Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitusee takhle je to nejlepší, alespoň se neutraci
ja vim, že něco jíst musim, tak to cpu násilím ![]()
A dnes jsem si dala hrušku, pak jsem odpočívala a mladej, že mě bude jako léčit a narval do mě deci mlika…to byli křeče a konečně jsem byla na wc déle
šikula ![]()
@Saracat tak test mi ji krasne ukazal ve stredu i dr rikala ze bude ve stredu davala mi injekci tak musi vedet
jinak o te materske uz jsem si taky cetla ale jsem z toho jelen ![]()
@Jajinka33 to ja jsem taky ![]()
Tak se nech překvapit
treba budou // ![]()
@Saracat vim ze mam mit 270 dnu oddelanych to asi mam ale ne v kuse byla jsem mesic na pracaku. A treba budou // ![]()
@Jitusee to joooo ![]()
Dobré ranko ![]()
Mě tak v noci bolel podbřišek zase jak na ms
hrůza. Už se mi to blíží ve středu nebo čtvrtek jdi k dr, vychází mi to dle kalendáře na 6+0.
@Jajinka33 to vim taky ale jestli je to prerusovane nebo ne to nevim.Budu mluvit s kámoškou je účetní, tak se optam.
Přeji ti atje najdeš ![]()
@Saracat To jsme na tom tak nějak podobně. Ve čtvrtek jsem k gyndr objednaná. Ta ty týdny se počítají od poslední MS?
@Saracat me taky covece a dnes furt bolí. Rikala sem si jestli to nemůže byt tim, ze stahování dělohy u druhého dítěte bolí víc? U Matyska sem o bolení břicha vubec nevěděla. A kdyz se stahovala po porodu tak me to bolelo jak pred ms. A paní vedle uz mela 3 ti ditko a bolelo ji to hrozne.
@Mates89 ano od poslední ms ![]()
Tak budeme tehulkovat všichni pospolu ![]()
Hm ja cekam stále jak to se.mnou dopadne ms stále neni tal zítra vyvolávačka
@Saracat, @Mates89, @Jitusee holky ja vam to tak preju a zavidim doufam ze se taky dockam, nejradsi bych si udelalala test uz ted ale bylo by mi to k prdu
za jak dlouho jste si delali test? Az po vynechani MS nebo driv? A kdy jste zacali mit prvni priznaky?
@Jitusee To jsem tedy neslyšela, ale asi je to možné, dnes ho citim celý den. A u maleho jsem to neměla ![]()
A ja tedy ač slabý kuřák, tak mi to nechutná a dám občas jednu za den… ![]()
@Saracat tak to jsem 5+2 ![]()
@Jajinka33 já měla 2 dny po vynechani test negativní ale v krvi už zvýšené HCG. Pak jsem delala test až 6 dni od vynechání a už dálnice
a to jsem začal mít i priznaky