Snažení o druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.12.17 13:21

@Papajaj no doufám, že to půjde dál takhle dobře.. Jako vím že někomu to může připadat brzo ve 13m, ale jako přes den nechce a v noci jen tak pocucne a spí, ale klidně i co hodinu a to už mě zabíjí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.12.17 13:27

@Kristyna.Vechtova hele ja malou odstavila v roce, kasli na ostatni, ty vis nejlip co a jak ;-) dnes je mi taky divne od zaludku a furt me tak divne poboliva podbrisek, jakoby ms, ale trochu jinak. Bud dostanu poradne silnou ms nebo nevim :-D to zas bude 5 dni bolesti :-D :-D vetsinou to mam 2 dny, jako spineni. Pak 2 dny, jakoby mi nekdo podrezal zily…a ty kusy nekdy, co ze me padaji brr, jak v hororu a pak den, dva spineni obcas :-D hruza :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.17 13:56

@Papajaj já vím no, manželova sestřenice staršího klučinu taky odstavila na roce, pak teda dávala ještě Sunar asi 2 měsíce, ale to se mi úplně nechce, tak snad to půjde bez toho.. Nooo tak to vypadá nadějně :)
No já to mám taky silný, přes den používám tampony a musím měnit tak to hodinu max 2 a na noc si beru vložku a ráno jsem se musela jít akorát tak osprchovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.12.17 14:05

@Kristyna.Vechtova ja od porodu tampony nesnesu :-( takze ja jen vlozky a na noc ty mega velky vlozky, to totiz, jak rano lezu z postele, tak to je, jak, kdyz vytece voda nekam.
Jinak my male davali sunar 3 mesice na spani, mela v tom i kapky na zelezo, mela dost malo. No po me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.17 14:39

@Papajaj no já u první MS taky nemohla mít tampony tak jsem to teď zkusila znovu a v pohodě.. No právě, taky jsem ráno vstala a jak když to vyteklo až bůh ví odkud :D
Ale zas musim rict, že když jsem před prvním těhotenstvím měla takhle silnou tak se pak hned zadařilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.12.17 16:16

@Kristyna.Vechtova ajo no tak uvidis uz abys „vykrvacela“ :-D sranda po novem roce bude vse lepsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.17 16:19

@Papajaj no taky už se těším až to skončí, jako fakt mi to nechybělo skoro ty 2 roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
29.12.17 17:38

@Kristyna.Vechtova malého jsem odstavila taky v roce. Vesmes proto, že by se mi cyklus přes kojení rozbíhal jeste hur… To nejdůležitější už dostali a podle článků dítě už od 6m nepotřebuji v noci jist, budí se jen ze zvyku a potřeby kontaktu.. Ale malej nebyl zadnej zavislák a skoro odstavení ani nepostřehl… Umělé jsem nikdy nedávala, zkoušela jsem, ale malej by mi flašku pocucával celej den, byla jsem ráda, že mi vypije za ten den aspon trochu vody… Kravske mleko to samé, ale zas chci po dlouhe době zkusit hrneček k snidani, tak uvidíme… Dávám mléčné vyrobky..

Mě nejvíc těší, že i když ten cyklus mám takový jaký mám, tak to vypadá, že když se s přítelem sejdem ve správnou chvíli, tak že se prostě zadaří (ať si procenta říkají co chtěj) :) a druhý špatný konec snad nehrozí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.12.17 18:09

@Kristyna.Vechtova tak dnes jsme si zaplatili dovcu na 4 dny do Beskyd. Uz se tesim, jak mala. Pojedeme 17.1. Coz je za chvili jupi :-D
@jaaaninda to mate dobry, kazdy mame neco, jen ti, co si to nezaslouzi, plodi o sto sest a zdrave deti…a nevazi si toho, my mame taky zdravdm a krasne, jen to treba trva dyl k poceti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.17 18:24

@jaaaninda tak to jsem ráda, že čtu takovéhle zkušenosti :) Tak on taky není nijak závislák, sice teda spí s námi v posteli, ale já už bez něj stejně neusnu :D A cyklus zatím úplně neřeším, ale chápu u Tebe :)
Já si myslím, nebo teda doufám, že tak do půlky ledna bude bez úplně. Mléčné výrobky taky dávám, jako mlíko jsem dnes zkusila fakt malinko mu dát (max 50ml) a trochu si cucnul, ale jinak nic. Jako přes den pije docela dobře těch 300ml za den dá určitě + většinou ještě polívku k obědu, něco v ovoci, myslím, že k tomu půl litru se přiblíží.
@Papajaj jeee to se máte, no u nás hory nehrozí, manžel jde v únoru na operaci s kolenem a teď je rád, že je rád, takže snad příští zimu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
30.12.17 10:43

@Kristyna.Vechtova tak my jsme naposled byli nekde pred 4 rokama a to v italii u more, od te doby nikde :-D takze se fakt tesim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.17 10:50

@Papajaj my byli před 4 rokama ve Španělsku a pak akorát 2015 na wellness ve Špindlu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
30.12.17 11:01

@Kristyna.Vechtova tak wellness jsme taky byli a vlastne jeste v Hřensku na turistice :-D tak to jsem zabudla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.17 15:12

@Papajaj no vidíš :lol: já doufám že v létě pojedeme na Lipno a další léto k moři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
30.12.17 17:06

@Kristyna.Vechtov tak Lipno je taky super, kolikrat staci dovca v cr a je to parada. Me by to stacilo :-) :palec: hlavne, ze vypadnu z domu a stereotipu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí