Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, čárka sílí, to snad není možné. HCG 0 a test je čím dál silnější. A to jsem si ho dělala před půl hoďkou, takže odpo moč. Co to může být? Někdo psal, že to dělají cysty, ale na to by přece dr. přišla, když jsem u ní byla předevčírem na UTZ. Kdybych neměla výsledky z krve tak bych už slavila.
jé fakt je tam,
já si myslím že to není možné ale už docela jasné
![]()
jude: tato už je krásná, a kdy podle tebe došlo k oplodnění?? na jedné diskuzi měla holka taky krev negativní ale testy pozitivní a těhu byla, nemyslím si že by z cysty byla takto silná a navíc by asi nesílila, takže gratuluji k těhu
kráááása ![]()
Holky negratulujte. To by bylo až moc krásné. Spíš to bude něco jiného, ale co? Dr. řikala ještě něco o vaječnících, ale zeptat se jí na podrobnosti můžu až v pondělí. Chjo.
Jsem tak cca 10 - 12 DPO.
Jude píše:
Holky negratulujte. To by bylo až moc krásné. Spíš to bude něco jiného, ale co? Dr. řikala ještě něco o vaječnících, ale zeptat se jí na podrobnosti můžu až v pondělí. Chjo.Jsem tak cca 10 - 12 DPO.
no já myslím že to tak akorát vychází, každopádně ať je to jak chce držím palečky dokud nezmodraj
![]()
Tak ty svoje dvě čárečky řeším v sekci Těhotenské testy. Jsou tam holky, které mají podobné zkušenosti. Tak uvidím, ale radši se neraduji. Špatně, jak mi bylo ze začátku týdne, mi už není.
Taky jsem si přečetla něco o nádorech apod., které produkují HCG, a jde z toho mráz po zádech. Radši to nevědět.
Zítra zase testnu, v pondělí to mám dostat, tak se to příští týden rozhodne. Na krev jít nemůžu, protože v pondělí ráno odjíždíme na týden pryč.
jude dám za to ruku do ohně že jsi těhu, že se teprv mimčo zahnizďuje, halvně nás informuj, je to lepší jak detektivka, testni zítra ráno ![]()
Jo to máš pravdu, v telce nic pořádného není, manža už odpadnul, ještě, že máme emimino.
Víš, já se k tomu nechci moc upínat, protože jestli to dostanu, tak se už vidím, jak bulím a bulím ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s391.gif:http://www.celysvet.cz/…ile/s391.gif
ty už jedno dítko máš taky mysli pizitivně, bude to mrzet ale my co nemáme žádné jsme na tom ještě hůř, jestli vůbec někdy mít budeme nebo ne…ty už můžeš jen myslet na to že buď a nebo, ale já myslím že to určitě dopadne dobře a bulet nebude proč, mě doktor něco našel tak se dozvím ortel v pondělí, taky žádná legrace, mám strach ![]()
Viky,
to je jasný, že jsi v horší situaci. Já si taky říkám, že už jednoho prcka mám a jsem doopravdy šťastná, ale moc toužím po druhém mimčo. Ale ty jsi mladice, 100% se to brzy povede.
V pondělí se dozvíš pozitivní věci a i kdyby dr. něco našel, určitě se to vyřeší. Vzpomínám si, jak to bylo se mnou po potratu (snažili jsme se rok - ale to jsem nevěděla skoro nic o ovulce), byla jsem fakt zoufalá a myslela jsem si, že se nám mimčo už nepovede. A vidíš - 6 měsíců potom, 3 měsíce snažení a měla jsem //.
Musíme obě myslet pozitivně !!!!!
no snad je to jak říkáš, ale manžel není mlaďoch, má 47, tak mám strach aby on ještě mohl, ale pošlu ho na ten spermiogram, nechce za to plati, nevíme kolik to tu stojí, a dneska jsem se bavili o mimču a on zase otočil že bysme to neutáhli s penězma, nějak se mi tu nedaří najít práci, logicky vezmou všude prvně rakušáka…no a té práce tu je taky moooc málo, každej den koukám na net a nic nového, jde to na palici začínám mít deprese že jsem k ničemu, sedím celej den doma, nemám tu kamarády nebo známé tak ani ven nejdu co tam taky že?? proto se taky začínám asi upínat na dítě abych nebyla tak sama…ach jo:-( ![]()
Jude píše:
Tak ty svoje dvě čárečky řeším v sekci Těhotenské testy. Jsou tam holky, které mají podobné zkušenosti. Tak uvidím, ale radši se neraduji. Špatně, jak mi bylo ze začátku týdne, mi už není.Taky jsem si přečetla něco o nádorech apod., které produkují HCG, a jde z toho mráz po zádech. Radši to nevědět.
Zítra zase testnu, v pondělí to mám dostat, tak se to příští týden rozhodne. Na krev jít nemůžu, protože v pondělí ráno odjíždíme na týden pryč.
Snaž se nemyslet na nejhorší…já bych věřila tomu,že to z krve ještě nešlo zjistit,protože to bylo moc nízké..testni zítra a dej vědět-myslím ale,že bude stále sílit a že jsi těhu ![]()
Viky,
díky. A ty se zkus nestresovat a nějak se snaž užívat si čas bez práce. Tady to s pracovními místy tak moc slavné není. Kdybys byla doma, bylo by to pro tobe asi jednodušší. Jaká je tam péče o snažilky?
Bobby,
testnu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat