Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mates89 me prave dr rikala ze si mam udelat test 14 DPO.. Coz je 2.3.uvidim jestli to vydrzim.. MS mam dostat 4.-5.3.
@Saracat ja bohuzel dělala v restauraci a kuřák sem a bohuzel na to zatim mam i chut, ale snažím se krotit
Můj gynekolog ale ma zvláštní názory, ze pokud kuracka uplne přestane tak to neni správne, ze par cigaret prý neuškodí a miminko nebude vztekle. Nechapu to, ale kdyz uz to neni jen buňka ale embryo asi by mi to svědomí nedovolilo
@Jajinka33 ja si dělala test az v den kdy mela prijit ms ( myslela sem, ze uz mam 3 den zpoždění ale pak se zjistilo ze sem mela později ovulaci ) a test uz mi vyšel pozitivní docela pěkne ![]()
@Jitusee taky jsem kuracka a snazim se to omezovat i kdyz nevim jestli budu tehu a dr rikala ze neni dobry skoncit hned kdyz je zenska tehu ze postupne ze by to mohlo ublizit, tak nevim ![]()
@Jajinka33 je to zvláštní vid?
u syna mi to začlo smrdet a hnusilo se mi to tak to slo raz na raz, ale ted nevim co si o tom myslet? ![]()
Holky ja mam céy týden zvysene teploty ted mam 37,5 a to mi nic není
@Jitusee je to zvlastni, chci s tim seknout ale pritel taky kouri tak me to laka takze chceme oba dva skoncit tak uvidim, ja jsem teda slabsi kurak jak on ale i tak me to laka ![]()
@Jitusee no prave
my uz jsme kolikrat prestali ale pak jsme zase zacali bohuzel ale ted chceme uplne prestat a pokud budou // tak to pujde urcite
@Jajinka33 já ho delala právě 14 dpo a to byl negativní, teda byl to pepino protože v neděli vecer co koupis… Ale HCG už to ukázalo takže si misli že to to klidne už ten 14 dpo může ukázat. Driv bych to nezkousela aby jsi nebyla zbytečně ve stresu…
@Mates89 no zkusim to vydrzet do toho 2.3.
ja mam koupeny od dr.maxe tak ty snad budou v pohode..
@Mates89 a dr to pozna z krve za jak dlouho, me prave boli porad to bricho tak kdyby to nebylo do utery v pohode tak bych si tam zajela a to budu 6 DPO to asi z krve jeste nepozna co?
@Jajinka33 jj ty jsem si koupila pak a super, čárky jsou krásné… ![]()
Ja jsem taky kuracka a kourila jsem bohuzel i v tehu, bylo to sileny byla to jako droga chutnalo me to mnohem vic nez normalne
@Jajinka33 Ta nedockavost ![]()
Ja 24dc a cyklus mam 28-30.Takze o dost brzy ![]()