Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verule.Berule Taky jsem to tak v breznu mela
@Kalikaje to je divne..treba nekdo poradi. Ja jsem v ovu testech zacatecnik, ale kdyz jsem ted mela zpozdeni 4 dny - zkusila jsem ovu test a mela jsem tam silnejsi carky nez kdyz jsem merila v obdobi predpokladane ovulace..druhy den jsem to dostala ![]()
Ahoj holky rada bych se k Vám též pridala
snažíme se skoro pět let o miminko a stále nic. Přítel má horší spermio.
Ahoj holky, mohu se k vám přidat? Nám se loni po 4mesicich zadařilo, ale bohužel to dopadlo špatně a ukončila jsem těhotenství s následnou revizi…poté hrozně dlouhé cykly…od listopadu snad už celkem normální cykly…a dneska bohužel 1dc…je někdo podobně? Už by to mohlo klapnout! Všem držím palce, aby brzy našel // a měl zdravé mimi ![]()
@Llemark u mě to tehu určitě nebude, jsem 17dc, myslela jsem, že ovu teprv přijde, ale už asi probehla.. Jeste me napadlo, že by to mohly byt 2 ovulace hned za sebou, to se prý také stává.. Schválně prikladam foto, jsou to testy ze 3 dnů, dnes už negat. ![]()
@Kalikaje ja uz po poslednim zazitku verim vsemu
pojistili jste si to kdyby nahodou?
@Llemark což to jo, ted uz je ale ta horší část cyklu
čekání
@Kalikaje to teda..:D Ale musim napsat, ze jsem vic vklidu, kdyz to muzu sdilet s lidma co jsou na tom podobne. Diky holky ![]()
Ahojky holky, jsem zde nová, omlouvam se za anonym, ale mam zde dost známých..taky se s pritelem snažíme, už od ledna 2021, ale stále nic ![]()
@Llemark to jsem ráda, že nejsem sama…doufám, že duben pro nás bude úspěšnější ![]()
Jak tu holky píšete o ovu testech, tak já mám dobrou zkušenost s Ovular testy…a při tomto testování je dobrá appka Premom - nahrajete tam fotku testu a ono vám to vyhodnotí, jak je ta čárka silná…
@Biton my doporučila v jiné skupince slečna spolu: Femometer…
Ono těch aplikací bude více na stejném principu.
Holky máte někdo zkušenosti se špiněním před MS??
Cca 2 roky zpátky rovnou nastala menstruace, později lehké světle červené špinění.
Ale dnes po utření na WC spíše takové tmavě hnědé,,vlásky"…
Jestli je to ok nebo to něco může značit, někde jsem vyčetla, že to může být nerovnováha..
@Verule.Berule u me špinění znacilo nedostatek vitamínů C
může to ale byt samozřejmě cokoliv
@Biton dekuji, zrovna jsem nainstalovala
s temi ovular testy jsem zacala a musim rict, ze mi ukazuji vyssi vysledky nez jine testy. Nevim jestli je to dobre nebo spatne.. medpharma mi ten stejny den ukazovala skoro viditelnou druhou carku, tak nevim jestli priste zkusit oba najednou nebo jsem zrovna zachytila ten ubytek.. je to veda
![]()