Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@T3r3zi3 neboj…taky ztrácím kdo je v jaké fázi snažení
já jsem po ovu ![]()
Tak holky dnes 8-9 dpo a dnešní odpolední test, co myslíte
cítím se úplně zvláštně. Fakt jak praštěná. Břicho už nebolí tolik jen někdy pichne
@Love93 píše:
Tak holky dnes 8-9 dpo a dnešní odpolední test, co myslíte![]()
cítím se úplně zvláštně. Fakt jak praštěná. Břicho už nebolí tolik jen někdy pichne
Niečo tam je, uvidis ďalšie dni či to bude silit ![]()
Jsem taky 8dpo a jak Vas tu vidim testovat tak brzy, tak zacinam mit strasne nutkani zitra taky zkusit test🙈 🤣 🤣
Ja som si povedala, že tento cyklus budem testovať až keď v deň ms ![]()
Ahoj holky, vsem moc drzim palce.🤞 Ja jsem dnes teprve cca 7 dpo, bricho me stale tahne a boli me i v krizi, dokonce me zacaly pobolivat prsa lehce, ale to by mohlo zacinat pms.🤔 Testovat jeste nechci, i kdyz me zitrejsi rano laka.😅
@T3r3zi3 píše:
@Biton Presneeee.Jak jsi na tom vůbec. Já se v tom ztrácím a už nevím kdo v jaký fázi je? Čekáš na OVU nebo na pozitivní test
![]()
Jinak sranda…jela jsem do města s tím že si koupím OVU testy… Buď ty z Benu nebo Dr.max
Nemáš / nemáte někdo porovnani který jsou lepší… Jestli Benu nebo Dr.Max?
Tak v obou lékárnách měli po jednom balení 🤣 tak jsem vzala ty z Benu…
Posielam testy dr.max, ten druhý je vcerajsi (pozitívny) ten prvý je dnešný z odpo a to už som mala po uvoľnení vajíčka.
Me nic neboli, necitim se jinak, takze se spis psychicky pripravuji na vstup do skupiny “snazeni kveten 2021” ![]()
@Love93 @Biton jo holky, je to fakt už hrozné, ale nesmime nikdo přestat věřit, že to se všema dobře dopadne. @T3r3zi3 jo tak to čekání bude lepší ve dvou
máš už nějaké děti nebo se pokoušíte o první?
@Stuha11 to takhle poznáš, že už je po ovu? Ty čárky mi totiž přijdou stejné ![]()
@Llemark mě také nic není…jen ten víkend byl u mě divný…od té doby pohoda
a nezůstaneme pořád tady?
Dekuju 🙏 🙏