Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
30.1.16 23:42

@trdlina taky me to napadlo, ale test se bojím si udělat abych nebyla zbytečne zklamana. Zatim to beru statečně, ale co sem si tak pricitala internet i ten jednodenní pokles by mohl byt příznak těhotenství. Hlavne břicho me tentokrat nebolí jako pred ms ale vyloženě me Picha. Ale třeba mam jen po tom infolicu rozházené hormony. Ikdyz teda kyselinu listovou sem v různých formách brala uz od Zari. Jeste sem ted dela přidala chlorelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
31.1.16 07:59

@trdlina mě nic podobného na pco nenabídli, ani jsem o ničem neslyšela, že by se to dalo takto řešit…ale i tak to není problém i když mám cyklus cca 60dnů, ovulka tam je (sice pozdě, až někdy kolem 40dc) otěhotnět se mi daří i tak, ale prostě to pak stejně špatně končí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
31.1.16 11:14

@trdlina my se snazime asi 2 roky. Ze zacatku jsem brala Clostil a Pregnyl, ale bylo to dost stresujici a neslo to, tak jsme si dali pohov. Nehlidala jsem ani teplotu, jen jsme se snazili cca v polovine cyklu. Ted uz to je ale dlouho, tak jsme sli v pondeli k nove pi. doktorce a hned v utery mi pichli Pregnyl a od vcerejska mam 10 dni uzivat Utrogestan 2 tobolky na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
31.1.16 19:37

@Jajinka33 no ja se též bála ze ji vůbec nemám…známé pomohl k mimcu a jà když ho pijí poznám jak podle píchají u vaječníků tak dle hlenu kdy přesně je…ale jen když piji…zkusila bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
31.1.16 19:40

@Jitusee na testik je stejně brzy…vím je to hrozné žít v naději…ale dáš to…Jé taky čekám ne ze bych si dávala velké naděje ale…víš jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
31.1.16 19:42

@gomex no a zkoušela si něco na upravení cyklu???bylinky a tak???přeci jen v rozmezí 60dnů máš jeden pokus..takhle by si měla dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
31.1.16 19:44

@Radka1984 hn taky jsem brala…pichala jsem si pregnyl i užívala utrogestan…A teda zrovna dobře mi to nedělalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
31.1.16 20:12

@trdlina zkoušela jsem drmek, kontryhel, různé čaje na podporu otěhotnění…Zabírá mi agnucaston (ten jsem měla u prvního těhotenství) ale teď mi ho doktor nechce napsat a tlačí mě do inofoliku a nebo nosifolu…Pak mi zabírá clostilbegyt, ale i po tom mám ovulku nejdřív 19-20dc…
Holky, jaký můžete doporučit car v Brně? Chodím do Reprofitu, už cca 2roky a za tu dobu jsem byla dvakrát těhotná, ale vždy to dopadlo revizí a příjde mi, že se už ani lékaři nesnaží, jak nám to jde i přirozeně, bez ivf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
31.1.16 20:13

@trdlina pregnyl i duphaston jsem měla taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
31.1.16 20:17

@gomex a v CARu ti dělali vyšetření? To může být důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
31.1.16 20:35

@trdlina Pro mě je docela záhul Pregnyl. Bolí to jako čert, chvíli po píchnutí je mi na zvracení a dělá se mi zle a dva dny se nemůžu skoro hýbat. Utrogestan jsem vzala včera večer poprvé perorálně 2 na noc, vím, že se mi pak motala hlava, když jsem šla ještě na wc, ale ráno asi dobré. Tak uvidím, co se mnou udělá dalších 9 dní. Kéž bych tohle už nemusela opakovat další měsíc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.1.16 21:14

@trdlina podle pichani u vajecniku bych taky rekla ze ji mam ale testy a mereni teploty vubec..ale to pichani mam i kvuli te cyste co mam takze tezko rict.. Caj urcite zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.16 21:22

Hlavně myslet pozitivně a na něco jiného, jít si třeba zacvičit nebo s někým posedět. Čekáním na // se stejně nijak neurychlí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
1.2.16 07:57

@gomex tak me clostilbegyt působil až přehnaně…měla jsem oba vajecniky narvané obrovskými folikuly což je špatně a navíc mi vyziral sliznici takže jsem po tom měla velmi slabou ms.teda jà ji normálně mám pár dní a žádné vodopády ale po tom…skoro vůbec… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
1.2.16 08:00

@Radka1984 je to hnus no…Jà se hlavně po těch hormonech cítila hrozně nafoukla…snad už ne budu ti držet pesticky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí