Snažení o druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101654
9.10.15 16:56

Tak u nás to bylo naopak, první cca 8 měsíců, druhé hned… ale jinak u zdravého páru je pravděpodobnost úspěchu v případě, že trefí do ovulace cca 15-20%, takže to není tak, že by stačilo se trefit, to je podmínka nutná, ale nikoliv postačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.10.15 16:59

@Izzz mas pravdu, jen jednou to stacilo v mesici a byla jsem tehotna, chce to spravny cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.10.15 17:00

Nam se syn podaril po 6 mesicich snazeni, ale mezitim bylo nejspis jedno biochem. tehu a uprava cyklu. O druhe jsme se snazili taky delsi cas a jednou to vyslo po 8 mesicich a podruhe po 7, ale obe dve tehotenstvi skoncily ve druhem trimestru. Ono vzdycky to vyslo v ten mesic, kdy jsem si byla 100% jista, ze jsme ty spravne dny prosvihli. Asi se to nesmi prehanet a hlavne hrotit, pak mi prijde, ze to je kontraproduktivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.10.15 17:03

Prvni hned adruhy jsem chtela prakticky hned po porodu aby me navazovala materska, a povedlo se az 6 mesicu po porode na jeden pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.10.15 17:10

První se podařilo po 4 měsících, druhý stejně tak  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 17:15

U prvního jsme si řekli, že tomu necháme volný průběh a vůbec jsme nic neřešili a podařilo se hned a teď když je člověk na to natěšený protože ví co ho čeká a že to předtím šlo tak hladce tak jsem si myslela, že se stačí vlastně trefit do ovulace a je to 8o. Hrotit to nehrotíme, manžel by mohl mít sex i každý den tak sex neděláme nijak nuceně… tak snad toho nuceného sexu přesně na ovulaci a počítání plodných dnů atd budu ušetřena a snad se podaří počít přirozeně…
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
25123
9.10.15 17:27

Mno nejlepší je přestat se v tom takhle vrtat…a vůbec to neřešit…

jinak první kluk se povedl na první dobrou, druhej do 2 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
9.10.15 17:43

První téměř hned, druhé chceme už více než rok, mám za sebou 2 zamlklá těhotenství, pak zdravotní pauzu a teď už se 4 měsíce nedaří. Tak uvidíme, musíme život brát tak, jak jde. Dítě je dar. Nejde si ho vydupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
9.10.15 18:14

Je pravda, že nejhorší je to řešit, a hlavně už takhle na začátku, já byla strašně tenkrát překvapená, že to nevyšlo první měsíc, teď mi to přijde naprosto směšné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
9.10.15 21:00

U mě to je teď aktuální. Poprvé jsem otěhotněla před více než 5 lety hned ten cyklus po vysazení HA.
Teď jsme se snažili o druhé, bláhová jsem si myslela, že to zase bude hned a ono ne :zed:. Moc jsem se na to soustředila a upínala se na to. Skoro po půl roce už jsem tomu přestávala věřit, vybodla se na všechno měření, testování a jen jsme si užívali léta. A šup, MS už nedorazila :pankac:.

Takže u mě pomohlo až netlačit na pilu a „nemyslet na to“… i když jsem tu hlášku z duše nenáviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
9.10.15 21:38

Ahoj holky my se také snažíme o druhé mimi. Mám anovulacni cykly, tak stimuluji s fytosojou a merim bt. Teď jsem 9DPO a čekám… ;) jinak se snažíme první cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
9.10.15 21:49

Ja bych to nedala, kdyby to nevyslo napoprvy. Musim mit vse hned, jinak to nechci vubec. Nastesti obe vysla na poprvy.Fakt obdivuju holky, co to zvladaj, kdyz se nedari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
10.10.15 01:21

Taky se teď snažíme o druhé a bez výsledku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.15 01:36

První trvalo rok. Podařilo se hned první měsíc v novém bytě. Na druhé už čekáme skoro tři roky. Mezitím jsme byli v CAru, zkusili pár inseminací, do ivf se nám jít nechce. Jedno mimoděložní (přirozeně) s odebráním vejcovodu, které opět snížilo šance. Ale netlačíme na pilu, ono to stejně nemá cenu. Chtěli jsme děti blízko u sebe, začali jsme „snažit“, když bylo malé 3 měsíce, oslavila 3 roky a my jsme pořád na nule. Na CAR už kašlem, zbytečně nás to stresovalo. Takže klid, tohle není žádná doba. Ale chápu, prostě člověk chce všechno okamžitě.

• Citovat
  • Upravit
3758
10.10.15 13:11

Ahoj, tak se pridavam :) taky zrovna „makame“na druhem :lol: jsem 18dc, takze ted budu cekat, jak to dopadlo :?
Prvniho mame syna, asi 3/4roku snazeni, mezitim jeden SP. Ted je to 3.mesic od naseho rozhodnuti-mit druhe :) ale ty prvni dva mesice nemohly vyjit, manzel byl pryc v „dane dobe“,takze ted to mel vlastne byt prvni mesic. bohuzel se opet vse pos..lo a nemohli jsme ve dny pred ovu. nakonec jsme to stihli v den ovu nebo spis po, tak nevim, jestli z toho muze neco byt :( :think: uvidime.ja proste tehotna chci byt a budu!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí