Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitusee to mi připomíná mě první tehu, první nic nebylo videt, plašil mimoděložní, odebrána krev a tehu potvrzeno jen nízké hodnoty, pak mě pozval za týden a mimi bylo na místě jen bez srdeční akce a ta byla tuším za další týden…takže hlavu vzhůru určité je vše v poradku ![]()
@Saracat jakto císařem…na to kde ješte máme furu času přemýšlet
já se cítím v celku OK už mě neboli konečně prsa a soufl mi bývá večer místo rána
jinak to čekání je drsný než půjdu na gyndu ![]()
@ClauAlex držím palce, příští měsíc to musi vyjít!!! Nohy vzhůru a je to!!!
jen myslet pozitivně!
@Radusla ještě bych to teda mohla dostat pokud ne do středy tak půjdu na vyvolavacku a asi něco na me leze mam už teplotu 37,5
@Raduskaa ja si prave rikam proc me tam sestra žene zas v patek. Ale asi mam hcg natolik vysoké ze si mysli, ze v patek uz by tam mohl byt aspoň gestacni Vacek
@ClauAlex jakto?
ja na tebe myslela a UTZ přeci vypadal nadějné ![]()
@Raduskaa s tou nevolnosti to mame stejne, taky mi je hůř večer. Rano spis nechuť k jídlu. Ikdyz dnešní dvojnásobná jizda autobusem ![]()
@ClauAlex tak to jsme dvě, bez kapesniku neudelam krok
a ty víš kdy přesně mas ovulku?
@Jitusee váček půjde vidět určité…ale z toho čekání se zblaznime!!! první čekat na dvě čárky, pak na ultrazvuk a pak na srdeční akcí
a s tím cestováním s tebou souhlasim, kdyz jedu déle v autě ![]()
No ja nemam rýmu ale pali me v krku a mam tu zvýšenou teplotu tak nevím ja si taky myslela ze to vyjde i ten ultrazvuk vypadal dobře tak třeba je opravdu hodne brzo no v lednu jsem to mela všelijaké tu ovulku tak sama poradne nevím a jesti to dostanu nebo nedostanu oo vyvolavacce buh ví
Ahooj holky…jsem před ivf..mam nepravidelnou ms a nasla jsem doma jeste duphaston ktery jsem brala na pravidelnost…myslite, že ho muzu nasadit aby ms vubec prisla nebo alespon nejak normalne?
Ahoj holky, tak jsem byla na kontrolni utz a mam pekny 22mm folikul, pichli mi jeste ovitrelle abych mela ovulaci tak snad se zadari ![]()
@Jitusee ty brdoooo
tys me vylekala hned v průběhu čtení. To tedy, nějak te ta ovulka prekvapila že ![]()
Tak jsem zvědavá jak dopadnu příští týden já, chtěla jsem jít až začátkem března, ale to nevydržím
![]()
A jak ti je?
@Raduskaa měla jsem ošklivý první porod… ![]()
Mně tak porůznu přes den i občas a dnes zase bolest podbřišku jak na ms. K dr jdu za týden, no musime to vydržet pak to uteče ![]()
@Jitusee meris stale bazalni teplotu? pokud jo muzes me to sem prosim hodit? diky