Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
28.3.21 19:11

@Verule.Berule Taky jsem to tak v breznu mela :zed: @Kalikaje to je divne..treba nekdo poradi. Ja jsem v ovu testech zacatecnik, ale kdyz jsem ted mela zpozdeni 4 dny - zkusila jsem ovu test a mela jsem tam silnejsi carky nez kdyz jsem merila v obdobi predpokladane ovulace..druhy den jsem to dostala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.21 19:26

Ahoj holky rada bych se k Vám též pridala :mavam: snažíme se skoro pět let o miminko a stále nic. Přítel má horší spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
28.3.21 20:39

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? Nám se loni po 4mesicich zadařilo, ale bohužel to dopadlo špatně a ukončila jsem těhotenství s následnou revizi…poté hrozně dlouhé cykly…od listopadu snad už celkem normální cykly…a dneska bohužel 1dc…je někdo podobně? Už by to mohlo klapnout! Všem držím palce, aby brzy našel // a měl zdravé mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.3.21 20:58

@Llemark u mě to tehu určitě nebude, jsem 17dc, myslela jsem, že ovu teprv přijde, ale už asi probehla.. Jeste me napadlo, že by to mohly byt 2 ovulace hned za sebou, to se prý také stává.. Schválně prikladam foto, jsou to testy ze 3 dnů, dnes už negat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.3.21 21:14

@Kalikaje ja uz po poslednim zazitku verim vsemu :D pojistili jste si to kdyby nahodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.3.21 21:15

@Biton ahoj, ja jsem dnes 2DC, tak jsme na tom podobne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.3.21 21:21

@Llemark což to jo, ted uz je ale ta horší část cyklu :D čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.3.21 21:29

@Kalikaje to teda..:D Ale musim napsat, ze jsem vic vklidu, kdyz to muzu sdilet s lidma co jsou na tom podobne. Diky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 21:50

Ahojky holky, jsem zde nová, omlouvam se za anonym, ale mam zde dost známých..taky se s pritelem snažíme, už od ledna 2021, ale stále nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
27
28.3.21 22:13

@Llemark Souhlasim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
28.3.21 22:38

@Llemark to jsem ráda, že nejsem sama…doufám, že duben pro nás bude úspěšnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
28.3.21 22:41

Jak tu holky píšete o ovu testech, tak já mám dobrou zkušenost s Ovular testy…a při tomto testování je dobrá appka Premom - nahrajete tam fotku testu a ono vám to vyhodnotí, jak je ta čárka silná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
28.3.21 23:21

@Biton my doporučila v jiné skupince slečna spolu: Femometer…
Ono těch aplikací bude více na stejném principu.

Holky máte někdo zkušenosti se špiněním před MS??
Cca 2 roky zpátky rovnou nastala menstruace, později lehké světle červené špinění.
Ale dnes po utření na WC spíše takové tmavě hnědé,,vlásky"…
Jestli je to ok nebo to něco může značit, někde jsem vyčetla, že to může být nerovnováha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.3.21 06:18

@Verule.Berule u me špinění znacilo nedostatek vitamínů C :) může to ale byt samozřejmě cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.3.21 07:48

@Biton dekuji, zrovna jsem nainstalovala :D s temi ovular testy jsem zacala a musim rict, ze mi ukazuji vyssi vysledky nez jine testy. Nevim jestli je to dobre nebo spatne.. medpharma mi ten stejny den ukazovala skoro viditelnou druhou carku, tak nevim jestli priste zkusit oba najednou nebo jsem zrovna zachytila ten ubytek.. je to veda :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí