Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Radka1984 mohla by konecne…i kdyz…kdyz tak nad tim premyslim ani doma nemam zadne testy a kupovat je nehodlam…nedokazi si predstavit ten pocit az jednou zjistim ze je tam… ![]()
@trdlina píše:
@Radka1984 mohla by konecne…i kdyz…kdyz tak nad tim premyslim ani doma nemam zadne testy a kupovat je nehodlam…nedokazi si predstavit ten pocit az jednou zjistim ze je tam…
Ja zrovna prijela z nakupu, sla jsem si do lekarny koupit listovku a pri te prilezitosti jsem si rovnou vzala i jedny testiky
Ale je fakt, ze kdyz doma nejsou, aspon te to nesvadi ![]()
@Radka1984 no tak jak se znam uz bych to zkousela ze zacatku jsem za testy dala majlant…proto uz nekupuji…
@trdlina Hihi, tohle už mám taky za sebou, párkrát jsem to ze začátku taky zkusila, ale teď už mě to ani neláká. Mám týden až 10 dní do očekávané MS, tak by to bylo stejně k ničemu. Já si počkám a kdyby se přece jen náhodou do soboty nedostavila, tak bych to v neděli asi zkusila testnout ![]()
@trdlina Tak v patek dej urcite vedet, jestli to mrska uz zabalila a vzdala to ![]()
@Radka1984 jj to urco dam…uvidime no…prsa uz tolik neboli takze asi prijde svinucha ![]()
Nazdárek maminky
…
tak se k vám hrdě připojuji… dceři budou v dubnu 2 roky… a mé kvílení po miminečku partner nevydržel… tak jsme na červen dostala zelenou
… už se moc těšíííííím
![]()
@Proužek ahoj vitej…uplne si nejsem jista kolik je tu uz maminek…ale spusta z nas pracuje teprve na prvnim robatku ![]()
@trdlina píše:
@Proužek ahoj vitej…uplne si nejsem jista kolik je tu uz maminek…ale spusta z nas pracuje teprve na prvnim robatku
Tak tak. Ale i tak tě vítáme mezi námi ![]()
Tak to já mám to „první“ nadělení už za sebou
… a říkám, že mi ji Pán Bůh dal za odměnu
… tak bych se s dovolením přihlásila ještě o jedno
…
A už se těšííííííím
teda ne na ten porod… ale na všechno ostatníííííí ![]()
No tak to doufám, že netrhám partu
.. se v názvu diskuze píše že snažilky.. ale číslovka tam nějak není ![]()
@Proužek vubec aspon nam muzes povedet…poznala si na sobe, ze jsi tehotna???nebo prekvapko???slo vam to hned???