Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristyna.Vechtova tak,co, jak probehly vanoce? U nas pohoda a klid
a zjistila jsem, ze musim zhubnout, to jako fakt uz vypadam desne
@Papajaj joo u nás pohodička, včera u mojí mamky a odpoledne u mýho táty. Všude byl nadšenej. Dnes ještě k manželově tetě, tam bude celá manželova rodina a pak už klid
No joo tak bych potřebovala tak 5-10kg dolů, jenže já potřebuji chodit cvičit doma se nedonutím sama..
@Kristyna.Vechtova to ta klidne i 20 kg dolu
my dnes jeli na slovensko za babickou, vse bylo ok. Jem tam meli pretopeny meli tam 26 stupnu, my mame max 21. Ted prijde to divny. Totalne me rozbolela hlava a potceste domu uz mi bylo totalne na zvraceni. Uz jsme doma a lezim na bliti mi je porad a hodne. U babce jsme jedli vsichni to samo a nikomu neni zle. Asi budu nemocna, nevim co tak najednou ![]()
@Papajaj nesnáším velký teplo my máme mezi 20-22 +/- záleží jak se vaří, větrá, topí ![]()
A to bydlíte někde kousek ze jste jeli zase zpět?
Mm tak snad Ti bude dobře.. Já už jsem teda totálně přežraná všeho fuj, ještě že je to jen jednou za rok.
Tak třeba je to nějaký znamení ke snažení ![]()
@Kristyna.Vechtova no kousek ani ne hodku a pul cesty. Me zase rikaj, zda nejsem tehotna. Uvidim co z teho bude. ![]()
@Kristyna.Vechtova normálně jsem měla si druhou ovulaci, ač se mi tomu nechce věřit, je to divný ale asi je to fakt první jsem měla toho 22.12 a 24.-25.12. jsem měla ten hlen hustý bílý, to je ten konečný po ovu no a včera jsem měla zase čirý táhlý hlen, úplně ukázkový… nechápu neměla jsem bolesti jen mi bylo včera mazec blbě, ale to s tím nemělo podle mě nic společného ještě dnes mi je blbě od žaludku… tak jsme na to včera večer vlítli s manželem, tak jsem zvědavá co z toho bude
jestli vůbec něco, alel toto se mi dost dlouho nestalo ![]()
@Papajaj ty jó, já chci taky ovu, aspoň jednu
normálně jsem asi před týdnem měla 2-3 dny na mě nezvyklou větší chuť na sex.. Kdyby to bylo možné, tak bych řekla, že ovu, ale jiné známky ovu jsem neměla a u mě to ani není možné mít ovu 14DC… Po revizi by to ani nebylo ještě žádoucí, ale jelikož s ovu ještě minimálně 50dni nepocitam, tak se nechranime ![]()
@jaaaninda ja uplne nevim, zda to byla druha ovu,
ale nic lepsiho, jako vysvetleni nemam
tak se uvidi
spis me trapi, co jsem, kde lapla, ze me zlobi zaludek
tak jsem zvedava, co se z toho vyklube ![]()
A jinak, jak se mas? Co vanoce? Zkousela si neco brat na upravu cyklu? Me zabralo po mesici uzivani Fem+ mysto 41 dni na 29 jsem cumela
![]()
@Papajaj takhle nějak můžou vzniknout dvojvaječný dvojčata
Vánoce byly v klidu, naštěstí už za námi
brala jsem asi od unora do konce září Inofolic.. Ted od potratu zkouším Nosifol a Gynex, takže ještě brzo rict, zda to zabírá nebo ne… Četla jsem na to hodně chvály, ale co zabere jednomu nemusi druhému…
@jaaaninda ajo tak uvidis, zkus se gyndare na nej zeptat, jsou to bylinky, opravdu ucinny ![]()
@Papajaj tak ten gynex jsou taky bylinky… Ted nema cenu to zatim měnit, beru to zatim 2 tydny…
@Papajaj no tak uvidíš, budu držet palce. Já jsem zvědavá jestli a kdy to dostanu nebo co bude
od včera začínáme omezovat noční kojení, protože už spíš víc prudí než že by pil. Takže má okolo 19:30-20 na uspání, pak o půlnoci a pak ráno
na dnešek teda dost brečel, že jsem mu dávala čaj, ale třeba nakojila jsem nějak po půlnoci pak sice ve 4:40 řval, ale byla jsem tvrdá a nedala jsem mu a vstával až v 7:50, což je u nás úspěch jindy vstáváme tak 6:30 ![]()
@Kristyna.Vechtova musis vydrzet, ja byla prisna a kdykoli chtela, dostala piti z flasky 3 noci a zvykla si…to zmaknete jen nepolevovat a fakt davat flasku
@Papajaj no víš co, mě ani nejde o to přestat úplně, ale aby si zvykl, třeba jen 2× za noc, tzn. na usnutí, pak okolo půlnoci a pak až ráno. Včera jsem byla tvrdá, dralo mi to teda srdce, ale vydržela jsem. Jen nevím jestli mu třeba přes den dát napít normálního mlíka, aby měl dost, protože jako umělý kupovat nechci, to mi přijde zbytečný..