Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
3.4.21 19:35

@sarah1618 kdyz se vcitim do tve kuze, tak to bych určitě chtela zkusit dalsi IUI, nechápu ten přístup CAR, kdyby ti bylo 25, tak možná…ale když už jste i to vsechno podstoupili, chtěla bych určitě víc pokusů, máš na to nárok, i když vám nic nezjistili, navic šance přes inseminaci je podle mě urcite vyšší než u klasického sexu, ať někdo říká, co říká. Kdyby byl problém, jděte jinam, nebo dej hlavně na svou intuici, nekdy clovek potřebuje pauzu a někdy impuls, ze pro to dela maximum. Ja bych přinejhorším zkusila jiny CAR.✊ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
3.4.21 19:55

@Kalikaje týden? Ty jo jsi dobra! Já plánuju v pondělí a pak ve středu (to je den MS). Tak nám budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.4.21 19:58

@Llemark stejný jako by si jedla čerstvý grep - jen to nemusíš loupat :mrgreen: ze začátku mi to moc nechutnalo a teď ho mám ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.4.21 19:59

@Megosek tak, beztak to nevydržím.. Ale den ms mam ctvrtek-patek, pred tim moc testovat nechci.. Ale naštěstí doma zadne nemam a do mesta se drive, jak ve stredu nedostanu :) preji hodne stesti s testovanim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.4.21 20:08

@Biton pripsano do nakupniho seznamu! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
3.4.21 20:17

Holky dekuju za to vysvětlení ohledne ovu testu, tak je jdu objednat hned příští týden pokud teda dostanu ms.😊 😊 😊

Jj grepovy džus jsem taky pila a po ovulaci zase ananasovy😊 😊

No a jinak klasika jsem týden po ovulaci a už me bolí prsa takže první pseudo :roll: příznak tehu už je tady 😊 😊cherry_blossom: 🌸
Holky jak vase snažení řeší nebo vnímají vaši partneři?
My se o tom jakoze úplně moc nebavíme, neb partner by me asi tímto desne stresoval, jakoze se nedaří hned takže tématu se lehce vyhybame. Jako on mi vždy říká ze me podpoří v čemkoli atp a ze o mimcu můžeme klidně mluvit, jenže my jsme oba velmi silně ty typy lidi, kteří miluji výsledky a splnění toho, co se dojedná, ale toto jak nejde úplně lehce, tak nám to úplně dobre nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
3.4.21 20:38

Já zase po skoro dvou letech testovala ovu testama (predtim mi nikdy ovu neukazaly). Teď jsem měla ovu testy z DM, a test si udělala, protože mě nějak bolelo břicho. Už byl termín MS, tak jsem si říkala, ze to je nějaká blbost. A opravdu dva dny jsem je měla pozitivní a pak negativni. Takže já tento cyklus na ovulaci (až 35DC!) narazila diky testům, ale také mě dost bolelo břicho dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.4.21 20:42

@sofie_13579 snad je nebudes muset objednavat a klapne to uz ted! :hug: U nas je to tak, ze ja jsem presne ten typ co se stresuje, chce mit vse nalinkovane, dela vse pro to aby to klaplo, ale snazim se to neventilovat doma a radsi pisu sem :D Pritel tvrdil jak to vse pujde hned napoprve a slo videt, ze ho trochu mrzelo kdyz to tak nebylo.. Moc se o tom celkove nebavime, jen mu za par dnu reknu, ze je dalsi termin snazeni at se pripravi :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 20:54

Ahoj přidávám se k vám a všem nám držím pěsti ať se zadaří. ;) Už to bude rok co se nám nedaří. Z hlavy to nejde vymazat a vždycky jak se ta mrcha začne blížit tak na to musím myslet. :lol: Takže nám všem snažilkám přeji štěstí. ;)

• Citovat
  • Upravit
203
3.4.21 21:00

Ahojky holky, také se k vám přidávám jako snažilka :D. Doma už máme skoro 2 letého chlapečka, takže chceme zkusit sestřičku nebo brášku :P dneska jsem 2dc, takže do ovulky ještě času dost. První miminko nám vyšlo na první pokus, tak jsem zvědavá, jak to půjde s druhým miminkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.4.21 21:12

Ahoj všem, s manželem bychom také chtěli mimčo. Svatbu jsme měli 26. Září 2020 a od té doby se snažíme (chtěla jsem s tím začít prostě az po svatbě 8) ) a zatím nic. Poslední MS jsem měla 5. března, takže měla dojít včera a zatím nic, test jsem si dělala ve čtvrtek a dnes a je sněhobílý. Žádné příznaky nepociťuju, jen to zpoždění MS, kterou mám ale jinak pravidelnou jako hodinky (28 dní). Tak zatím doufám, že se to podařilo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.4.21 22:32

@Llemark snad ti bude chutnat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
4.4.21 08:11

Ahojky, já dnes 6DC ale vysazuji antikoncepci nikam nespěcháme, spíš naopak. Zatim merim teplotu ať vim kdy se mi obnoví cyklus a přijde ovulace, s mladší dcerou jsem čekala 2 měsíce než jsem naskocila zpět do cyklu :) všem držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
4.4.21 10:42

@Biton já taky zkoušela jeden nebo dva cykly grep a ananas… Nikoliv džusy, ale normálně co by ovoce…
Po užívání grepu jsem opravdu měla více plodového hlenu :)
Ananas nemohu soudit, nebyl pozitivní test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
4.4.21 11:10

@Verule.Berule díky, příště kdyžtak zkusím ovoce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí