Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
15.4.21 21:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak se radim mezi snazilky. Chtela bych se tu trochu vypovidat, v okoli me nikdo nechape. Ja se tomu vzdy smala, ze si zensky kupuji ovulacni testy, planuji sex a tehotenske testy zkousi uz den po sexu… no, tady je muj trest. Stalo se mi to taky, nejak me to cele semlelo a ja si s tim neumim poradit. Klasika, miminka na kazdem rohu, kamaradky tehotne i dalsi miminko v rodine…jak se da na to nemyslet? Dnes jsem delala test (i kdyz vim, ze to je blbost a ma se delat az po vynechani MS, ja to vim, jenze si nemuzu pomoct)…a ted toho testovani lituju. Protoze ac mi rozum rika, ze tam carka neni, srdcem ji tam vidim 😪

Já tam taky ducha vidím, zkus test za další dva dny, myslím, že cca do 5-7 dnů bude krásná dálnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
15.4.21 21:04

@Kenilka no optimista jsem tady pro druhé…sama na sebe to beru opačně :-) ale raději to brát pesimisticky a pak být příp. mile překvapen než naopak :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.21 08:58

Ahoj, tak se zase hlasim…jasne, ze jsem to nevydrzela 2 dny a testuju se znova uz dnes :mrgreen:. Ale jsem dost nejista…vnimam, ze prichazi MS, dnes me uz neboli prsa, spis podbrisek a proste citim se presne, jako pred prichodem MS. Takze to urpimne moc nevidim na vysnenou dalnici :(

• Citovat
  • Upravit
332
16.4.21 10:35
@Anonymní píše:
Ahoj, tak se zase hlasim…jasne, ze jsem to nevydrzela 2 dny a testuju se znova uz dnes :mrgreen:. Ale jsem dost nejista…vnimam, ze prichazi MS, dnes me uz neboli prsa, spis podbrisek a proste citim se presne, jako pred prichodem MS. Takze to urpimne moc nevidim na vysnenou dalnici :(

Já tam tu druhou čárku vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
16.4.21 10:36
@Anonymní píše:
Ahoj, tak se zase hlasim…jasne, ze jsem to nevydrzela 2 dny a testuju se znova uz dnes :mrgreen:. Ale jsem dost nejista…vnimam, ze prichazi MS, dnes me uz neboli prsa, spis podbrisek a proste citim se presne, jako pred prichodem MS. Takze to urpimne moc nevidim na vysnenou dalnici :(

Já tam tu druhou čárku vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.4.21 10:36
@Anonymní píše:
Říká se že pocit jako před MS je v začátku těhotenství běžný. Nevěš hlavu :srdce: já tam čárku vidím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
16.4.21 10:53
@Anonymní píše:
Čárku vidím, ale přijde mi hodně úzká :-( :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
16.4.21 12:08

@Biton taky to tak mivam, ostatni povzbuzuju a věřím že se podaří a u sebe už s prvním zabolenim břicha kupuju tampony :lol: :D no hlavne zas v rodine mame dalsi těhotenství, nova svagrova se taky zacla snazit tak cekam kdy přijdou s prckem v bříšku. To je tak skareda zavist potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.4.21 12:34

Holky dneska jsem 5 dpo, v podbrisku mě bolí od ovulace a stále neorestalo. Únava šílená a začali mě bolet bradavky. Zkusila jsem jen ze srandy test a možná tam něco vidím. Ale je to asi ještě hloupost. Co říkáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
16.4.21 12:58

@Kenilka jj…chápu a věřím… @Love93 jseš si jistá, kdy byla ovu? 5dpo není možné nic vidět…to je opravdu hodně brzy (to vajíčko není uhnizdene)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.4.21 17:52

Holky, jsem 4 den po predpokladane ovulaci a picha me dost v pravem vajecniku jako kdyz probihala ovu..setkavate se s tim nektera? Ja to ted mam poprve a docela se desim.. ovulacni test jsem ted zkusila a ukazal nizkou hodnotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.4.21 19:04

@Llemark mám to od ovulace v den ovulace ukrutna bolest a teď 5 dpo stále takový tlak v podbrisku jde to někdy až do třísel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.4.21 21:06

@Love93 @Llemark Ahoj holky, ja jsem nekolik dni po ovulaci (opravdu netusim presne, jen vim, ze probehl plodny hlen a uz skoncil) kazdopadne uz nekolik dni take citim v podbrisku takove pnuti, tlak a skrundani jak pred ms, take v krizi me trochu boli. Ms ma ale prijit az 30. to mi na pms prijde hodne brzy. Tak jsem zvedava, co se z toho vyloupne.🤔 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.4.21 21:18
@Kalimba22 píše:
@Love93 @Llemark Ahoj holky, ja jsem nekolik dni po ovulaci (opravdu netusim presne, jen vim, ze probehl plodny hlen a uz skoncil) kazdopadne uz nekolik dni take citim v podbrisku takove pnuti, tlak a skrundani jak pred ms, take v krizi me trochu boli. Ms ma ale prijit az 30. to mi na pms prijde hodne brzy. Tak jsem zvedava, co se z toho vyloupne.🤔 😅

No úplně mám stejne pocity. Ms by měla byt 26.4 🤔 jsem z Toho blázen. Ale je fakt ze jsme se snažili hooodne a pojistili to hezky. Takže šance ze se vážně povedlo je velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.4.21 21:29

@Love93 joo ja taky myslim, ze jsme tomu dali, co jsme mohli😁 😅 ted asi nezbyva nez cekat🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí