Snažení o druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.12.17 17:22

@Papajaj přesně, moje řeč :lol: Dneska jsem tak akorát vytočená, zejtra máme jet slavit Silvestra a manžel se musel vožrat jak to hovado s kamarádama včera v hospodě a celej den se válí na gauči a umírá, do toho mladej vysirá, takže jsem na mašli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
30.12.17 17:49

@Kristyna.Vechtova to znam, to je na ranu, ale kdybys to udelala ty, to by bylo kecu, co? :-D my dnes byli na 2 hodinove prochazce, pak na jidle a v 17 hod doma od pul 12 pryc :-D manzel usl, dojel z nocni, tak je omluveny :-D furt me sem tam boli podbrisek, to dostanu MS to je jasny :-D no lepsi ted, jak na dovcu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.17 18:05

@Papajaj tváří se jak umrlec a ještě jsem já taky špatná, mladej spal po obědě jen hodinu, takže je taky příjemnej jako pr*el :lol: krásnej den.
Treba ne, já u prvního taky měla furt pocit, že to dostanu i se mi zdálo, že už jsem to snad dostala tak jsem furt lítala na WC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
30.12.17 19:27

@Kristyna.Vechtova to mas pravdu, mam takovy pocit :-D a je fakt, ze u male jsem to tak taky mela :-D no ale vis, jak radsi si myslet, ze dojde ms. Je to lepsi, neni pak clovek, tak nastvany atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.17 09:35

@Papajaj joo to chápu, každopádně držím palce a kdyby to náhodou nevyšlo, tak příště :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
31.12.17 11:27

@Kristyna.Vechtova to je jasny, dekuji uvidime, ted mam pro zmenu hutny bily vytok, bez hrudku, zapachu a svedeni atd a celkem dost, ale na cipku na kalhotkach ani ne tak jsem zvedava co z toho bude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
31.12.17 11:59

@Papajaj @Kristyna.Vechtova holky, přeji všechno nejlepší no nového roku, zdravíčka, štěstíčka, a ať se brzo všechny dočkáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.17 12:16

@Papajaj mm tak uvidíš, teď stejně nezbývá než čekat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.17 12:17

@jaaaninda taky přeju všechno nejlepší do nového roku a hlavně štěstí, lásku a spokojenost :kytka:
A užijte si dnešní večer :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
31.12.17 13:33

@jaaaninda tobe taky, stastny novy rok, zdravicko a pohodu a at se nam vsem zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.1.18 10:55

@Kristyna.Vechtova @jaaaninda tak co holky, jaky byl silvestr? U nas v klidu u telky, pak jsme si pripili a sli spat. Mala vydrzela s nami, koukali jsme z okna na ohnostroje :-D mame okna na vsechny strany a vyhled uzasny, tak to bylo fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.18 17:34

@Papajaj my byli u manželovy sestřenice, takže čtyři děti, náš pes, spousta jídla, pití, srandy. Menší děti šli v 8 spát (k našemu jsem teda musela 2× jít do půlnoci, ale bylo to tím že tam spal poprvé), ohňostroj malí prospali, my s Míšou koukali z okna a chlapi s Vášou byli střílet venku, asi v 1 jsme šli spát a v 7 vstávačka :lol: ale šla jsem spatpo obědě s prckem :) takže pohoda, takže doufám, že jak na novej tak po celej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.1.18 17:41

@Kristyna.Vechtova tak to jste meli v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.18 20:58

@Papajaj joo bylo to fajn ale doma je doma :) ale zase jsme naplánovali letní dovču, že pojedeme spolu do chatičky na přehradu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.1.18 21:15

@Kristyna.Vechtova tak to je super, u me zadna zmena, jen to, ze zitra zkusim test asi :-D a kdyz nic tak to nebudu na chvili zase resit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí