Snažení duben 2021

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
3.4.21 14:18

@Biton tak pekne papat alespon grepy. Nekde jsem cetla, ze je to taky dobre na podporu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
3.4.21 16:35

Zdravím holky, mohla bych se přidat? Mám po ovulce, jsem 8 DPO a nejde se dočkat :mrgreen: dneska jsem testovala, vím, je to hloupost a samozřejmě test negativní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
3.4.21 16:56

@Megosek - jasné určitě se přidej, vítám Te.

Holky ty ovu testy do Te aplikace Premom musí byt nějaké speciální? Nebo jakékoli? Pokud by to nevyšlo tento měsíc, tak koupím spoustu ovu testu a budu se snažit dle te aplikace, jen teda doufám ze nějak budu vědět jak je do Te aplikace “dávat”. Jinak my teda nakonec sex i dnes 20dc když ta Premom tam ukazovala ještě plodný den a uvidím. 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.4.21 17:32

@sofie_13579 kliknes na tests a pak das others - dalsi a tam si vkladas ten svuj zakoupeny :) hlavne kupovat stejnou znacku at mas porad stejne barviva :) @Megosek ahoj, snad se tu dlouho neohrejes, preji hodne stesti :hug: a testovat pozdeji! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
3.4.21 17:42

@Llemark jasný jasný, nejhorší je, když ty testy jsou doma :zed: musím vydržet do pondělka! Nejhorší je, když má člověk všechny příznaky těhu, ze jo. To pak svádí testovat porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.4.21 17:46

@Megosek Me to povidej :D ja mela ted nedavno zpozdeni 4 dny a vsechny priznaky a nakonec jsem to dostala..na testu bylo bilo, ale vysvetli to hlave.. ta to zpracuje az kdyz vidi krev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
3.4.21 17:57

@čičimoon ano potrat v druhem trimestru (červenec), v listopadu jsem měla anovulační cyklus a má gynekolozka mi napsala zadanku do CARU. Tak jsme tam začali v prosinci chodit. Od té doby jsem měla vždy ovulaci, udělali nám testy, jednu IUI a nakonec mi paní doktorka rekla, ze je všechno úplně v pořádku a máme se snažit doma…
to bylo minulý měsíc
a já mám teď dilema, zda nemám zkoušet další IUI…

• Citovat
  • Upravit
1046
3.4.21 18:01

Ahoj ráda bych se k vám přidala 🙂 doma mám už 11 měsíční holčičku a snažíme se o druhé (chceme děti blízko u sebe. V prosinci minulého roku jsem našla na testu 2 // ale bohužel to skončilo v 11tt ZT a revizí. Tak se od února snažíme znovu. Snažíme se sice teprv tři měsíce ale už jsem z toho naka špatná že se nedaří protože předchozí 2 byly na první pokus. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.4.21 18:31

@Llemark koupila jsem si 100% grepový džus :-D tak ho popíjím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.4.21 18:36

@Megosek ahoj a držím palce, aby se brzy zadařilo… @sofie_13579 nahrává tam svoje fotky testů (papirkovych) a ono ti vyhodnotí barevnost čárky :-) a dělej pořád stejnou značku (protože každá značka má jiné množství barviva)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.4.21 18:38

@Majiss vítej, to mě mrzí, ale určitě se brzy zadaří se šťastným koncem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.4.21 18:40

@sarah1618 ahoj, já dneska 7dc a popíjím fertipronu (nyní jeden sáček, než přijde nové balení - jinak dva sáčky denně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.4.21 18:47

@Megosek ahoj, jsme na tom stejne :D taky dnes 8-9DPO, testy doma nastesti nemam, jinak by me to taky lakalo :D nejradeji bych chtela vydrzet s testovanim jeste tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.4.21 18:49

@Biton děkuju doufám že ano 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.4.21 19:01

@Biton A je dobry? Ja jeste grepovy dzus snad ani nemela :D