Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitusee nevim zda vsechny ale prace clear blue ma citlivost 25 coz je na jednu stranu dobry pac hcg stoupa ale jsou drahe teda ja jsem ho ted koupila za 106kc, udrzi nebo ono to muze byt tim ze se ti zacina roztahovat deloha
@Jitusee myslis ten clear blue? normalne v lekarne, mouna i nekde v tescu ale to nemam zjisteno
Zdravím všechny snažilky, mohu se přidat:?
jsem pod druhém IUI a dnesšni test je ten prvni nahoře, bohužel u nás maji jen ty fialové, vidíte něco:ovu byla 28-1.
ms čekám v pátek.
@Bozenka11 Ahojky
ja bohuzel nic nevidím. Ale třeba je jeste brzo. Kolikaty mas den cyklu?
@Jitusee ms jsem měl Naposled 12.1.další čekám 12.2.
ovu 28.1. i IUI
dr.dva dny před IUI potvrdil že bude ovu ultrazvukem.
u tebe na testku hezky vidím super ![]()
@lolitka20 to je jeste brzicko, to možná vajíčko čerstvé doputovalo. Ale nejaky stín tam vidim, jen nevim jestli to je v miste kde ta druha čárka ma byt ![]()
@Bozenka11 zkus jeste počkat par dni, Jake mas testiky? Dekuji, furt se mi tomu nechce věřit
ale mam nonstop kyselo v puse takze na tom asi neco bude ![]()
@Bozenka11 jinak na tom zelenem je mozna dusik ale ony ty fotky tak zkreslujou a ty tam neco vidis?
Ahooj holky tak se taky přidávám
… rok 2015 nic tak snad bude ten 2016 úspěšný
nás čeká ivf+icsi…dnes jsme navštívili sanus HK a budem čekat na mršku aby jsme mohli začít píchat injekce ![]()
@Emmmma od kud jsi? tez jsme byla v sanusu v Hk i v Pce, co je prosim ocsi? neboj zadari
@Emmmma ahoj jà chodila na iui nezadarilo se nám…dali jsme pauzu už je to půl roku tak zas o tom přemýšlím…