Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andrejka88
Mně bude taky 25, jenže přítel/budoucí manžel (v létě 2014 se budeme brát) je stejně starý. Jsme spolu stejně dlouho jako vy. Je mi trochu líto „ho udělat otcem“ tak brzy
i když by taky už chtěl.
Chtěla bych si ještě dodělat Mgr. a vždy jsem si dělala srandu, že o mateřské. No ono to nakonec možná i tak přibližně vyjde (pokud se zadaří samozřejmě)
tak ráda slyším, že se to dá.
Mně tedy ty biologický hodiny bijou už celkem dlouho, počítám cca takové 3 roky
ale prostě vždy je nějaký důvod to odložit. V březnu se budeme stěhovat do nového bytu, v červnu svatba, tak jsem zvědavá, kvuli čemu to odložíme příště…
@Pavlína36 tak to mate pekne poporadku jako my
je pravda, ze v 25ti si taky neumim manzela predstavit jako tatu, ale mam kamaradku s jeste starsim prckem o 5 mesicu a jejimu priteli je 26 a je skvely tata. My jsme vzdycky chteli deti brzo, protoze nasi nas meli brzy a ted si uzivaji zase te nove nalezene volnosti
litaji si po svete a uzivaji si zase sami dva. Navic mame skvely vztah, protoze neni mezi nami nijak velky vekovy rozdil ![]()
Holky koukám že se tu už píšou informace, které patří radši do skupiny uzavřené
Založím jí a hodím sem odkaz ![]()
Máme založenou skupinku, já jsem v ní teda taky chvilku tak se můžete přidat, určitě nově příchozí uvítáme
Jmenuje se.. v roce 2014 otěhotníme..
Ahojky, je tu nekdo kdo se bude snazit tak leto ci konec leta?
@Lindsay15 Ahoj, pamatuješ si na mě?
Setkali jsme se a psali si ve skupině „Termín porodu Březen/Duben 2013“ No a jelikož si chci dodělat školu, máme 2kluky a toužíme po holčičce, tak se chcem začít od března snažit o 3.mimi
Tak jestli se k vám můžu přidat do skupiny? ![]()
Ahojky holky, jsem úplný nováček
každopádně plánujeme s manželem první miminkou někdy na jaře, cca květen, ale uvidíme, jak se poštěstí a snad nebudeme čekat dlouho