Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristyna.Vechtova no my jsme pak chvili kupovali sunar zlutej ten vzala na milost a pak po nejake dobe uz vzala normalni mliko. Pokud ti bere normalni mliko, tak dej. Ja myslim, ze to nicemu neskodi.
@Papajaj jinak u nás tentokrát nic, ráno jsem to dostala
Ale zase je pozitivní že mám cyklus 29 dní skoro jako před těhotenstvím ![]()
No zatím jsem ještě mlíko nezkoušela ![]()
@Kristyna.Vechtova ajo to me mrzi, ale jak pises. Ten cyklus je super, za chvili muzete se zase snazit. Ja furt nevim, ja jeste 6 dni no. Po novem roce asi
hrozna doba ![]()
@Papajaj no joo nedá se nic dělat, třeba příště, aspoň vím, že funguju a přeci jen je to lepší když vím, kdy se snažit
Tak budu držet palce ať to vyjde
![]()
@Kristyna.Vechtova ja v to ani nedoufam, ale kdyz se zadari budu rada, kdyz ne budu dal zkoumat, kdy se snazit protoze me to cele rozhodilo ty ovulky ![]()
@Papajaj no co třeba vánoční zázrak
tak ono i když víš kdy je ovulace, tak je prý 15-20% šance na otěhotnění jen..
@Kristyna.Vechtova to mas pravdu ty % to je hruza, jak je to malo…zazraky se u nas nedejou ![]()
@Papajaj hold musí být ta správná komstalace ![]()
No co ty víš třeba jo ![]()
@Kristyna.Vechtova to jo no, uz aby nam vsem hvezdy prali
zeny ![]()
@Papajaj to každopádně ![]()
Jinak to noční odstavování docela jde, včera jsem kojila na uspání pak okolo půlnoci, pak si myslím že ještě jednou, ale nejsem si jistá
a ráno už jsem nedala (vždy chtěl tak okolo 5) a on spal až do 8:45 (u nás zázrak) jindy vstával tak 6:30
Je teda pravda že okolo 1:30 brečel, ale nedala jsem a unosila ho..
@Kristyna.Vechtova no paráda, tak to už půjde samo. Za chvíli už nebudeš vůbec muset
to je fajn. Kdy se doporučje dělat test? jeden mám doma leží mi tu, tak přemýšlím, do kdy ho tam nechám ležet ![]()
@Papajaj no doufám že to půjde takhle dál, stejně mi přijde, že už to má akorát tak na napití a aby věděl, že tam jsem ![]()
No většinou píšou aspoň v den očekávané MS ideálně 1-2 dny zpoždění.
Já u prvního dělala 3 dny po očekávané a jelikož jsem otěhotněla o něco dyl +/- týden tak byla čárka slabá. Takže za mě vydržet co nejdýl ![]()
@Kristyna.Vechtova mala pak taky mela jen tak, proto jsem to utla, zadna otrocina
jo jo vydrzim, jen doufam, ze mi vydrzel posledni cyklus 29 dni, pokud ne tak tak jsem mela cyklus 36-38-41 dni
tak uvidime.
@Papajaj víš co kdyby chtěl i přes den tak neřeknu, ale on si přes den ani nevzpomene, jen večer na uspání a pak v noci vysírá, takže včera dostal na uspání pak okolo 23 a pak už nic, sice nad ránem trochu vyváděl, ale vydržela jsem a vstával v 7:30 takže pohoda ![]()
@Kristyna.Vechtova to je super, to uz pujde samo
pak dat jen na uspani za par dni uz nebudes davat vubec ![]()