Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.4.21 06:42

@T3r3zi3 Ahojda, ja se ti hlasim, hrabe mi uz od soboty, kdy mi zaclo bodani v brise. To trvalo do pondeli a utery i streda mam pocit, ze mam cizi bricho. Jsem takova nafoukla, je mi neprijemne na nem spat a citim pnutí. Dnes 11 DPO, prichod ms ne/cekam v sobotu. Tim čekáním trpim jako blazen. nevim, jestli treba zitra nezkusit uz dalsi ultra test :lol: Moc ti mavam a drzim nam obema palecky! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
148
14.4.21 12:39

Ahoj holky. Tak ja hlasim, ze jsem prosvihla ovu :zed: a nebo neprobehla :nevim: pojistene to bylo 16 a 18 DC, tak budu tise doufat, ale zaroven uz jsem i ted smirena, ze nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.21 12:43

Ahoj holky, tak dnes jsem 9DPO. Už 3 dny mám pocit jakoby namoženého podbřišku. Dnes už jsem to nevydržela a zkusila testnout. No něco tam je, ale obavám se, že to bude falešný ikdyž to bylo v limitu :nevim:
Snažíme se od Října :zed:
Omlouvám se za anonym, ale mám tu sestru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.21 12:48

Nezoufej, spermijky si umi pockat az pet dni pred ovu!:)

Na testiku mozna maleho dusika vidim, ale podle me je jeste prilis brzy. S tim podbriskem - mam to podobne, posledni dva dny mam pocit, ze mam ochable svaly, nedokazu ho vubec zatahnout 😂 normalne s tim problem nemam, nejsem zadny buřt :))

• Citovat
  • Upravit
5763
14.4.21 13:34

@Llemark nezoufej…šance je pořád…vypadá to, že jsi jen nechytla nejvyšší hladinu hormonu…já dneska 18dc a dle bolesti bych řekla, že ovu byla včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
14.4.21 13:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak dnes jsem 9DPO. Už 3 dny mám pocit jakoby namoženého podbřišku. Dnes už jsem to nevydržela a zkusila testnout. No něco tam je, ale obavám se, že to bude falešný ikdyž to bylo v limitu :nevim:
Snažíme se od Října :zed:
Omlouvám se za anonym, ale mám tu sestru :mrgreen:

Možná tam něco malinko vidím, ale prý tyto testy dělají rády falesnaky…udělej nový test za pár dní…držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
14.4.21 13:40

@Biton snad..To je presne takovy ten pocit, kdy si reknes “sakra, zase dalsi mesic v..” :D kdyztak se po ms objednam ke gyn at zjisti jestli vubec ovuluju a co doporucuje dal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
14.4.21 13:41

@Biton to budem vyhodnocovat cca stejne zanedlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
14.4.21 13:51

@Llemark no nevím, zda bude u mě co vyhodnocovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
14.4.21 14:59

@Biton urcite bude! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
14.4.21 15:03

@Llemark kéž by :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.21 15:09

Ahoj holky, už dlouho sleduju tuto debatu, také bychom si už přáli rodinu a přemýšlím nad dny, kdy to vyjít může, kdy šance naopak moc není… A často mě na diskusích, i tady, zaráží jeden můj domnělý fakt (do kterého mi samozřejmě nic není)… při snažení má opravdu spousta žen styk s partnerem jen, když to vyjít může? Nebo jsem si to nějak špatně vysvětlila? Nebo prostě jindy není příležitost kvůli práci…? Nebo proč?

• Citovat
  • Upravit
2670
14.4.21 15:39
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už dlouho sleduju tuto debatu, také bychom si už přáli rodinu a přemýšlím nad dny, kdy to vyjít může, kdy šance naopak moc není… A často mě na diskusích, i tady, zaráží jeden můj domnělý fakt (do kterého mi samozřejmě nic není)… při snažení má opravdu spousta žen styk s partnerem jen, když to vyjít může? Nebo jsem si to nějak špatně vysvětlila? Nebo prostě jindy není příležitost kvůli práci…? Nebo proč?

Samozřejmě že milování máme my snažilky i mimo plodné dny, ale pokud pár nečeká rodinu delší čas a není jinak žádný problém, tak začneme my holky spoléhat na plodné dny…

Já třeba uvedu svůj případ- rok se tomu nechal volný průběh, milování v průběhu celého měsíce, ale spíše vikendově ( kvůli práci, únavě atd.)..
Po tom roce jsem se začala zajímat o téma- ovulace, plodné dny…
Dokonce i muž se toho chytl :mrgreen: Když chci tulení v týdnu a on unaven, tak se občas zeptá, zda jsou plodné dny (když ne, tak řekne, že to odložíme na víkend) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.21 15:51

Ahoj Holky moje ❣️️… chci se zeptat takovu radu s přitelem se snažime o miminko minuli mesic jsme zkusily po prvé v sobotu mam dostat menstruaci kdyby to nevyšlo… chcu se zeptat na radu u pvulačky jak často spolu spíte neboli kdy je nejlepši aby se nam to zadařilo 😊 😊??? Budu ráda za každu radu… snažim se jest zdrave, cvičim pro sebe abych se uvolnila 😌 🔥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.21 16:01

„@Merris“ Ahojda, rika se, ze v plodnych dnech (5dni pred +2dny po ovulaci) je nejvetsi sance. Tulit se doporučuje obden, aby mely spermie sanci dozrat. Pry je nejlepsi je tam poslat konkretne 2dny pred ovulaci, ale kdo vi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí