Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarah1618 kdyz se vcitim do tve kuze, tak to bych určitě chtela zkusit dalsi IUI, nechápu ten přístup CAR, kdyby ti bylo 25, tak možná…ale když už jste i to vsechno podstoupili, chtěla bych určitě víc pokusů, máš na to nárok, i když vám nic nezjistili, navic šance přes inseminaci je podle mě urcite vyšší než u klasického sexu, ať někdo říká, co říká. Kdyby byl problém, jděte jinam, nebo dej hlavně na svou intuici, nekdy clovek potřebuje pauzu a někdy impuls, ze pro to dela maximum. Ja bych přinejhorším zkusila jiny CAR.✊ ❤️
@Kalikaje týden? Ty jo jsi dobra! Já plánuju v pondělí a pak ve středu (to je den MS). Tak nám budu držet palce!
@Llemark stejný jako by si jedla čerstvý grep - jen to nemusíš loupat
ze začátku mi to moc nechutnalo a teď ho mám ráda ![]()
@Megosek tak, beztak to nevydržím.. Ale den ms mam ctvrtek-patek, pred tim moc testovat nechci.. Ale naštěstí doma zadne nemam a do mesta se drive, jak ve stredu nedostanu
preji hodne stesti s testovanim!
Holky dekuju za to vysvětlení ohledne ovu testu, tak je jdu objednat hned příští týden pokud teda dostanu ms.😊 😊 😊
Jj grepovy džus jsem taky pila a po ovulaci zase ananasovy😊 😊
No a jinak klasika jsem týden po ovulaci a už me bolí prsa takže první pseudo
příznak tehu už je tady 😊 😊cherry_blossom: 🌸
Holky jak vase snažení řeší nebo vnímají vaši partneři?
My se o tom jakoze úplně moc nebavíme, neb partner by me asi tímto desne stresoval, jakoze se nedaří hned takže tématu se lehce vyhybame. Jako on mi vždy říká ze me podpoří v čemkoli atp a ze o mimcu můžeme klidně mluvit, jenže my jsme oba velmi silně ty typy lidi, kteří miluji výsledky a splnění toho, co se dojedná, ale toto jak nejde úplně lehce, tak nám to úplně dobre nedělá.
Já zase po skoro dvou letech testovala ovu testama (predtim mi nikdy ovu neukazaly). Teď jsem měla ovu testy z DM, a test si udělala, protože mě nějak bolelo břicho. Už byl termín MS, tak jsem si říkala, ze to je nějaká blbost. A opravdu dva dny jsem je měla pozitivní a pak negativni. Takže já tento cyklus na ovulaci (až 35DC!) narazila diky testům, ale také mě dost bolelo břicho dva dny.
@sofie_13579 snad je nebudes muset objednavat a klapne to uz ted!
U nas je to tak, ze ja jsem presne ten typ co se stresuje, chce mit vse nalinkovane, dela vse pro to aby to klaplo, ale snazim se to neventilovat doma a radsi pisu sem
Pritel tvrdil jak to vse pujde hned napoprve a slo videt, ze ho trochu mrzelo kdyz to tak nebylo.. Moc se o tom celkove nebavime, jen mu za par dnu reknu, ze je dalsi termin snazeni at se pripravi
![]()
Ahoj přidávám se k vám a všem nám držím pěsti ať se zadaří.
Už to bude rok co se nám nedaří. Z hlavy to nejde vymazat a vždycky jak se ta mrcha začne blížit tak na to musím myslet.
Takže nám všem snažilkám přeji štěstí. ![]()
Ahojky holky, také se k vám přidávám jako snažilka
. Doma už máme skoro 2 letého chlapečka, takže chceme zkusit sestřičku nebo brášku
dneska jsem 2dc, takže do ovulky ještě času dost. První miminko nám vyšlo na první pokus, tak jsem zvědavá, jak to půjde s druhým miminkem ![]()
Ahoj všem, s manželem bychom také chtěli mimčo. Svatbu jsme měli 26. Září 2020 a od té doby se snažíme (chtěla jsem s tím začít prostě az po svatbě
) a zatím nic. Poslední MS jsem měla 5. března, takže měla dojít včera a zatím nic, test jsem si dělala ve čtvrtek a dnes a je sněhobílý. Žádné příznaky nepociťuju, jen to zpoždění MS, kterou mám ale jinak pravidelnou jako hodinky (28 dní). Tak zatím doufám, že se to podařilo
.
Ahojky, já dnes 6DC ale vysazuji antikoncepci nikam nespěcháme, spíš naopak. Zatim merim teplotu ať vim kdy se mi obnoví cyklus a přijde ovulace, s mladší dcerou jsem čekala 2 měsíce než jsem naskocila zpět do cyklu
všem držím palce ![]()
@Biton já taky zkoušela jeden nebo dva cykly grep a ananas… Nikoliv džusy, ale normálně co by ovoce…
Po užívání grepu jsem opravdu měla více plodového hlenu ![]()
Ananas nemohu soudit, nebyl pozitivní test…