Snažení o druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.12.17 08:34
@Papajaj píše:
Tak co, jak je? :-)

Ahojky. Šla jsem na krev a hcg 6,6. Takže zatím doufám, že tam cipísek vydrží. A poroste… jsem nemocná a dr chtěla mít jistotu. Tak jen bylinkuju… :srdce: Mamča

• Citovat
  • Upravit
4515
23.12.17 10:54

@Kristyna.Vechtova Tento měsíc jsem věděla, že byla ovulka na té straně, kde vejcovod není, protože jsem byla na preventivní kontrole…takže jsem si nedělala moc naděje…ale jiné měsíce to nevím..nepoznám to na sobě a ani se nejde spolehnout na to, že by se vaječníky pravidelně střídaly…
Já s prvním otěhotněla hned, vše v pohodě do 34 tt, pak jsem byla týden v nemocnici, protože jsem necítila pohyby a tvrdlo mi břicho, nezjistili důvod, vše v pořádku..pak jsem porodila přesně v 40+0 a najednou miminko jenom dvoukilové a všelijaké komplikace…No to nechci rozepisovat, nakonec máme naprosto zdravé dítě, ale mě pak zjistili Leidenskou mutaci a další mutace..takže ještě k tomu, že nemám ten vejcovod, tak ještě navíc mám tuto nemoc, která způsobuje potraty a i nějaké komplikace…ale právě jak jsem byla na té preventivce, tak jsem s ním už chtěla řešit, jestli nejít do CARu a tak a ubezpečoval mě, že je to nesmysl, když jsem tento rok dvakrát otěhotněla (jen to prostě nedopadlo) a že určitě se zadaří, že by tomu klidně ještě rok dal…tak jsem si trošku oddychla a budeme ještě zkoušet přirozeně :)

Sice je pravda, že se snažíme 15 měsíců, ale když to rozeberu, tak:
prvních 5 měsíců dlouhé cykly, asi i anovulační, asi jsem vůbec nefungovala..
pak jsem výrazně zhubla a ihned otěhotněla, bohužel mimoděložní a pak jsme dodrželi šestinedělí..
pak jsem hned na první pokus otěhotněla zase koncem června, ale potrat…
od července už funguju perfektně, pravidelné cykly a zatím bez úspěchu, ale je to 6 měsíců a z toho jsem měla jenom 3 pokusy(ovulace na levé straně)… takže to zase není ještě tak strašné skóre, no…
Jenom je to teď na palici, protože kdybych neměla to mimoděložní, tak by se mi teď vprosinci narodilo druhé miminko…zítra u stromečku bychom byli už 4…no nic no…tak třeba do roka a do dne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.12.17 11:42
@Anonymní píše:
Ahojky. Šla jsem na krev a hcg 6,6. Takže zatím doufám, že tam cipísek vydrží. A poroste… jsem nemocná a dr chtěla mít jistotu. Tak jen bylinkuju… :srdce: Mamča

Tak to vypada nadejne :-* moc vam to preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.12.17 11:45

@Kristyna.Vechtova no muj dosel v 1 rano a nebavime se, to jsou mi svatky fakt. Ja toto udelat je zle. Spal v obyvaku a ted spi v loznich, jak necekane. Takze asi tak. Jako me se vsim taky pomaha atd ale toto chjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.17 12:54

@Sněženka25 tak to chápu, budu moc držet palce. Hlavní že je první v pořádku :)
Ono to přijde, to nejde si brát co by kdyby, ale chápu, že člověk se neudrží a představuje si, že vás mohlo být víc.. Však ono to brzy přijde urcite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.17 12:54
@Anonymní píše:
Ahojky. Šla jsem na krev a hcg 6,6. Takže zatím doufám, že tam cipísek vydrží. A poroste… jsem nemocná a dr chtěla mít jistotu. Tak jen bylinkuju… :srdce: Mamča

Tak držíme palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.17 12:56

@Papajaj jaaaj tak to můj s námi vstal v 7 na plavání, nachystal stromek fo stojánku, poklidil a funguje teda.. má štěstí..
Ale on ví že já bych ho spát stejně nenechala, i pohlídal mladyho abych dojela na nákup.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.12.17 13:39

@Kristyna.Vechtova to mas ok, muj hlida malou, koukaj na pohadky, ja uklizim a varim, takze taky fajn :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.17 18:27

@Papajaj no mě čeká večer ustrojit stromek, vyndat klobásy, maso na řízky, uvařit vajíčka a připravit pomazánku na chlebíčky. Cukroví mám naštěstí od babičky a salat dělá tchýně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.12.17 18:59

@Kristyna.Vechtova no my budeme taky zdobit ted vecer, jinak zitra losos a jen stouchacky :-D dnes mala vubec nespala odpo, tak doufam, ze vytuhne brzy vecer at muzeme zdobit. Ale s muzem se zatim furt nebavime. Takze fakt zabava. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.17 22:20

@Papajaj tak já mam hotovo, no mě dnes neusnul po plavání ale až ve 12 a spal do 15:30 (u nás zázrak) a pak jsme byli u tchýně a šel spát před půl 9 a usnul hned, což jsem se divila, ale jedině dobre :lol:
Jeee tak snad to do zítra spravite ať máte hezký večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.12.17 23:45

@Kristyna.Vechtova taky uz mame hotovo :-) a aj se uz bavime :-D takze uz pohoda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.17 09:45

@Papajaj tak to je dobře, u nás ráno super reakce na stromeček, tak jsem byla ráda.. Až bude spát obalíme řízky a budu muset udělat druhou várku chlebíčků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.12.17 10:12

@Kristyna.Vechtova mate to krasny, mala si tukla parkrat do banek a pak sla kouka na pohadky, tak nevim :-D my nic moc nechystame :-D nejak na to nejsme jen budou jednohubky :-D staci… Krasne Vanoce preji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.17 11:01

@Papajaj jojo taky zkoušel sundávat, ale řekla jsem ne, tak furt jen chodí okolo a ukazuje :D
No já jsem zvyklá od mamky, vždycky nám chystala všechno možný, tak chci taky chystat, ale jinak co se týká výzdoby a tak na to si nepotrpím, ale najíme se rádi, a Alze chlebíčky, cukroví, salátek :lol: Taky přeju krásné Vánoce plné pohody :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí