Snažení duben 2021

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5763
29.3.21 13:40

@Nikca7 jj… určitě :-) já to ale myslela jinak :-) měla jsem na mysli tebe s chlapem (že si už ty // zasloužíte :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.3.21 14:20

@Biton me to pak tuklo :D Joo, taky si rikam, dekujeme :) A tobe samozřejmě take.. Snazite se o prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
29.3.21 15:47

@Nikca7 v pohodě :-) NN…o druhé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.3.21 19:48

Za mě je dobrý kontryhelovy čaj v kombinaci s malinikem :) držím palce, ať se vám zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
29.3.21 19:57

.

Příspěvek upraven 15.04.21 v 21:07

• Citovat
  • Upravit
2670
29.3.21 22:00

@Janule84 Pokud se v tom vyznáš 😊
My byli s chlapem v jeden týden na spermio i HP a když jsem si volala na výsledky, tak se ptala Dr. na gyndě na výsledky muže a prý, ať to zkusí zlepšit, návštěva urologa a když to bude v pohodě, tak se mám ozvat a bude dále řešit mě…
To nepřátelské prostředí nás taky napadlo, každopádně muž začal užívat vitamíny a když nebude zlepšení do 3. měsíců, tak začneme řešit CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
30.3.21 05:21

.

• Citovat
  • Upravit
1959
30.3.21 07:45

Ahoj holky, také se k vám moc rada přidám. Snažíme se od ledna o první společne dítě, jsme už ale lehce starší, takže nevím, jak rychle nám to půjde. Zatím tomu chci nechat volnější příběh do konce roku a poté asi CAR, kdyby to pořad neslo. Partnerovi bude 50 mne 38, takže úplně nevím, jaká šance na přirozené početí bude u nás dvou.
Jinak jsem dnes 16dc, takže teď nastává to nekonečne čekání na testování.
Já beru od ledna Nosifol, partner má macu, zinek a multivitaminovy komplex.

Věřím, ze nám všem to tady vyjde a ze se dočkáme miminek😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
30.3.21 08:50

Dobré ráno holky, tak já včera objednala spoustu věcí v lékárně, tak snad nám to pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
30.3.21 09:01

Holky, muzu se pridat? Dneska jsem to dostala, budu se objednavat na folikulometrii, takze dubnove snazeni v plnem proudu :) u nas uz je to bohuzel fakt dlouhe snazeni, ale uplne depresim nepropadam (jak kdy) manzel ma hodne spatny spg a ani vitaminy nezabiraj. Ja jsem podle vsech vysetreni zdrava. Mam posledni dva cykly a pak jdeme do CARu (po domluve s dr), ze by se po tech letech zadarilo prirozene moc neverim, ale rada se k vam pridam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
30.3.21 09:43

@Janule84 no muži jsem,,naordinovala" vitamíny a uvidíme…
Někde jsem vyčetla, že se spermie obnoví až za 3 měsíce…
Je nám oběma 31 let a čas tlačí i netlačí, ale oba děti chceme…
Snažíme se s přestávkami 18 měsíců, byly měsíce, kdy jsem ovulaci nehlídala, takže těžko říct, zda jsme se milovali ve vhodnou dobu :lol:
Děkuji za doporučení, do konce roku se chceme někam posunout..
Muž taky po spermiogramu říkal, ať protřídí ty špatné s dobrými a dají do mě, ale chtěla jsem tomu dát ještě,, čas" zkusit přirozenou cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
30.3.21 09:53

@Verule.Berule
Ahoj, muj manzel byl na spg v rijnu min rok a vysledek oligoasthenoterazoosperia, takze des. Presto, jsme si rekli, ze bude brat vitaminy (natifem duo, zinek atd) a budeme to zkouset. Ted byl na kontrolnim spg a vysledek je to same krome oligo (mnohonasobne mu stoupnul pocet) ale pohyblivost atd je porad spatna. Sance podle me dr stale je, na IVF by nam to melo stacit. Do leta uz do toho urcite rizneme, nechranime se uz cca 6 let, z toho snazeni urcite uz probiha dobre dva roky (bez mereni BT a ovu testu), posledni 4 mesice cca chodim na folikulometrii a planujeme styk. Jake vitaminy bere tvuj muz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
30.3.21 09:57

.

• Citovat
  • Upravit
1394
30.3.21 10:02

@Janule84
Ja se obavam, ze nas to taky nemine a budu se jeste hodne modlit, aby aspon to IVF vyslo. Kam chodite do CARu, jestli se muzu optat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
30.3.21 10:36

@Ladu92 tady tyto, doporučila mi to paní v jiné diskuzi, kde to vyzkoušel její muž a u nich to zabralo…U nás nemusí, ale minulý měsíc byl muž teprve na spermio, tak ho nechci hned stresován urologem…

Myslíte, že má vůbec cenu návštěva urologa nebo rovnou kdyžtak zkusit CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí