Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Tak ja hlasim, ze jsem prosvihla ovu
a nebo neprobehla
pojistene to bylo 16 a 18 DC, tak budu tise doufat, ale zaroven uz jsem i ted smirena, ze nic ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem 9DPO. Už 3 dny mám pocit jakoby namoženého podbřišku. Dnes už jsem to nevydržela a zkusila testnout. No něco tam je, ale obavám se, že to bude falešný ikdyž to bylo v limitu ![]()
Snažíme se od Října ![]()
Omlouvám se za anonym, ale mám tu sestru ![]()
Nezoufej, spermijky si umi pockat az pet dni pred ovu!:)
Na testiku mozna maleho dusika vidim, ale podle me je jeste prilis brzy. S tim podbriskem - mam to podobne, posledni dva dny mam pocit, ze mam ochable svaly, nedokazu ho vubec zatahnout 😂 normalne s tim problem nemam, nejsem zadny buřt ![]()
@Llemark nezoufej…šance je pořád…vypadá to, že jsi jen nechytla nejvyšší hladinu hormonu…já dneska 18dc a dle bolesti bych řekla, že ovu byla včera…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak dnes jsem 9DPO. Už 3 dny mám pocit jakoby namoženého podbřišku. Dnes už jsem to nevydržela a zkusila testnout. No něco tam je, ale obavám se, že to bude falešný ikdyž to bylo v limitu
Snažíme se od Října
Omlouvám se za anonym, ale mám tu sestru
Možná tam něco malinko vidím, ale prý tyto testy dělají rády falesnaky…udělej nový test za pár dní…držím palce ![]()
@Biton snad..To je presne takovy ten pocit, kdy si reknes “sakra, zase dalsi mesic v..”
kdyztak se po ms objednam ke gyn at zjisti jestli vubec ovuluju a co doporucuje dal ![]()
Ahoj holky, už dlouho sleduju tuto debatu, také bychom si už přáli rodinu a přemýšlím nad dny, kdy to vyjít může, kdy šance naopak moc není… A často mě na diskusích, i tady, zaráží jeden můj domnělý fakt (do kterého mi samozřejmě nic není)… při snažení má opravdu spousta žen styk s partnerem jen, když to vyjít může? Nebo jsem si to nějak špatně vysvětlila? Nebo prostě jindy není příležitost kvůli práci…? Nebo proč?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už dlouho sleduju tuto debatu, také bychom si už přáli rodinu a přemýšlím nad dny, kdy to vyjít může, kdy šance naopak moc není… A často mě na diskusích, i tady, zaráží jeden můj domnělý fakt (do kterého mi samozřejmě nic není)… při snažení má opravdu spousta žen styk s partnerem jen, když to vyjít může? Nebo jsem si to nějak špatně vysvětlila? Nebo prostě jindy není příležitost kvůli práci…? Nebo proč?
Samozřejmě že milování máme my snažilky i mimo plodné dny, ale pokud pár nečeká rodinu delší čas a není jinak žádný problém, tak začneme my holky spoléhat na plodné dny…
Já třeba uvedu svůj případ- rok se tomu nechal volný průběh, milování v průběhu celého měsíce, ale spíše vikendově ( kvůli práci, únavě atd.)..
Po tom roce jsem se začala zajímat o téma- ovulace, plodné dny…
Dokonce i muž se toho chytl
Když chci tulení v týdnu a on unaven, tak se občas zeptá, zda jsou plodné dny (když ne, tak řekne, že to odložíme na víkend) ![]()
Ahoj Holky moje ❣️️… chci se zeptat takovu radu s přitelem se snažime o miminko minuli mesic jsme zkusily po prvé v sobotu mam dostat menstruaci kdyby to nevyšlo… chcu se zeptat na radu u pvulačky jak často spolu spíte neboli kdy je nejlepši aby se nam to zadařilo 😊 😊??? Budu ráda za každu radu… snažim se jest zdrave, cvičim pro sebe abych se uvolnila 😌 🔥
„@Merris“ Ahojda, rika se, ze v plodnych dnech (5dni pred +2dny po ovulaci) je nejvetsi sance. Tulit se doporučuje obden, aby mely spermie sanci dozrat. Pry je nejlepsi je tam poslat konkretne 2dny pred ovulaci, ale kdo vi ![]()
@T3r3zi3 Ahojda, ja se ti hlasim, hrabe mi uz od soboty, kdy mi zaclo bodani v brise. To trvalo do pondeli a utery i streda mam pocit, ze mam cizi bricho. Jsem takova nafoukla, je mi neprijemne na nem spat a citim pnutí. Dnes 11 DPO, prichod ms ne/cekam v sobotu. Tim čekáním trpim jako blazen. nevim, jestli treba zitra nezkusit uz dalsi ultra test
Moc ti mavam a drzim nam obema palecky!