Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
11.2.16 12:50

@Jajinka33 tak to je mazec :)) ja shodou okolnosti byla pred 14 dny u kartarky, je vynikající (numerolozka). Nechapu jak někdo muže mit takový dar. A ona se me hned ptala zda sem těhotná? No a ja ze ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.2.16 12:55

@Jitusee moc moc ti gratuluji a mohla by jsi mi prosím napsat jméno a kontakt te kartářky? Do zprávy klidně dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.2.16 13:08

@Jitusee ke kartarce jdu taky v pondeli, chodim k ni skoro kazdy rok, vetsinou vse vyslo ale tam si nejake veci muzes ovlivnit sama, tak jsem zvedava co rekne, k leciteli jsme objednany zase na brezen.. Po clostiku me boli levy vajecnik ale tam je i cysta tak mozna i ta zlobi.. Tak doufam ze budu dalsi kterym pomuze hned prvni cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
11.2.16 13:27

@ClauAlex paní se jmenuje Věra Vrabelova ale kontakt a odkud je nevim, pozvala ji k nam moje šéfova z prace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
11.2.16 13:27

@Jajinka33 určitě jo, věřím tomu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.2.16 13:33

@Jitusee zacinam tomu taky verit kdyz jsem cetla kolika holkam pomohl hned na poprve ale kdo vi na kazdeho to pusobi jinak :-) bylo mi receno at na to tolik nemyslim, tak se o to pokousim ale nejak to nejde.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
11.2.16 13:43

@Jajinka33 tomu rozumím. Taky sem uplne vyblaznena :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1484
11.2.16 13:53

@Jitusee jeee tak mi svatbu ještě neměli a jestli to vyjde, tak ani mit nebudem…až budu zase hubená :lol:
4roky mu jsou.,rad se ještě mazlí, ale taky chci nunanka malinkyho :* :srdce: to už se mu blíží škola, alespoň budes mit na mateřské čas se s nim učit :dance:
Taky se mi do toho pepina nechce, ale když uz tu je, tak ho zitra zdelam a sup do lekarny pro Maxika na sobotu :lol: jeeeee ja jsem tak nervózní, aby nám to dobře dopadlo :srdce: a Vám všem děvčata ať se co nejdříve taky ukáží // :hug:
Jo a taky u každý kraviny pláču :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
11.2.16 13:58

@Saracat taky sem chtela do svatby zhubnout ale moc se mi nepostestilo :mrgreen: ja uz se modlím ať je pondeli a doktor mi to potvrdí aspoň z krve, nebo se asi neuklidmim a budu všechny kolem otravovat stupidnima dotazama :mrgreen: dneska sem totiz nestihla ani dobehnout na wc :think: a u me byl průjem vzdy znakem toho ze prijde ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
11.2.16 13:58

@Saracat taky sem chtela do svatby zhubnout ale moc se mi nepostestilo :mrgreen: ja uz se modlím ať je pondeli a doktor mi to potvrdí aspoň z krve, nebo se asi neuklidmim a budu všechny kolem otravovat stupidnima dotazama :mrgreen: dneska sem totiz nestihla ani dobehnout na wc :think: a u me byl průjem vzdy znakem toho ze prijde ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1484
11.2.16 14:02

@Jitusee to je z toho jak si nervózní… Ja mam taky kazdou maličkost hned tendenci slučovat s ms :roll: hrůza viď :mrgreen:
Docela ti závidím s tou krví, ja tam snad taky půjdu otravovat :dance:
Jo ja pri prvnim přibrala 34kg a teď mám asi 63 a 160 čísel… Snad tolik nepriberu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.2.16 14:06

@Jitusee nemusis byt, uz to maa jasny :palec: a doktor to ti 100% potvrdi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
11.2.16 14:12

@Jajinka33 dekuji za povzbudivá slova :srdce: v noci sem ani nemohla usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
11.2.16 14:14

@Saracat myslim,ze to ti udělá i obvodak :dance: ja sem nervózní fest, nemuzu se dostat do klidu a v noci sem ani nemohla usnout. Ja stresové situace nenesu dobre :mrgreen: ja mam taky 160 Cm, to je sranda :mrgreen: u Matthiaska sem přibrala 26 kilo, byla sem zavodnena jako blazen :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.2.16 14:15

@jirusee dekuji moc ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie