Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jajinka33 tak to je mazec
ja shodou okolnosti byla pred 14 dny u kartarky, je vynikající (numerolozka). Nechapu jak někdo muže mit takový dar. A ona se me hned ptala zda sem těhotná? No a ja ze ne ![]()
@Jitusee moc moc ti gratuluji a mohla by jsi mi prosím napsat jméno a kontakt te kartářky? Do zprávy klidně dekuju moc
@Jitusee ke kartarce jdu taky v pondeli, chodim k ni skoro kazdy rok, vetsinou vse vyslo ale tam si nejake veci muzes ovlivnit sama, tak jsem zvedava co rekne, k leciteli jsme objednany zase na brezen.. Po clostiku me boli levy vajecnik ale tam je i cysta tak mozna i ta zlobi.. Tak doufam ze budu dalsi kterym pomuze hned prvni cyklus..
@ClauAlex paní se jmenuje Věra Vrabelova ale kontakt a odkud je nevim, pozvala ji k nam moje šéfova z prace ![]()
@Jitusee zacinam tomu taky verit kdyz jsem cetla kolika holkam pomohl hned na poprve ale kdo vi na kazdeho to pusobi jinak
bylo mi receno at na to tolik nemyslim, tak se o to pokousim ale nejak to nejde.. ![]()
@Jitusee jeee tak mi svatbu ještě neměli a jestli to vyjde, tak ani mit nebudem…až budu zase hubená ![]()
4roky mu jsou.,rad se ještě mazlí, ale taky chci nunanka malinkyho
to už se mu blíží škola, alespoň budes mit na mateřské čas se s nim učit ![]()
Taky se mi do toho pepina nechce, ale když uz tu je, tak ho zitra zdelam a sup do lekarny pro Maxika na sobotu
jeeeee ja jsem tak nervózní, aby nám to dobře dopadlo
a Vám všem děvčata ať se co nejdříve taky ukáží // ![]()
Jo a taky u každý kraviny pláču ![]()
@Saracat taky sem chtela do svatby zhubnout ale moc se mi nepostestilo
ja uz se modlím ať je pondeli a doktor mi to potvrdí aspoň z krve, nebo se asi neuklidmim a budu všechny kolem otravovat stupidnima dotazama
dneska sem totiz nestihla ani dobehnout na wc
a u me byl průjem vzdy znakem toho ze prijde ms.
@Saracat taky sem chtela do svatby zhubnout ale moc se mi nepostestilo
ja uz se modlím ať je pondeli a doktor mi to potvrdí aspoň z krve, nebo se asi neuklidmim a budu všechny kolem otravovat stupidnima dotazama
dneska sem totiz nestihla ani dobehnout na wc
a u me byl průjem vzdy znakem toho ze prijde ms.
@Jitusee to je z toho jak si nervózní… Ja mam taky kazdou maličkost hned tendenci slučovat s ms
hrůza viď ![]()
Docela ti závidím s tou krví, ja tam snad taky půjdu otravovat ![]()
Jo ja pri prvnim přibrala 34kg a teď mám asi 63 a 160 čísel… Snad tolik nepriberu ![]()
@Jitusee nemusis byt, uz to maa jasny
a doktor to ti 100% potvrdi ![]()
@Jajinka33 dekuji za povzbudivá slova
v noci sem ani nemohla usnout.
@Saracat myslim,ze to ti udělá i obvodak
ja sem nervózní fest, nemuzu se dostat do klidu a v noci sem ani nemohla usnout. Ja stresové situace nenesu dobre
ja mam taky 160 Cm, to je sranda
u Matthiaska sem přibrala 26 kilo, byla sem zavodnena jako blazen ![]()