Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetulkkaB určitě to dobře dopadne. Já se pořád hlídám, dělám ovulační testy, piju čaj z kontryhele, beru nějaké plánovací vitamíny a jsem z toho nějak vystreslá. Doktor mi v prosinci řekl, že když ty dvě byly hned, teď to bude taky tak a ono ne. Už dva měsíce mám těhotenské příznaky, bolí mě prsa, břicho, pálí mě žáha… všechno je to vždycky asi jen vsugerované
Teď mám týden do MS a jsem zase jak na trní… ![]()
@Jitusee @Saracat čau holky jak se máte? co mimíska? já se v té druhé diskuzi úplně ztrácím…člověk tak půl dne není a pak nestíhá ani dočíst ![]()
@PetulkkaB mutace ti nezávidím mám také jednu (leidena). A ty na ně antikoncepci brát můžeš? Mě rovnou říkali že jsem jí vůbec brát neměla (brala jsem jí 8let) Držím palečky aby se ti vše srovnalo a brzy jsi se dočkala //
@Mates89 Jj změnili mi antikoncepci na jednosložkovou. A podle gynekoložky v pohodě.
@PetulkkaB Aha, tak to já jsem zatím neřešila zda jsou nějaké šetrné. Tak to je super že to vím, ale jsou asi dražší co? Ikdyž já je hned tak potřebovat nebudu, protože nám to trvalo dlouho takže dřív jak po druhým to řešit nebudu.
@Mates89 No nevím, zda jsou šetrné, ale doufám že bude vše v pohodě ![]()
@Raduskaa Ahojky,sem teda úplnej rozsypanek-sama vyrážka, bedar, hrozny vlasy a je mi furt blbe
ale sem stastna. Čekáme na srdicko tak se modlím. Co ty?
@Saracat kdyz ja chodím jeste na jednu uzavřenou diskuzi a asi bych tam vubec nestihala číst ![]()
@Raduskaa Ja nevim jdu na ko teprve ve čtvrtek, mam pořád zimnici a je mi pořád špatně i kdyz nezvracim…pomáhá mi se najist, tak žeru skoro furt a taky bych pořád spala ![]()
Ja se tam taky ztrácím ![]()
@Jitusee @Saracat Tak mi už konečně španě není..jsem 9_5 a už mám první fotku jupííí
jen se pořád cítím nafouklá což je opruz..někdy mám břicho jak v 5 měsíci ale jinak jsem taky štastná
v kterém týdnu jste?? a srdíčko určitě bude je to krásný pocit ![]()
Ahoj holky, právě jsem si byla pro výsledky partnerova spermiogramu a není to moc dobré. Mám nervy z toho, jak mu to mám říct a jak bude reagovat. Bude z toho hodně špatnej, to vím
Ach jooo! Řešíte některá něco podobného?