Snažení o druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
27.12.17 21:35

@Kristyna.Vechtova no my jsme pak chvili kupovali sunar zlutej ten vzala na milost a pak po nejake dobe uz vzala normalni mliko. Pokud ti bere normalni mliko, tak dej. Ja myslim, ze to nicemu neskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.17 10:31

@Papajaj jinak u nás tentokrát nic, ráno jsem to dostala :) Ale zase je pozitivní že mám cyklus 29 dní skoro jako před těhotenstvím :)
No zatím jsem ještě mlíko nezkoušela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.12.17 11:31

@Kristyna.Vechtova ajo to me mrzi, ale jak pises. Ten cyklus je super, za chvili muzete se zase snazit. Ja furt nevim, ja jeste 6 dni no. Po novem roce asi :-D hrozna doba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.17 12:59

@Papajaj no joo nedá se nic dělat, třeba příště, aspoň vím, že funguju a přeci jen je to lepší když vím, kdy se snažit :) Tak budu držet palce ať to vyjde :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.12.17 13:28

@Kristyna.Vechtova ja v to ani nedoufam, ale kdyz se zadari budu rada, kdyz ne budu dal zkoumat, kdy se snazit protoze me to cele rozhodilo ty ovulky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.17 13:39

@Papajaj no co třeba vánoční zázrak :kytka: tak ono i když víš kdy je ovulace, tak je prý 15-20% šance na otěhotnění jen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.12.17 14:25

@Kristyna.Vechtova to mas pravdu ty % to je hruza, jak je to malo…zazraky se u nas nedejou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.17 16:31

@Papajaj hold musí být ta správná komstalace :lol:
No co ty víš třeba jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.12.17 18:33

@Kristyna.Vechtova to jo no, uz aby nam vsem hvezdy prali :-D zeny :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.17 21:07

@Papajaj to každopádně :)
Jinak to noční odstavování docela jde, včera jsem kojila na uspání pak okolo půlnoci, pak si myslím že ještě jednou, ale nejsem si jistá :lol: a ráno už jsem nedala (vždy chtěl tak okolo 5) a on spal až do 8:45 (u nás zázrak) jindy vstával tak 6:30 :) Je teda pravda že okolo 1:30 brečel, ale nedala jsem a unosila ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.12.17 21:56

@Kristyna.Vechtova no paráda, tak to už půjde samo. Za chvíli už nebudeš vůbec muset ;) to je fajn. Kdy se doporučje dělat test? jeden mám doma leží mi tu, tak přemýšlím, do kdy ho tam nechám ležet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.17 08:50

@Papajaj no doufám že to půjde takhle dál, stejně mi přijde, že už to má akorát tak na napití a aby věděl, že tam jsem :)
No většinou píšou aspoň v den očekávané MS ideálně 1-2 dny zpoždění.
Já u prvního dělala 3 dny po očekávané a jelikož jsem otěhotněla o něco dyl +/- týden tak byla čárka slabá. Takže za mě vydržet co nejdýl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.12.17 09:09

@Kristyna.Vechtova mala pak taky mela jen tak, proto jsem to utla, zadna otrocina ;-) jo jo vydrzim, jen doufam, ze mi vydrzel posledni cyklus 29 dni, pokud ne tak tak jsem mela cyklus 36-38-41 dni :-D tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.17 10:03

@Papajaj víš co kdyby chtěl i přes den tak neřeknu, ale on si přes den ani nevzpomene, jen večer na uspání a pak v noci vysírá, takže včera dostal na uspání pak okolo 23 a pak už nic, sice nad ránem trochu vyváděl, ale vydržela jsem a vstával v 7:30 takže pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.12.17 10:43

@Kristyna.Vechtova to je super, to uz pujde samo :-) pak dat jen na uspani za par dni uz nebudes davat vubec ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí