Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saracat buď rada, ze jdeš dýl a ušetřis se těch stresu co ja. Ted sem zas nervózní z patka a bojím se aby me zas nahnal na krev a neslo to nanovo. No mam furt žaludek na vodě a furt krkam, poboliva břicho a sem unavená jinak to jde. Podrážděnost uz neni tak velká a prsa povolily. A páli me teda dost zaha
co ty? @lolitka20 uz nemerim, dokonce sem sem od nedele ani netestovala. Snažím se zbytečne nestresovat ![]()
@Jitusee teď jsi mě uklidnila, že ti prsa povolily…mě taky, zdálo se mi to nějak brzo..
Už se moc sledují
![]()
@Raduskaa me to taky vyděsilo, buď v pohode. Ono to zas prijde
ja se taky sleduju, furt koukam jestli sem to nedostala
![]()
@Jitusee napodobně
hlavně jak si člověk něco vygugli tak je hned ve stresu…raději nic nehledat ![]()
@Raduskaa No fůru… Do 14týdne musíme byt registrované do dané porodnice ![]()
To uteče ![]()
@Saracat Jj uz jsme zacali
sice dr rikala ze ovulka bude ve stredu ale radsi to pojistime ![]()
@Saracat je to strasny vid? Hlavne me teda fakt furt poboliva a cuká v podbrisku, tak sem z toho vyřízena
p ![]()
@Saracat fakt? To tak teď je? U první jsem se nemusela nikde registrovat, kam sem přijela tak tam to bylo ![]()
@Jajinka33 anoo pojistit..my to taky pojistili, že jsme soulozili obden
a ono to vyšlo ![]()
@Raduskaa Tak my to nebereme jako povinnost to by bylo k nicemu, delame to jako vzdycky kazdy den nekdy ob den jak se zadari
je teda fakt ze ted na to hodne myslim kdyz vim ze bude ovulace.. ![]()
@Jajinka33 Určitě
jen nešetřete
a začátkem března at uz ms nepřijde ![]()
@Raduskaa Ja to tak měla i s prvním před 4lety
asi záleží odkud jsi? Ja z Prahy a tady se musi a v některých porodnicich dokonce přesně 14+0 jinak máš smůlu ![]()
Je to boj ![]()