Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1484
17.2.16 11:01

@Raduskaa No tady je to fakt mazec, taky bych raději třeba Mělník ale je to daleko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1484
17.2.16 11:03

@petik1 no tak zkus zítra další :lol: záleží kdy byla ovulka, at uvidíš co si přeješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.16 11:04

Ahoj holky tak jsem to stale nedostala ale už nevěřím ze jsem tehu na vyvolávačku jdu az v pondělí a od včera mam zvýšenou teplotu a jakoby na me něco leze porad mam výtoky do běla a cipek mam takovej tvrdší večer byl teda níže a tvrdší a dneska už je zase výše a porad me picha na prave straně nebo cele podbrisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
17.2.16 11:09

@Saracat sem strašne unavená, seberu prádlo a zas si musim sednout na gauč -je to des. Furt mi cuká v bříšky jinak to jde. Co ty? :* @ClauAlex tak bily výtok mam taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.16 11:17

Me se chce spat porad po obede jsi jdu lehnout s dětma a spím klidne dve hodinky ale už tomu nevěřím ze jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
17.2.16 11:19

@ClauAlex co ty vis :) utahana sem taky furt teda, je to hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.2.16 11:24

No nevím proc ale vnitřně mi něco rika že jsem ale třeba si to vsugerovávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
17.2.16 12:51

@Jitusee a to AS ma uz od narozeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
17.2.16 12:58

@lolitka20 zřejmě určitě, ale přišli jsme na to az kdyz mu byli 4 a sel do školky. Je to moje prvni dítě takze mi na nej nepřišlo nic zvláštního, az pak v porovnání s ostatníma je velice speciální dítě. Ale nikdy bych neměnila, každy den mu rikam ze je můj speciální chlapeček a mam štěstí, ze doma mam tak vnímavy a čistý dítě :dance: ale to lítani po doktorech je desny, ted zas zadame asistenta do školy tak to běží nanovo. Tak ti rozumím, ze jsi unavená :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
17.2.16 13:22

@Jitusee tak to je proti nam prd kdyz to tak ctu, ja myslela ze je to treba po ockovani, ty jo a jdes do druheho jo? odvaha teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
17.2.16 13:30

@lolitka20 myslim,ze to ma asi po porodu. Nalokal se plodovky. A proc ne? On je moc hodne samostatné dítě, jen je svůj. Nevim jestli si představujes, ze si mlátí hlavou o zeď nebo tak :mrgreen: ale spočívá to spis v tom, ze použit poradně příbor ma problém, ale pozná kompletně slepou mapu Evropy včetně hlavních měst. Jen je potřeba na nej víc dohlížet, rad se zapomíná a je si myšlenkama ve svém svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
17.2.16 13:41

@Jitusee nenech se zastrašit nebo vykolejit nějakou,,odvahou" pro druhé dítě. Vše bude v pořádku, uvidíš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
17.2.16 15:17

@Jitusee nevim asi cekam jak ty pises to mlaceni do zdi, sice uz jsem par lidi videla ale to byl uplne jiny pripad schizofrenici delala jsem mezi nima 4 roky tak asi proto jsem to napsala a nezjistila si info co to vlastne je, to se ti omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
17.2.16 16:28

@Mamamo dekuji,si moc hodna :hug: :* nebojím se, vim ze mam doma super chlapečka :pankac: @lolitka20 no aspergeruv syndrom a schizofrenie nemají nic společného :) trosku si myslim, ze to je tim je ted se vsechno skatulkuje. Driv by kluk jako on dostal skatulku podivín :mrgreen: (protoze ktery dítě v 6 letech hraje šachy ze jo :mrgreen: ) a bylo by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
17.2.16 16:37

@Mamamo to ze sem psala ze je Jituse odvazna ze jde do druheho, to bylo tim ze jsem poradne nevedela o jakou nemoc se presne jedna, a nevim proc by se mela nechat vykolejit nenapsala jsem to zase tak zle ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí