Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samonelka1106 Tak právě byla ovulka třeba jindy. Kolik dni máš do ms? ja dělala první test tyden pred neočekávanou ms a byl pozitivní
ale každá to máme jinak
@Saracat Mě to kvůli práci, přepážce a 2 rokům snažení radši napsala hned, Taky mám strach že doma budu přibírat raz dva… Doufám že moc nepřiberu protože s mojí výškou 157 cm bych byla hned jako koule. Já když to řekla manželovy tak hned říká to ten byt musím hned rozbourat ![]()
@Jitusee A na co jdete? My byli se synkem minulý týden na Chipmancich a docela dobrý ![]()
@Mates89
jo taky budem muset prifouknout baráček ![]()
Ja mam 160 a teď 63kg a u prvniho jsem pri porodu vážila 94kg
ja byla jak vyvrzenej vorvaň
, doufam, ze tedy uz ted tak nedopadnu
@Saracat na Skatulaky
vubec nevim co to je, ale mame u nas prázdninový filmový festivalek tak se jdeme podívat ![]()
@Saracat Už týden před jo? Ja mám do ní taky ještě 7 dní. Nikdy mě takhle prsa nebolela. No chci ještě počkat do testiku. Nechci být zklamaná…
@Samonelka1106 píše:
@Saracat Už týden před jo? Ja mám do ní taky ještě 7 dní. Nikdy mě takhle prsa nebolela. No chci ještě počkat do testiku. Nechci být zklamaná…
Tý jo holka závidím. Já to měla napínavější… Já dělala test když jsem měla 3dny zpoždění a byl negativní jen jsem měla zvýšené hcg 56. Další tes jsem dělala až 12dní od vynechání a to už byla krásná dálnice. ALe jak píšeš každá to máme jinak…
@Saracat Týjo to bude u mě teda napínavé… teď mám 52kg… Třeba kamarádka byla při porodu v mínusu.
Ahojky holky přidávám i svůj příběh: test jsem dělala 2 dny před příchodem MS která měla dorazit před dvěma dnama. Nedorazila. Jelikož jsem měla naplánovanou preventivku na dnešek viužila jsem jí a ejhle je opravdu tam.. Snažili jsme se o mimi přes 2 roky. Je to naše první ![]()
@Mišulka222 Gratuluji. Mám podobný příběh. My šli v lednu po 2 letech do CARu a ejhle ono to vyšlo přirozeně. Musela jsem zrušit i laparo co jsem měla naplánované aby se zjistil důvod neplodnosti ![]()
Ok, moc děkuju za všechny rady : ) Cinknu tam a sestřička mi tedy poví, kdy se stavit)).
@Saracat Vaau, tak to je krása, je to hezky vidět jak sílí :´) Kolik dní mám zpozdění to nelze říct, protože od vysazení HA mám různě dlouhý interval cyklu. Teď posledně byl 31 dnů dlouhý a poslední MS jsem dostala 27.1. Teeeda pro kartičku si jdeš, tak to je krásný
![]()
@Mates89
Mě právě byla už také nabízená IVF ale tak je mi 25 za týden a tak jsme se dohodly že to začneme řešit od mít 28 dřív ne. A ejhle jen jsme toto řekli zadařilo se. Taky mi hodně pomohli tyto diskuze nějak jsem přestala být ve stresu. Vypovídala se a věřím tomu že za to můžou tady holky z ostatních diskuzí…
Po 3 biochemických těhu a 2 samovolných potratů do konce prvního trimestru to na psychice moc nepřidá. přes dva roky jsem počkala a ono se povedlo. Doufám už jen že to konečně dotáhneme do finiše… ![]()
Ahoj dámy, rychlý dotaz. Včera jsem dostala včelku Ovitrell ( 20 mm) na prasknutí. Ovu má být zhruba za 36 hodin… a teď… opravdu bude až za takovou dobu? Není možné že bude dřív? Břicho mě tedy bolí pořád tak jako včera. Normálně bych to neřešila, ale včera už nebyla příležitost to nějak s manželem dořešit =)
Holky vy se mate, ja vam tak zavidim, uz chci videt taky //
ale musim jeste cekat.. BT je porad 37° a boli me podbrisek, dneska je to 8 DPO.. Tak snad mi to v nedeli ukaze to bude 11DPO.. Nebo dalsi tyden aspon bych mela pekny narozeninovy darek ![]()
@ZZloba89 ahoj ja dostala injekci minuly tyden v pondeli a ovulka byla ve stredu i podle testu