Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
3.3.16 09:22

@Jajinka33 asi bude lepší počkat. Ono by jsi z výsledku byla rozhozená a zbytečně. Tak čekám v sobotu výsledky :pankac: Hele vůbec si nedělej hlavu z nějakých anonymů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.16 09:32

@Mates89 pockam ale stejne ms prijde boli me bricho jak cert.. Ja bych ty anonymy zrusila, clovek se sem prida aby se zeptal na radu a jsou tu i rypalove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
3.3.16 09:39

@Jajinka33 takové musíš přít, nemá cenu se s nima bavit. To ještě nemusí znamenat že ms dorazí. Prcek se zabydluje :mrgreen: Mě bolelo také a ms nedorazila :dance: Pak bolelo ještě doaších 14 dní i ted občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.16 10:00

@Mates89 uvidime necham se prekvapit
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.16 13:35

Ahoj holky, jsem tu nova ;) Začínáme se snažit o druhého prcka. Prvni syn bude mit za měsíc 2 roky, tak bysme mu rádi pořídili sourozence :) syn se nám podařil v podstatě na poprvé, ted jedeme druhý cyklus a zatím hledám ovulaci, tak snad brzo dorazi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
4.3.16 14:37

Taky se přidávám do party. Ač jsem se všemožným chatům vyhýbala, usoudila jsem, že na to už sama nestačím. Snažíme se doslova roky a nic. Všichni se nás akorát ptají, tak co, kdy bude dítě… už nevím, jaké výmluvy si vymyslet. A když už někomu řeknu pravdu, tak je pak trapné ticho a příště už „nenápadně“ a taktně mluví o něčem jiném. A já si o tom s někým potřebuji rozumně promluvit. Od zítřka začínám brát clostilbegyt, co čtu, tak z toho moc radost nemám. S ovulací u mě problém není, tak jsem zvědavá, jestli vůbec má cenu brát. Jinak všem držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.16 09:12

Ahoj holky, přidávám se k vám :mavam: V září byla svatba a v listopadu jsem po 10 letech vysadila prášky.. od prosince se snažíme. Je to sice ještě krátce, ale i tak nejde nemyslet na to zda je vše ok nebo ne.. v listopadu jsem byla na kontrole a dr. mi našel folikul, dost mě bolel levý vaječník. Ale moc se v tom nevyznám, ovulaci snad mám dle každoměsíčních bolestí břicha tak uvidíme.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.3.16 12:04

Ahoj holky, jsem tu nová a ráda bych s někým sdílela to moje snažení :) Mám už dvě cácorky 9 a 6 let a rádi bychom s manželem ještě jedno miminko. Tak, jak se ty první dvě povedly vlastně na první pokus, třetímu se mezi nás asi nechce. Snažíme se už od prosince. Myslela jsem, že nebude problém, ale mám nemocnou štítnou žlázu (zjistili mi po druhém porodu), tak to asi nebude tak jednoduché. Přeji všem hezký den :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
10.3.16 12:30

@Elira Ahoj, tak to je hezký, že už máš dvě cácorky :) však ono se tomu třetímu nakonec taky chtít budeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.3.16 12:43

@PetulkkaB děkuji za podporu. Také se snažíš o miminko? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
10.3.16 12:47

@Elira Budeme se snažit od května, protože teď mám dost náročnou práci a potřebuju do té doby vysadit nějaké léky, takže až od května a přijde mi to naprosto nekonečné to čekání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.3.16 13:10

@PetulkkaB To věřím, že je to nekonečné, ale neboj, dočkáš se, ono to pak strašně moc letí :) Už máš nějaké dítko, nebo to bude první? Já první neplánovala, byla jsem mládě a manžel (tehdy ještě přítel) :) byl hodně vyděšený, když jsem mu tenkrát tím počůraným papírkem v slzách máchala po ránu před očima :lol: Ale nelituji, jsem ráda. Jen mi přijde, že až teprve teď bych si to užila pořádně se vším všudy, když už bydlíme a máme nějaké to zázemí. 8) Budu ti moc držet palce, vždyť už je to jen něco přes měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
10.3.16 13:41

@Elira Dítko máme zatím jen 4 nohé, které nám dělá starosti, protože už jednou měla nezhoubný nádor a teď sme byli na druhé operaci a čekáme zda je to zhoubné či ne. Takže to bude naše první. Jen sem trochu mimo z toho, že mám dvě mutace MFHTR c667t homozygot a stejně tak PAI - I. A navíc díky antikoncepci vůbec nemám menstruaci, tak se trochu bojím, aby to nebyl nějaký problém no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.3.16 13:50

@PetulkkaB Nemáš to lehké, to je mi líto. Ten váš čtyřnohý mazlík bude určitě v pořádku, musíš tomu věřit. Vím, že se to lehce píše, ale mnohokrát už jsem poznala, že pokud uvažuješ negativně, většinu věcí si tím přivoláš. Také to neumím, ale je fakt, že když jsem měla pár světlých dní, kdy bylo vše super, vyhrála jsem i na los a to je u mě co říct :lol: Nevím, co ta tvoje diagnóza vlastně znamená, zkusím pohledat na netu, důležité je, co ti řekl doktor. Myslím, že to miminko přijde brzy, musí :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
10.3.16 13:54

@Elira No já jdu na gyndu právě až začátkem května a to akorát doberu antikoncepci, takže to bude akorát čerstvé a uvidíme co mi řekne a poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí