Snažení o druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.12.17 06:45

@Papajaj Noo já bych to zase tak rychle neviděla, že zmizím.. Vzhledem k tomu, že fakt nevím jak dlouhé mám cykly, jestli to znovu dostanu, tak to spíš byla taková loterie tohle „snažení“ :mrgreen: každopádně jsem si řekla, že když to teoreticky mám dostat okolo 29, tak to vydržím do 1.1 a udělám test až ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.12.17 09:31

@Kristyna.Vechtova ja radsi ani testovat asi nebudu :-D proste pockam a bude :-D vetsinou jeste ms poznam, ze se mi zacnou hodne tvorit jebaky na obličeji, tak pokud se zacnou delat je to jasny :-D ale ted me furt pobolivaji zada a porad jemny tlak v podbrisku. Takze divny, uvidim no. Jen male poznatky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.17 10:21

@Papajaj no tak to já taky počkám pokud to nedostanu do Silvestra, tak to pak jen zkusím.. No já nic moc jen mě občas pobolí břicho jinak nic.. No já mám pleť celkové hroznou, v těhotenství krásná ale po porodu a kór teď co jsem to dostala tak zase boláky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.12.17 19:26

@Kristyna.Vechtova ja s tim nemela vubec problemy pred tehu a behem, dokonce i po az do konce kojeni. Prestala jsem kojit a ejhle, jsem, jak podobana kralovna :-D a dost mi to vadi. Mivala jsem pekny oblicej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.12.17 19:27
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata. Snad nevadí, když se přidám. Máme doma šestiletého chlapečka. No už je to pořádný kus chlapa vlastně. O druhé se snažíme od dubna, kdy jsem otěhotněla, ale bohužel v 9. týdnu spontánně potratila doma. :( potom jsem se hojila na těle i na duši a teď třetí cyklus se snažíme znova. No zrovna čekám MS na štědrý den. A nedočkavě honím duchy na testech. Jeden přikládám. Achjo. Už aby to vyšlo. Už si přijdu jak blázen. Zatím prosím o zachování anonymity…mám zde mnoho přátel a nechci aby to zatím věděli. Mamča. :mavam:

Tak co, jak je? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.17 20:26

@Papajaj no jo to jsou hold ty hormonální výkyvy. Jako tak hrozný to nemám, ale když si vzpomenu v těhotenství ani pupínek a dnes :? Ale co pupínky jsou to poslední.. Mě dnes furt pobolívá břicho i jsem si musela jít odpoledne na chvíli lehnout, tak jsem zvědavá co z toho bude, hlavně teda vůbec nevím kdy se testovat, jako teď je to zbytečné, nejradši bych vydržela fakt do nového roku, ale myslím že to nevydržím pokud to nedostanu.. Ale jsem nafouklá jak balón, ale zase si nechci nic vsugerovavat tak tomu nevěnuju žádnou pozornost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.12.17 20:44

@Kristyna.Vechtova ja, kdyz su nafouklata boli me bricho, tak to vetsinou dostanu, ja uz nic necekam. Nedokazu si predstavit mit cyklus, jak tady pani @jaaaninda, to je sila aj na to cekani atd :-( ja nemam cas myslet, resim si ted jinou depku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.17 20:48

@Papajaj no já taky raději nic nečekám :lol: no já uvidím jakej vůbec cyklus budu mít :)
Jeee jakou depku? Teda pokud to není tajné ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.12.17 21:06

@Kristyna.Vechtova ale s manzelem. Bud ma nocni v praci coz ma skoro furt a nebo nejaky vecirek, ci na pivo. Dnes rikal, ze dojde v 20 hod a nikde nikdo. Rika jak je moc utahany z prace, coz je vidim to na nem. Ale na pivo jde, pak je druhy den utahany, protivny atd no bojim se, ze si zvyknu, ze tu neni a nebude mi chybet. Stve me to…a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.12.17 21:16

Ahoj holky, tak já mám doma tříletýho kloučka…o druhé se snažíme už 14-15 měsíců…„podařilo“ se v březnu, ale bylo z toho mimoděložní a teď jsem bez jednoho vejcovodu…a pak se podařilo hned v červnu, alt z toho bylo biochemické..od té doby nic a dneska jsem to dostala, tak ani vánoční zázrak se konat nebude :-( už je to někdy na palici, hlavně, když je kolem mě tolik miminek…a všechny kamarádky, které zároveň se mnou čekali první, tak už mají i to druhé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
22.12.17 21:40

@Sněženka25 ahoj, vítej mezi námi.. To jsi měla opravdu dvojnásobnou smůlu :( to je mi líto, ale hlavu vzhůru, třeba bude rok 2018 pro nás všechny šťastnější :srdce: kolem mě momentálně moc miminek není, jen švagrová čeká, je cca ve 20tt.. Přeji jí to, ale jak já jí závidím :-( Hlavně, když pořád tvrdila, že chlap druhé nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.12.17 21:48

@Sněženka25 ahojky, vitej. Teda, taky si to nemela jednoduchy. Je to na palici a to hodne. A uplne nejvic, kdyz nas to pohlti. Nesmime se nechat a verme, ze novy rok bude pro nas stastny. Kolem me ceka myslim jedna. Ale jsem ve skupince na fb, kde mame vsichni mimca stejny mesic a rok a vic, jak polovina uz ceka. A to me ubiji, ale moc jim to preji vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.12.17 22:43
@jaaaninda píše:
@Sněženka25 ahoj, vítej mezi námi.. To jsi měla opravdu dvojnásobnou smůlu :( to je mi líto, ale hlavu vzhůru, třeba bude rok 2018 pro nás všechny šťastnější :srdce: kolem mě momentálně moc miminek není, jen švagrová čeká, je cca ve 20tt.. Přeji jí to, ale jak já jí závidím :-( Hlavně, když pořád tvrdila, že chlap druhé nechce…

To doufám, že během tohoto roku to vyjde :) Chápu, že švagrové závidíš…měla jsem to to samé…na jednu straně hrozně přeješ, na druhou stranu závidíš…ale věř, že pokud švagrová ví, že se taky snažíte, tak se možná taky úplně nejlíp necítí vůči tobě..ono je to těžký pro obě strany, tohleto…já mám se švagrovou syny, které jsou od sebe 2 měsíce, tak jsme spolu těhotněly, kočárkovaly :) a obě jsme chtěly druhé po 3 letech..jim se zadařilo, nám ne (mimochodem, kdyby to moje těhotenství nebylo mimoděložní, tak by byli druhé děti zase o dva měsíce) :-D Ale tak aspoň mám teď toho synovečka a trošku si taky ukojím mateřskýk pudy..pochovám si ho, převlíknu:-) A někdy, když hodně pláče, když si švagrová stěžuje, jak je utahaná…tak si říkám, že je to chudák holka a jakou my máme pohodu, když už máme „velkého kluka samostatného“…no ale většinou samozřejmě převládá ten pocit, že závidím a moc si přeju ještě jedno miminko, i za cenu, že se člověk zase rok nevyspí :-D

@Papajaj Jojo, 2018 se určitě zadaří :-) Pro mě je nejhorší, že mi chybí ten jeden vejcovod, takže já mám v podstatě šanci jen ob měsíc…takže za celý rok pouhých 6 pokusů :( No a pokud by to ani letos nevyšlo, tak 2019 bych už podstoupila IUI, IVF nebo tak..ale tak nebudeme předbíhat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.17 02:27

@Papajaj mm to znám. Manžel taky furt říká jak je unavený z práce atd, jako doma pomůže to říct nemůžu, ale pak jde na pivo, přijde bůh ví kdy (např dnes 1:26 - protože se přeci mezi svátky už nesejdou s klukama :roll: ) zítra bude mít svou „milou“ opici (ještě že jedeme ráno plavat) a minimálně do 14 bude nepoužitelnej :zed: ale to nic nesmím říct jinak pak je problém, že jsem hysterka :roll:
Takže jsem teď v obýváku neb nemůžu spát jak funí, divím se že spí Jáchym.. Jenže chůvička mi přenáší i pohyby manžela, takže nevím kdo je kdo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.17 02:31

@Sněženka25 ahoj, to mě moc mrzí, ale příští rok to prostě dáme. A tak aspoň víš v jaké měsíce máš ovu z toho vaječníku? Vůbec si to nedovedu představit.. Vždy když čtu takové příběhy tak děkuju tam nahoru, že jsem měla těhotenství i porod bez komplikací a mám zdravé dítě.. Ale člověk nikdy neví první může být totálně OK a druhé se sejří..
Jinak chápu, že závidíš to je asi normální, kór když se snažíte takto dlouho. Okolo mě teď akorát všechny porodily, takže jsme spíš na řadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí