ovulace ![]()
@Llemark @Verule.Berule já mám vysoké 5-7 od února do června, pak v srpnu 5, v listopadu dokonce 8 a v prosinci zase 5 ![]()
@Nikca 7 - holky se baví o Jonasove metodě, ma to byt takový výpočet toho kdy je vhodne otěhotnět. Také jsem na to koukala a u me je taky cely rok s napetovymi aspekty, teď vychází dokonce sedm aspektů na zítřek, nicméně jsem po ovulaci takže to neřeším.😊 😊 😊 😊
Odkaz najdeš snadno když zadas třeba na googlu Jonasova metoda poceti 😊
Ty napěťové aspekty bych moc nebrala vážně (asi jako horoskop na internetu), záleží na více faktorech, Dr Jonáš to vypočítává každé ženě na míru ![]()
@Nikca7 jj…jasný…Jonášova metoda je astrologické vypočítání ovulace tobě na míru - musíš znát přesný čas, kdy ses narodila
Ono to možná u někoho vyjde podle Jonase, ale třeba to je jen souhra náhod a byla zrovna ovulace a zavrtala se ta správná spermie 😊
Co jsem někde četla, tak napěťové aspekty mohou pouze značit, že mohou být menší či větší problémy v průběhu těhotenství.
Ale v mém okolí je spousta holek, co otěhotněla mimo výpočet Jonase, nevyšlo pohlaví a bylo zdravé dítko
@Verule.Berule jj…přesně tak…nesmí se tomu věřit doslova a do písmene…prostě jako horoskop (kterému já nevěřím nebo si z něj vezmu jen to, co se mi líbí). Ať každý dělá jak uzná za vhodné a co se mu líbí
a je přece jedno, zda bude sex na den přesně podle Jonáše
důležité je, že my to tak chceme a máme chuť, ne?
![]()