Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky moc van závidím ja včera byla na vyvolavacce a zatím mrcha neprisla vim ze je ještě brzo ale tak přece
Vseho s mirou, vcera byl ale zase vitr teda aspon tady (tady je porad bydlime na kopci) a dneska ani nemluve ale aspon me to nestve ze jsem zavrena doma ![]()
@ClauAlex a kolikátý den dc jsi? Třeba se zadarilo později a ještě se neukazalo ![]()
Ja vůbec nevím kolik dc jsem v lednu mi ms vůbec nepřišla tak včera jsem dostala vyvolavaci injekci abych to dostala tak pochybuji ze jsem tehu
@Saracat ja ted druhy den zkousim teplotu a je 37° a kdyz jsem kdysi merila tak jsem mela kolisavou ani ovulaci jsem nemela nikdy podle mereni.. A porad me boli to bricho ![]()
@Jajinka33 ahoj,tak účetní z toho neni o nic chytřejší než my ![]()
Ty dny sedi, ale nevi jestli to musi byt v kuse, zjisti to, tak pak dám vědět
hezký deeen
@Jajinka33 tak se třeba zdařilo
ještě par dní a můžeš zkusit testik ne ![]()
@ClauAlex to už by musela být dálnice ![]()
Ale zaze může se stát… vyjimka ![]()
@Saracat dobre rano
tady tak hnusne ze sem jeste v 11 ležela a odmítala vylézt ![]()
No ja to nemam nijak moc pravidelný hlavně ani nevím kdy byla ovulace ale ninuly týden na ultrazvuku se mu zdálo hodne brzo začínající trhu ale krev byla negativní zatím tak cekam co bude u druhého meho trhu jsem ani nevěděla ze jsem dostala jsem dve injekce na vyvolani a pan teprve zjistila ze jsem tegu
@Saracat me rikala kamaradka ze musim normalne mit rok za dva roky a nevadi ze tam je pracak, proste musim mit oddelany.. Ale bohuzel jsem ve zkusebce tak nevim jak to bude protoze taham tezky krabice tak to nebudu moct delat.. Jj dneska je to 6 DPO a 20 DC
@Jajinka33 já testovala 14dpo a byl negativní, ale mužů být vyjimka
@ClauAlex jsi měla HCG nulové? Já třeba měla prvně 14dpo jen 56.
@Mates89 nevím kolik jsem měla nikdo mi to neřekl jen ze je tl negativní
@ClauAlex Tak vidíš, když uz s tim mas i zkušenosti
třeba to vyjde ![]()