Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak ja ted dorazila od doktora ☺ cekam jak dopadne krev ale podle ultrazvuku to vypadá nadějně ze je ještě hodne brzo
@Jitusee no koukala jsem protože nemam zatím zadnej pozitivní test ale muze byt opravdu hodne hodne brzo jen bych si moc prala aby ta krev byla pozitivní
Hm tak krev pry negativní pokud to pry nedostanu do středy mam jít na vyvolávačku
@Jitusee Zatím dobrý, trochu nevolnosti občas bolest jak na ms, ale testik sílí stále ![]()
A co ty?
@Raduskaa ahoj,nebyla ja jdu v půlce příštího týdne
ale testik sílí a co ty? ![]()
@Saracat já už byla ale šla jsem brzo ještě nebyla srdeční akce byla jsem 5+3 ale dle MS 7+3 ale to jsem tak měla i při prvním tehu mám jinak ovulaci, dlouhé cykly. Tak jdu příští týden už se tesim!!! ![]()
@Raduskaa jeee to je skvělý, taky se těším až bude srdíčko ![]()
Je to krásný pocit, ale večer mě vždy přepadají různé myšlenky… Jestli to fakt chci atak a přitom CHCI! ![]()
No jo hormony ![]()
A co ty jak ti je? Ja budu muset císařem, tak ani nevím co a jak a kam? To jsou starosti zatim co ![]()
Devcatka
Gynekolog me vyšetří a rikal, ze nastala takova celkem obvyklá situace a to sice ze nic nevidí. Ze mam zvětšenou sliznici a pravděpodobně to bude těhotenství, ale nemůže mi to zaručit. Taky me upozornil ze to muže byt mimoděložní a hned me nahnal me na krevní odběr. Výsledky měli byt az zitra a to sem teda rikala sestricce ze me ma na svědomí tak mi je přislíbila uz dnes, ať v 15.00 zavolám. Samozdrejme sem volala uz ve 14.30 vyklepana a ona mi rika,,no vidim to bledě" takze se mi teda udělalo soufl. Nastesti myslela ze nevi jestli uz to tam bude. A hned vypiskla ze je a hladina je v pořádku a vysoká. Vysoká aby bylo potvrzeno těhotenství a ne tak vysoká aby uz to bylo videt na UTZ. Takze ted marně přemýšlím kdy ja otěhotněla protoze ja myslela ze ovulaci sem mela 24.1.,ale doktor rikal ze musela byt dýl
chtela me objednat na příští tyden, ale ma tam asi plno takze mi dala zas hned pátek rano, to teda nevim co se za 4 dny zmeni ![]()