Snažení nad 30 let, 2.dítko, za jak dlouho se může zadařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
742
30.9.13 10:43

Nám se první dítě povedlo po 3 měsících ve 29 letech, ted je mi 32 a před 2 měsícema jsme začali zkoušet druhé. Zatím nic, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.9.13 19:06

Hm, čekala jsem rady tipu nehroťte to, ale nevím, co je špatného na tom trošku to ošéfovat. Neřekla jsem, že spolu spíme jen v potencionalně plodnych dnech, jen to je kolem ovu častěji, to si myslím, že není nic hrozného. No je fakt, že většina mých klientek otěhotněla, ani neví jak (dělám na sociálce) a nemyslím si, že by řešily plodné dny apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
30.9.13 19:59

Nomysesnažime o druhe pul roku a nic :(už me to počítaní přestava bavit, už si ani nezapisuju ms mam to v hlave, kdybych přemyšlela tak si vzpomenu, u me ovulace probíhá že ji citim tak vždy je sex vdobe ovu a stale nic, tak nevim ale každa ms zklamani a beznadej. První šlo hned adruhe nejde. Zitra začinam uživat gynex sem zvedava ale pravda nevim zda se s tímzadaří, dotedka jsem brala kapky na upravu hormonu a nic se nezadařilo i čistici sirup jsem mela a nic tak nevim kde je chyba. Chtěla jsem mit deti přesne tři roky od sebe a asi to nebude no co nadelám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101965
30.9.13 20:01

@j.borufka Chyba nemusí být nikde, šance na úspěch je při trefení se do ovulace asi 16%, to že se první povedlo hned je prostě klika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
2.10.13 19:11

@j.borufka Nepočítej, nemá to smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie