Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kalikaje samozřejmě že se můžeš přidat, každá žena je vítána ![]()
Ahojky, taky teď končím s antikoncepci, spíš kvůli vyčištění, beru ji 4 roky v kuse a je čas se vyčistit. Takze to bude asi pak taky bud anebo
máme své dcery 6 a 4roky tak by byl kluk údajně. Ale uvidíme
![]()
@hvezdicka1992 tak to zni nadějně, máš fajn doktorku, ze to takhle iniciativně řešila. IVF bych taky moc nechtěla podstoupit, takze chápu. Ale věřím, ze ti to brzy dopadne, když neni zasadni problem, co by branil, zkus nejvíc IUI a jiste se zadaří. ❤️
Ahoj holky,
kamarádka mi doporučila deník, kde jsou tipy na otěhotnění - je to na bázi bylinkovych čajů. Tak zkuste mrknout - má to dobre odezvy ![]()
https://www.bytmaminkou.cz/
Ahoj holky, rada bych se k dubnovému snažení taky přidala 😊 snažíme se cca 3 a půl roku..
Přítel má spermiogram vzorový
Já mám HP dobrý, ovulace probíhá, jediný problém u mě je levý neprůchozí vejcovod. Což dle doktorů není problém.
V květnu 2020 se zadarilo ale bohužel s opožděnou ms to odešlo takže biochemické ![]()
Od ledna 2021 chodíme do ivf clinic kde si před ovu píchám ovitrelle.
Ted už 3cyklus..zatím nic
Cykly mám delší cca 33-35dnu
Ovu 18-20dc
Nyní sem 7dc takže brzy zase pojedu pro ovitrelle
Poptám se už asi na UIU 😊
Všem přeji ať brzdy najdete vysněné // ♥️️
Mi se snažíme od července 🙃ale kromě jednoho biochemického těhotenství na přelomu roku nic. Cyklus mám pravidelný ovulace probíhá až na tento cyklus to je nějaké všelijaké semnou 🤷vše v pořádku. Mám už teda věk je mi 39 ale nevzdavame se. Všem držím palce ať jsou tam brzo//
Ahoj holky
take se pridavam. Dnes 2DC. snad to tento mesic uz vyjde..
My se snažíme od přelomu brezna/dubna 2020 a právě čekám… Buď to vyjde nebo ne.. Když ne, tak dle dr mám prijit a napíše zadanku na genetiku a laparoskopie… Ale v této době se mi na žádné zákroky do nemocnice vyloženě nechce.
My se snažíme od listopadu 2019, zatím máme za sebou HP a spermiogram, když dopadne muž na urologii dobře, tak se bude hledat další problém…
Zítra dorazí další MS, od dnešního rána už špiním…
Takže nepomohlo ani hlídání ovulace, správné načasování milování ani gel na podporu početí…
![]()
Zatím nikdy ani žádné zpoždění MS…
Moc se mi taky nechce běhat v této situaci po lékařích, ale mám pocit, že přirozeně to jen tak nepůjde a netušíme s manželem, kde je zakopaný pes ![]()
Holky, jake pouzivate ovu testy? Zkousela jsem med pharma a ovular a kazdy mi ukazoval uplne jine udaje ![]()
@Llemark teď poprvé dr max, ale já ty papírové proste neumím přečíst. Nejraději mám digi, i když cena vyšší
@Katka900 Dekuji za odpoved. Zkusim ted dobrat ty papirove co mi zbyly a pak to asi take vidim na digi
Já používám livsane, přijde mi, že mají hodně barviva..stojí asi 80 a je jich tam 7..ale tenhle cyklus moc nevím, vyšel mi 2 dny pozitivní tak, že byly obě čárky stejně silné, pak 1 den, kdy byla výraznější kontrolní..a tak moc nevím, kdy vlastně ovulace byla ![]()
Já ať používám jakýkoliv, tak nikdy se mi nepodaří, abych měla testovací silnější ( a to měřím kolem ovulace 2× denně..
Teď mám z Medpharmy, předtím Dr.Max