Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nám se první dítě povedlo po 3 měsících ve 29 letech, ted je mi 32 a před 2 měsícema jsme začali zkoušet druhé. Zatím nic, tak uvidíme…
Hm, čekala jsem rady tipu nehroťte to, ale nevím, co je špatného na tom trošku to ošéfovat. Neřekla jsem, že spolu spíme jen v potencionalně plodnych dnech, jen to je kolem ovu častěji, to si myslím, že není nic hrozného. No je fakt, že většina mých klientek otěhotněla, ani neví jak (dělám na sociálce) a nemyslím si, že by řešily plodné dny apod.
Nomysesnažime o druhe pul roku a nic
už me to počítaní přestava bavit, už si ani nezapisuju ms mam to v hlave, kdybych přemyšlela tak si vzpomenu, u me ovulace probíhá že ji citim tak vždy je sex vdobe ovu a stale nic, tak nevim ale každa ms zklamani a beznadej. První šlo hned adruhe nejde. Zitra začinam uživat gynex sem zvedava ale pravda nevim zda se s tímzadaří, dotedka jsem brala kapky na upravu hormonu a nic se nezadařilo i čistici sirup jsem mela a nic tak nevim kde je chyba. Chtěla jsem mit deti přesne tři roky od sebe a asi to nebude no co nadelám
@j.borufka Chyba nemusí být nikde, šance na úspěch je při trefení se do ovulace asi 16%, to že se první povedlo hned je prostě klika…